- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
-
dedim , annesinin yanında yaşıyor bana düşman olur, beni umursamaz diyor, bu düşüncenin sağlıksız olduğunu da biliyor aslında ama cesareti yok muhtemelen, evlat sonuçta kopar gider diye korkuyor.Para için sevecekse sevmesin deseydiniz keşke.
işin daha bir kötü tarafı babasının parasının kalmadığını biliyor, benim yeni maaş aldığımı da biliyor, aslında benden istiyor parayı, daha onbeş onaltı yaşlarındayken," eşin ek iş yapsın, bize baksın" gibi bir cümle kurmuş bir çocuk kendisi. Hayır anne babalar bu denli gurursuz yetiştirmemeli bence de çocuklarını, babayı geçtim babanın evlendiği kadın üzerinde hak talep etmek hayret verici geliyor bana. Benim de babası ölmüş bir oğlum var, böyle bir cümle kurmasına asla müsade etmezdim doğrusu.20 yasinda adamda seref onur yokmu hala babasindan para istiyor ben yanlarindayken istemeye utandim gitsim is bulup calissin vermeyin acimayin intihar ederse de kendi bilir bebeklerinin rizkini millete yedirme
çok haklısınız, eğer önü alınmazsa böyle devam edeceğini düşünüyorum ben de, eşim korkuyor sadece, ya vicdan azabı çekiyor korkusunun sebebi bu, ya da çocuk bunu bir şekilde belli etmiş, para vermezse eşim kendini sevmeyeceklerini düşünüyor.Siz kendi cocuklarinizla ilgilenin asla acimayin taviz vermeyin is bulup calissin her istediginde para verirseniz omur boyu devam eder 27yasinda gurursuz bi kaynim var hala babasindan harclik aliyor... Size karsi tavrinda esiniz ona haddini bildirmeliydi yumusak yuzlu sanirim esiniz ondan yuz buluyor
çocuklarıma ben bakıyorum zaten, eşimin parasından bir şey istediğim yok, benim paramdan isteyen onlar, eşimin parasına karışmıyor olmam yeterli olmalı bence.eşim kalkıp şimdi ayrılsak ben kendi çocuklarım için nafaka dahi istemesem gene bir ev arkadaşıyla kalmak zorunda ve şuanda eve verdiği paranın daha fazlasını zaten ortak evde kaldığı arkadaşıyla paylaşmak zaruretinde kalacak. Benlik bir durum yok yanlış anlamışsınız, eğer para vermek istiyorsa, maaşıda yetmiyorsa gitsin bulsun, ben kendi maaşımdan vermek zorunda değilim di anlatmak istediğim. Kaldı ki benim de yetim bir oğlum var, her şeyi geçtim onun hakkından gasp edip gene vermem. Çalışan iki anne baba çocuklarına bakabilmek zorunda, bir üçüncü kişiye ihtiyaç duymamaları gerekiyor.Eşinizde bütün suç. 20 yaşındaki bir çocuk için 1 haftada 750 tl çok fazla. Ama çocukla arasında ki tek bağ para olmuş, çocuk da bunu kullanıyor. Keşke öyle yapacağına daha çok vakit geçirip sevgi bağı kurmaya çalışsa.
Sizin de tek suçunuz şu (eğer eşiniz bebekleriniz olmadan önce maaşını olduğundan fazla göstermediyse ) adamın asgari ücret aldığını biliyorsunuz ve bu parayla 4 çocuğa bakılmayacağınıda biliyorsunuz. 20 yaşında bir çocuğun üniversite okuması gerekirdi. Şuan okumuyo olabilir ama sizin bunu düşünerek ekonomik durumunuzu ayarlamanız lazımdı, eğer üniversite okusaydı eşiniz çocuğa en az 1000 lira gönderecekti. Geriye kalan 500 lirayla da 3 çocuğa bakılmayacağına göre...
kaldı ki ben sperm bankasından da çocuk sahibi olmuş olabilirdim, o zaman da o spermin sahibinin çocuklarına bakmakla mı mükellef olacaktım? Benlik bir konu yok ki ortada.Eşinizde bütün suç. 20 yaşındaki bir çocuk için 1 haftada 750 tl çok fazla. Ama çocukla arasında ki tek bağ para olmuş, çocuk da bunu kullanıyor. Keşke öyle yapacağına daha çok vakit geçirip sevgi bağı kurmaya çalışsa.
