Ama yine de evleri var değil mi o binada? Kışları falan mı gelecekler?Onların evi burda değil gidicekler o yüzden kabul ettim böyle olucağını bilemedim her akşam çekiniyor eşim benden ama bazen de olsa ben çok doldum
Ay aman Allah korusunO zaman da gelinden çıkmazlarsa?
Onuda denedim başka gün anneme gitcektim bana haber vermedinz yemek yaptım dedi sanki birlikte yaşıyoruzBrn
Ben olsam yemek yapmayı bırakıırım her gün orda yerim hahahah ne yorcam kendimi
Engellemeye çalışıyorum yanlış mı yapıyorum ama her seferinde ya dünde gördük kardeşini kahvaltıya yaptık önceki günde sürekli görüşülüyor zaten neden atlıyor ben mi abartıyorumAma yine de evleri var değil mi o binada? Kışları falan mı gelecekler?
Yani bilemiyorum böyle ilişkiler nasıl oluyor ama adam binaya girdi, merdivenden çıkıyor misal, e o kapıyı es geçemiyor demekki. Önce bi selam veriyor. Baktı kardeşi var,özenli yemekler var. Nolmuş yani gitmek isteyebilir.
Bunu anlıyorum.
Bence böyle şeyler hayatın akışında olur.
Olmaması gereken sizin o binada oturuyor olmanız.
Ne kadar da sizden çekinse de zamanlı zamansız gidip gelinir olur illa ki.
Bunu engellemeye çalışmak sizi yorar.
Müstehak :) Hazır sofrayı bulmuş da bunuyor :) Evlenmeden her şeye evet diyip sonra da burada böyle yüzlerce konu açıyor gelinler. altlıüstlü üstlüaltlı kv kv kvO zaman da gelinden çıkmazlarsa?
Bacım kendı evlerı köyde dıyorsunda oturduğunuz evde şu an yaşadıkları evde onların ya hanı bu bağcıyı dövmek gıbı oldu. Kendi evleri olduğu için istedıklerı an tekrar gelıcekler. Başta başka yerde oturacaktınız. Ki tepkilerınız gerçekten abartıBırakmıyorlar tek tesellim gidicek olmaları
Ben bilmiyordum böyle sorun olabileceğini bana kimse söylemediMüstehak :) Hazır sofrayı bulmuş da bunuyor :) Evlenmeden her şeye evet diyip sonra da burada böyle yüzlerce konu açıyor gelinler. altlıüstlü üstlüaltlı kv kv kv
Benim böyle imkanım olsa yemekle uğraşmak yerine hergün giderdim. İş çıkışı hazır sofra gibisi mi var? Onlar da mutlu, eşim de mutlu ben de win-win.Ertesi günde başka bişey çıkartıyorlar bu seferde kaç kere yemek döktüm eşme söylüyorm evde yemek var iyi misin diyorum 1 ay sonra unutuyor güzel yemek görünce atlıyor
Davet etseler kızmazdım eşim sormadan atladı ben ona sinirlendim yiyip çıkamıyorum ki sofrayı kur kaldır sil ocsk makine ev süpür yani kendi evim olsa daha rahat ederim üstelik yemeğim olduğunda da sonra yersiniz demeye başlıyorlarAltlı üstlü oturduğunuz için ve yeni evli olduğunuz için normal.
Keşke zıtlaşmadan güzelce söyleseydin.
aslında ailesi de belki mecbur hissediyordur davet etmeye ama işte napcan.
Aslında o kadar da kötü değil hazır yemek. Yer evinize çıkarsınız. Ne olacak ki
Sen var gelmek uzaydan??Ben bilmiyordum böyle sorun olabileceğini bana kimse söylemedi
Eşime verdiler ama evi kendi üstüne alıcak köye ev yaptılar 3 katlıBacım kendı evlerı köyde dıyorsunda oturduğunuz evde şu an yaşadıkları evde onların ya hanı bu bağcıyı dövmek gıbı oldu. Kendi evleri olduğu için istedıklerı an tekrar gelıcekler. Başta başka yerde oturacaktınız. Ki tepkilerınız gerçekten abartı
Yetişkin bir kadın her şeyi tartıp düşünüp evlenir işte :) kimsenin söylemesine gerek kalmaz.Ben bilmiyordum böyle sorun olabileceğini bana kimse söylemedi
Çok birikti sanırım o yüzdenÇok fazla abartmışsınız ya normalde zaten soruyormuş yemeğiniz yarına kalırdı ne var ki..kardeşi yiğeni de varmış sevdiği yemekte varsa inmek istemiş ortada kaynananın dediği laf yok birşey yok yer çıkarsınız evinize o kadar hassassınız kendi evinizi tutsaydınız
Benimkiler balayına peşime geldilerBirkere hazır sofraya cagrilmadim ya yanarım yanarım buna yanarım
Acılarım tazelendi
Daha yeni gelinim ilk gittiğimde kaynanam dolabta yemek var ısıt ye demişti
Gerçekten ya konu sahibi altlı üstlü oturup bayramdan bayrama el öpmeye gideceğini sanmış. Boşuna mı kayınvalideler aynı apartman diye ısrar ediyorlarSen var gelmek uzaydan??
Nasil bilmessin ya. Hem ne var ne guzel yorgun argin bulasik yok yemek derdi yok ohh misss valla
Ben 22 yaşındayım dahaYetişkin bir kadın her şeyi tartıp düşünüp evlenir işte :) kimsenin söylemesine gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?