İyi akşamlar arkadaşlar ben kaynanamla altli üstlü oturuyorum ve kendimi sürekli orda buluyorum yani iyiliklerinden kahvaltıya çağırıyorlar yemeğe ama kafayı yicem işten geliyorduk eşimde evde yemeğim vardı eşim kapıyı çaldı kardeşiyle yiğenide ordaydı güzel yemek yapmışlar eşimde oo bize düşermi dedi üstmüzü değişip gelelim dedi o kadar sinirlendim ki ya belki evimde yicem belki istemiyorum kime sordun sen ya agresiflestim noldu dedi ses çıkarmadım ama sinir küpüyüm keşke evlenmeseydin dedim yeter ya of anlatamıyorumda derdimi sinirden ona o da gitti odaya iyi inmeyelim yemek hazırla o zaman noluyo sana dedi bende dalgamı geçiyorsun aldım yemeği iniyorum gelirsin dedim çay içip çıktık ben mi abartıyorum acaba 6 aylık evliyiz diyemi böyle erkeklermi anlamıyor ya da ne demem gerekiyor ya da normal mi böyle şeyler Allah aşkına deli oluyorum ya eşim normal de bana sorar istemiyorsan gitmeyelim der ilgilidir ama noluyor böyle anlamıyorum git annene bu kadar seviyorsan dicektim onu indirip kendim inmicektim ama laf yediği için inmezdi bırakıp lütfen bana birşey söyleyin ben napıcam eşimin ailesi kötü değil ama rahatsız oluyorum bu kadar sık olmasından imdat diye bağırasım var