Sizin de tek suçunuz şu (eğer eşiniz bebekleriniz olmadan önce maaşını olduğundan fazla göstermediyse ) adamın asgari ücret aldığını biliyorsunuz ve bu parayla 4 çocuğa bakılmayacağınıda biliyorsunuz. 20 yaşında bir çocuğun üniversite okuması gerekirdi. Şuan okumuyo olabilir ama sizin bunu düşünerek ekonomik durumunuzu ayarlamanız lazımdı, eğer üniversite okusaydı eşiniz çocuğa en az 1000 lira gönderecekti. Geriye kalan 500 lirayla da 3 çocuğa bakılmayacağına göre...
Hayır sizi anlıyorum. Demek istediğim fazlasıyla fedakarlık yapıyorsunuz. O insan sizin çocuklarınızında babasi ve bakmak zorunda. Sizin hatanız böyle bir insandan çocuk yapmak olmuş. Asla eşinize kendi paranızdan vermeyin. Siz tek başınıza, maddi anlamda 3 çocuğa hem anne hem baba olmuşsunuz. Bu kolay bişey değil.çocuklarıma ben bakıyorum zaten, eşimin parasından bir şey istediğim yok, benim paramdan isteyen onlar, eşimin parasına karışmıyor olmam yeterli olmalı bence.eşim kalkıp şimdi ayrılsak ben kendi çocuklarım için nafaka dahi istemesem gene bir ev arkadaşıyla kalmak zorunda ve şuanda eve verdiği paranın daha fazlasını zaten ortak evde kaldığı arkadaşıyla paylaşmak zaruretinde kalacak. Benlik bir durum yok yanlış anlamışsınız, eğer para vermek istiyorsa, maaşıda yetmiyorsa gitsin bulsun, ben kendi maaşımdan vermek zorunda değilim di anlatmak istediğim. Kaldı ki benim de yetim bir oğlum var, her şeyi geçtim onun hakkından gasp edip gene vermem. Çalışan iki anne baba çocuklarına bakabilmek zorunda, bir üçüncü kişiye ihtiyaç duymamaları gerekiyor.
Sanırım yanlış anladınız beni. Ben de onu diyorum sizlik tek durum böyle bir insandan çocuk yapmak. Eşiniz baştan aşşağı suçlu. Hem çocuğuna yaklaşımı hem de bu kadar az bir para alıp 4 çocuk yapması başlı başına hata.kaldı ki ben sperm bankasından da çocuk sahibi olmuş olabilirdim, o zaman da o spermin sahibinin çocuklarına bakmakla mı mükellef olacaktım? Benlik bir konu yok ki ortada.
yok yanlış anlamadım ama zaten çocuklarıma bakma konusunda benim bir sıkıntım yok, yani maddi olarak üç çocuğuma da yetiyorum aslında.Hatta ufaklık biraz daha büyüyünce ek iş bile yapabilirim.çocuklarımdan memnunum yani onları ben istedim.kimseye yük olduğum yok, bana da yük olunmaması yeterli olacak, çünkü eşimle şimdi ayrılsak başkasıyla evlense o kadın benim çocuklarıma bakmak zorunda olmaz, hatta ben çocuklarımın ondan para almasını onuruma yediremem doğrusu.Bana bulaşmasalar yeterli aslındaSanırım yanlış anladınız beni. Ben de onu diyorum sizlik tek durum böyle bir insandan çocuk yapmak. Eşiniz baştan aşşağı suçlu. Hem çocuğuna yaklaşımı hem de bu kadar az bir para alıp 4 çocuk yapması başlı başına hata.
Sizin için gerçekten çok üzüldüm,umarım hatasını bir an önce anlar .dedim , annesinin yanında yaşıyor bana düşman olur, beni umursamaz diyor, bu düşüncenin sağlıksız olduğunu da biliyor aslında ama cesareti yok muhtemelen, evlat sonuçta kopar gider diye korkuyor.
Yanımda olmadığını nereden biliyorsunuz? Oğlum yanımda.ilk çocugunuz nerede acaba ? ve neden yanınızda değil
Vallahi ben de aynısını yazacaktımNastasya sen neden bu adamla evlisin hala? Eski konularını biliyorum Allahaşkına eşin normal mi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?