Eşimle kavga ettik evden gitti ve gelmedi

Akşam geldi arkadaşlar aytılmaya karar verdik.. Hayırlısı. Teşwkkür ederim hepinize

Uzuldum. cidden hic yoktan bir mesele. diger tartismalari bilmiyorum ama bu konuda alttan alabilirdiniz. gitmese ne olurdu demissiniz. gitmese ailesi yollarda sefil olurdu. benim ailem olsa benim de icim el vermez. size gelip sizde kalalim ertesi gun evimize gecelim falan da demiyorlar. ya da bizi birakin bir gece de kalin demiyorlar. yani sizi etkileyen bir durum da yok. uzuldum adiniza.

Biri siz bu durumdayken , evliliğinizle ilgili bu şekilde bir yorum yapsa ne hissedersiniz?

O mesajda evliliğin çatırdadığından bahsetmişim farkındaysanız
Zaten gergin bir kadına evliliğin çatırdıyor demek onu daha da gerer
Ama araya espri sıkıştırmak germeden durumu fark etmesini sağlar

Ben tahminiyen o gerginlikle tebessüm ederdim

Uzun zamandır sürekli kavga ediyorduk ayrılalım dedi beni istemeyen birine ne diyebilirim ki ayrılalım dedi ama hala evde o yüzden uzun uzun yazamıyorumm

Uzun zamandır sürekli kavga ediyorduk ayrılalım dedi beni istemeyen birine ne diyebilirim ki ayrılalım dedi ama hala evde o yüzden uzun uzun yazamıyorumm
Hakkınızda hayırlısı olsun ama başka büyük problemleriniz var sanırım. Böyle küçük bir olaydan olmadı yani değil mi?

bazen böyle kopmalar oluyor. her evlilik bir gün mutlaka bu aşamaya geliyor. biraz zamana bırakın. fazla müdahale etmeyin. kendinizi ne hissettiğinizi düşünün. eminim eşiniz de üzgündür. sular durulunca ikinizin de öfkesi geçince sağlıklı bir karar verirsiniz bence.

Daha once gidipte gelmedigi oldu mu

Eşinize ailesi konusunda herhangi bir ihtiyacı olduğunda hep bu tarzda yaklaşımlarda mı bulunuyorsunuz acaba ?

valla ben kadınım
cinsiyeti yok
kimse benim ailemi arabayla almama karışamaz buz gibi de soğurum
size ne ya

sen haksızsın özür dile.şahssen bana da eşim oyle dese uzulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…