- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
İlerleme gördüğüm için hala birlikteyiz aslında. Eskiden olsa tepkisi çok farklı olurdu, şimdi yalnış yaptığının farkında sadece arada kaldım diyerek sızlanıyor, ama ben gerçekten çok yorgun hissediyorum.Nastasya sen neden bu adamla evlisin hala? Eski konularını biliyorum Allahaşkına eşin normal mi sence?
En ufak bişeyde kendini öldürmekle tehdit eden adamlara aşırı bi gıcığım nedense, konuma gelince haklı buldum seni bir de 20 yasında kendi harçlığını çıkaracak yasta başka diyecek bişey bulamadım.Eşimin 20 yaşında bir oğlu var, bir de 12 yaşında kızı, geçen hafta her ay olduğu gibi nafakalarını verdik, bu sabah eşim bayram için ailesinin yanına gidecekti( ben ailesiyle küs olduğum için gitmiyorum) telefon çaldı, oğlu gene para istiyor, eşim de tamam hallederiz dedi.telefonu kapattıktan sonra neden öyle söylediğini sordum çünkü zaten geçen hafta nafakayı vermiştik fazlasıyla, üstelik eşimin kendi maaşından beş kuruş bile kalmamıştı, benim maaşım zaten ev kirası faturalar ve ay ortasına kadar kıt kanaat mutfak masrafına gidiyor, ay ortasında mutfak masrafını eşim devralıyor, eğer benim maaştan verirse ya kirayı ödeyemeyeceğiz ya da mutfak masrafı gidecek, iki tane de bebeğim var bu arada.Neyse kusura bakma, ben bir şekilde halledeceğim deyip triplendi. Açıkçası hem kırgın hem öfkeliyim, benim de bebeklerim var sonuçta. Şimdi her zamank gibi intihar edeceğim ben arada kalıyorum diye mesajlar atıyor, ölüme karşı bir fobim var böyle olunca da ben daha çok üzülüyorum. Sabahtan beri bayram filan görmedim inanın, hayatımda geçirdiğim en kötü bayramlardan biriydi.Sürekli aynı sorunla uğraşmaktan bıktım, her sorun çıkışında daha çok yoruluyorum ve ümitsizliğe kapılıyorum artık.Yarın gelecek nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Sordum, eğer hayır derse oğlu artık onu sevmezmiş, bağları tamamen koparmış o yüzden suyuna gidiyormuş.Parasi yoksa hayir demeyi ogrenmeli esiniz
Cocuklarina hayir demekte zorlaniyor belli ki ama 20 yasindaki birinin halden anlamasi gerekiyor
Isiniz zor gwrcekten , neden hayir diyemedigini sordunuz mu ona hic ? Ne sebep soyluyor buna?
Eşimin 20 yaşında bir oğlu var, bir de 12 yaşında kızı, geçen hafta her ay olduğu gibi nafakalarını verdik, bu sabah eşim bayram için ailesinin yanına gidecekti( ben ailesiyle küs olduğum için gitmiyorum) telefon çaldı, oğlu gene para istiyor, eşim de tamam hallederiz dedi.telefonu kapattıktan sonra neden öyle söylediğini sordum çünkü zaten geçen hafta nafakayı vermiştik fazlasıyla, üstelik eşimin kendi maaşından beş kuruş bile kalmamıştı, benim maaşım zaten ev kirası faturalar ve ay ortasına kadar kıt kanaat mutfak masrafına gidiyor, ay ortasında mutfak masrafını eşim devralıyor, eğer benim maaştan verirse ya kirayı ödeyemeyeceğiz ya da mutfak masrafı gidecek, iki tane de bebeğim var bu arada.Neyse kusura bakma, ben bir şekilde halledeceğim deyip triplendi. Açıkçası hem kırgın hem öfkeliyim, benim de bebeklerim var sonuçta. Şimdi her zamank gibi intihar edeceğim ben arada kalıyorum diye mesajlar atıyor, ölüme karşı bir fobim var böyle olunca da ben daha çok üzülüyorum. Sabahtan beri bayram filan görmedim inanın, hayatımda geçirdiğim en kötü bayramlardan biriydi.Sürekli aynı sorunla uğraşmaktan bıktım, her sorun çıkışında daha çok yoruluyorum ve ümitsizliğe kapılıyorum artık.Yarın gelecek nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
oğluna hala nafaka veriyoruz aslında bakmayın yirmi olduğuna, ama buna rağmen hala para istiyor olması eşimin de hallederiz demesi gerçekten çok sinir bozucu bir durum.Tamam anlıyorum hayata başlayana kadar destek olmak gerekli ama benim durumum da ortada.En ufak bişeyde kendini öldürmekle tehdit eden adamlara aşırı bi gıcığım nedense, konuma gelince haklı buldum seni bir de 20 yasında kendi harçlığını çıkaracak yasta başka diyecek bişey bulamadım.
