Eşimle kavga ettik

Sunshine1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
10.255
9.369
198
27
İyi akşamlar arkadaşlar ben kaynanamla altli üstlü oturuyorum ve kendimi sürekli orda buluyorum yani iyiliklerinden kahvaltıya çağırıyorlar yemeğe ama kafayı yicem işten geliyorduk eşimde evde yemeğim vardı eşim kapıyı çaldı kardeşiyle yiğenide ordaydı güzel yemek yapmışlar eşimde oo bize düşermi dedi üstmüzü değişip gelelim dedi o kadar sinirlendim ki ya belki evimde yicem belki istemiyorum kime sordun sen ya agresiflestim noldu dedi ses çıkarmadım ama sinir küpüyüm keşke evlenmeseydin dedim yeter ya of anlatamıyorumda derdimi sinirden ona o da gitti odaya iyi inmeyelim yemek hazırla o zaman noluyo sana dedi bende dalgamı geçiyorsun aldım yemeği iniyorum gelirsin dedim çay içip çıktık ben mi abartıyorum acaba 6 aylık evliyiz diyemi böyle erkeklermi anlamıyor ya da ne demem gerekiyor ya da normal mi böyle şeyler Allah aşkına deli oluyorum ya eşim normal de bana sorar istemiyorsan gitmeyelim der ilgilidir ama noluyor böyle anlamıyorum git annene bu kadar seviyorsan dicektim onu indirip kendim inmicektim ama laf yediği için inmezdi bırakıp lütfen bana birşey söyleyin ben napıcam eşimin ailesi kötü değil ama rahatsız oluyorum bu kadar sık olmasından imdat diye bağırasım var

Ailemle yaşamak istesem kendi anacım babacımla yaşar giderdim. Evleniyorum diye neden başkasının anne babası ile yaşayayım, her akşam yemeğimi onlarla yiyeyim? Neden evlendim yani?
Ben böyle düşünüyorum. Aile apartmanı veya aynı ev aynı bina.. Bunlar kabul edilebilir şeyler değil.
Velev ki kabul ettin, kaçınılmaz son budur.
Belli ki sizde de birikmiş.

Bu kadar büyütecek bir şey göremedim.
Spontane değil de planlı olsa gününüz bu sorun kalmaz. Sabahtan bugün nerde yiyeceğinizi gidip gitmeyeceğinizi konuşursanız karşılaşmazsınız bu durumla
Yukarı çıkarken kapıyı çalıyor çalmasın ya evimiz yukarda bizim niye çalışıyor çalınca yemeğe geliriz dedi of vallahi ya kalbini kırıcaktımda sustum

Onların evi burda değil gidicekler o yüzden kabul ettim böyle olucağını bilemedim her akşam çekiniyor eşim benden ama bazen de olsa ben çok doldum

Normalde size soruyormuş zaten, bir sefer sormadı diye fazla mesele çıkartmışsınız. Belki o gün siz evinizde yemek istiyorsunuz evet ama o da annesine gitmek istiyor olabilir. Düzgün iletişim kuramıyorsunuz anladığım kadarıyla öfkelenmek yerine derdinizi düzgün bir dille anlatmanız lazım. Siz surat asıp eşiniz bir şeyleri anlasın bekliyorsunuz. Aynı apartmanda yaşamanın böyle zorlukları var bunu göze almış olmanız lazım.

Yukarı çıkarken kapıyı çalıyor çalmasın ya evimiz yukarda bizim niye çalışıyor çalınca yemeğe geliriz dedi of vallahi ya kalbini kırıcaktımda sustum
İşte önceden konuşmuş olsanız hiç çalmaz, çalsa da yemeğe gitmezdi. Çok büyütmeyin güzellikle söylerseniz anlar eminim ama çok seviyorsan git falan demeyin tabiki çok sevecek ailesini

Gitmek istemeyebilirsiniz ama tepkiniz abartı geldi bana. Sonrasında eşinizi uygun bir dille uyarabilirdiniz, zaten genel olarak ilgili ve düşünceli biriymiş
Çok sinirlendim düşünmesi gerekiyor pat diye atlayamaz neden zile basıyor ki ayakkabımı çıkarmışım mal gibi dikiliyorum orda ya işten gelmişim eve çıkcam çok sinirlendim

Brn

Ben olsam yemek yapmayı bırakıırım her gün orda yerim hahahah ne yorcam kendimi

Özel, ısıtılamayacak bir yemek yaptıysanız söyleseydiniz. Yoksa ne güzel hazır yemek yarın yersiniz, gerildiğinize değmez.
Ertesi günde başka bişey çıkartıyorlar bu seferde kaç kere yemek döktüm eşme söylüyorm evde yemek var iyi misin diyorum 1 ay sonra unutuyor güzel yemek görünce atlıyor

Evet sürekli surat asıp laf söylüyorum ama ne dicem ki sinirlendiriyor beni ben salakmıyım hem çalışıp hem yemek yapıyorum ki ya düşünmesi lazım bunu cumartesi kahvalrıya gittik misafirleri geldi akşam 11 de çıktık eve ben yarın eşime cırlıcam burama kadar geldi yeter tahammül edemiyorum dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…