iyi de o zaman başka bir çare bulsun, ev kirası faturalar ve yarım ay boyunca mutfak masrafını benim maaşımla karşılıyoruz zaten. altı üstü ayın yarısında mutfak masrafı karşılıyor, ben kendi olmayan maaşımdan vermek zorunda olduğumu sanmıyorum.parası varsa versin benim zaruri sabitimden vermesi harçlık olmuyor bana göre beni aptal yerine koymak oluyor.Eski konularını bilmiyorum ama oğludur para ister babası olarak da nafaka dışında harçlık verir.
Sizin cocuklariniZ da isteyecek zamanında onlara da çıkarıp verecek.
Eğer çok fazla maddi sıkıntı çekiyorsanız bu sebepten bi limit belirleyin derim.
Oglu para icin mi seviyormus ? Esinize acilen bir aile terapisi lazim , kendini cok suclu goruyor ogluna karsi , bu hisleri devam ettigi surece cok zor gecer hayatinizSordum, eğer hayır derse oğlu artık onu sevmezmiş, bağları tamamen koparmış o yüzden suyuna gidiyormuş.
defalarca söyledim bu sağlıklı bir düşünce değil diye, ama ısrarla oğlunun kendinden kopacağını söylüyor böyle yaparsa.Oglu para icin mi seviyormus ? Esinize acilen bir aile terapisi lazim , kendini cok suclu goruyor ogluna karsi , bu hisleri devam ettigi surece cok zor gecer hayatiniz
Ben olsam katlanamazdım herhalde, sizinde çocuklarınız var sonuçta, kocanızla ayrıntılı konusmanız lazım, Okuyor mu ? O yastakiler hem okuyup hem çalışıyor bir de erkek çocuğu harçlığını çıkarsa yeter eşinize söyleyin bunları , mesafe koyun sizde maasınızı vermeyin eşinize diğer çocukalara nasıl nafaka ödüyorsa sizin çocuklarınıza çalışıp bakacak.oğluna hala nafaka veriyoruz aslında bakmayın yirmi olduğuna, ama buna rağmen hala para istiyor olması eşimin de hallederiz demesi gerçekten çok sinir bozucu bir durum.Tamam anlıyorum hayata başlayana kadar destek olmak gerekli ama benim durumum da ortada.
şöyle söyleyeyim, ne için istiyor açıkçası bilmiyorum ama her aradığında para için arıyor, annesi çalışıyor, hatta her yıl tatillerine gidiyorlar, altı yıldır evliyim ben henüz tatil falan görmedim çünkü eve zor yetiyorum zaten. öğrenci değil çocuk, çalışmıyor da , birkaç işe girip çıktı yorucu olduğunu henüz çalışmak için hazır olmadığını biraz hayatın tadını çıkarmak istediğini söylüyor, açıkçası yaşıda öyle çok büyük değil haklı olabilir belki bu düşüncesinde o yüzden nafakayı hiç kesmedik, eşime kesmesini de tavsiye etmedim öylece ödüyoruz.Oğluna diyemiyor, hatta hiçbir şey diyemiyor gördüğüm kadarıyla, oğlunun kendisini artık sevmemesinden korkuyor.Oğlunun bu ekstra parayı ne için istediği, bunu ne sıklıkla yaptığı, çocuğun annesinin maddi durumu, öğrenci bile olsa yaz mevsimi part da olsa para kazanabilecek bir işte çalışıp çalışmayacağı...
Bu değişkenlerin hepsine göre verilecek tepki de değişir.
Ayrıca eşinin intihardan bahsetmesi çok itici bir durum. Oğluna desin madem, para isteme benden intihar edicem desin.
şuna buluyorum hanfendi para benim param, hayat müşterekse eğer mümkünse kendisi de eve katkı sağlasın, oğlunun araba taksidini ödeyip ardından da hala nafakasını ödeyip bir de benim geçindirdiğim evin parasından bana ait olan maaştan istemesin.benim de çocuklarım var mecbur değilim maaşımdan vermeye.cebinde varsa versin, çocuklarına bakmaya o mecbur ben mecbur hissetmiyorum kendimi. kendi çocuklarıma bakıyorum zaten.Paranız yoksa ve adamın 2 çocuğu varsa siz de bu adamla evlenip 2 çocuk yapmayacaktınız hanımefendi.Çocuğun parası bittiyse para gönderecek bunun nesine sinirlenme haklı buluyorsunuz kendinizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?