- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.236
- 158
İnanamıyorumBen 22 yaşındayım daha
Başka kardeş var mı ben aileler vefat etmeden bu tarz şeylerı vermelerını pek mantıklı bulmuyorum ama istedıklerını tabi yaparlar. Valla ilerde kayınvalideciğim yemek yapmayı bilmeyen beni davet ederse göbek ata ata giderim yorgunluğuma iyi gelir bulaşık yok bir şey yokEşime verdiler ama evi kendi üstüne alıcak köye ev yaptılar 3 katlı
Yorgun argın ordada iş yapıyorum aynı şey oluyor kızlar değişmiyor evde 2 kişiyiz orda 7 8Sen var gelmek uzaydan??
Nasil bilmessin ya. Hem ne var ne guzel yorgun argin bulasik yok yemek derdi yok ohh misss valla
Ah bu kaynanalarBuzdolabin yerini bilmem etmem
Hiç oralı değil birde küçük torunu vardı ona bakmamı emretmişti kraliçe arı
Sonra buzdolabindan kacgunluk ıspanak yemeği çıkmıştı zehirlemek miydi yoksa amacı bak şimdi aklıma geldi
Ama bunu suistimal ediyorlar çalışıyorum ben eve gelip uzanmak istiyorum eşimi görmek istiyorum izin günlermdede bırakmıyorlarBaşka kardeş var mı ben aileler vefat etmeden bu tarz şeylerı vermelerını pek mantıklı bulmuyorum ama istedıklerını tabi yaparlar. Valla ilerde kayınvalideciğim yemek yapmayı bilmeyen beni davet ederse göbek ata ata giderim yorgunluğuma iyi gelir bulaşık yok bir şey yok
Kelem dolması ne tatlı kızAy nasıl unuturum kelem dolması sariyordu gelinler benide oturtu gel gel dedi kelem sar hayatımda sarmamistin neyse .daha durur mu sonra hamsi ayiklatacakti daha isler doluydu
Ve aniden öfke patlaması dasmeer delirdivinnnnn
Hahaha gayet biliyordur da belese ev kira yok dert yok diye kabul etmistir. Bir de demisler 1 yil sonra gidecegiz zaten diye o da tav olmus. Ama simdi zor geliyor yemek yemek asagidaGerçekten ya konu sahibi altlı üstlü oturup bayramdan bayrama el öpmeye gideceğini sanmış. Boşuna mı kayınvalideler aynı apartman diye ısrar ediyorlar
Lahanaya beyaz kelemde derler bizim ordaKelem dolması ne tatlı kız
Ama bunu eşinizle çözmeniz gerekiyor onlarda mecburı davet edıyordur. Oğlu işten gelirken haklı olarak selam verıyor. Onlarda herhalde ayıp olmasın dıye davrt edıyor. Eşiniz anne çok yorgunum gıdıp bı duş alcam ya da uzancam ne bılıyım kanarya yemek yapmış ziyan olmasın diycek eşiniz kayınvalidenizin pasını gole çeviyorAma bunu suistimal ediyorlar çalışıyorum ben eve gelip uzanmak istiyorum eşimi görmek istiyorum izin günlermdede bırakmıyorlar
İlkgunden bana neler yaptırmaya calistiLahana
Lahanaya beyaz kelemde derler bizim orda
Hee beyaz lahana dolması off guzel olur he ben ki et yemeyen ınsan etli sarmaya tav oluyorum. Ama bır kere kıyma yoğurmadım yoğuramam.Lahana
Lahanaya beyaz kelemde derler bizim orda
Ee yapma evimde yemek var de kocana annesinin yaninda niye cekiniyorsun? Ben olsam (eger dedigin gibiyse) gayet hic cekinmem yemegimiz var hayatim evde derim esim net bir sekilde anlar zaten.Yorgun argın ordada iş yapıyorum aynı şey oluyor kızlar değişmiyor evde 2 kişiyiz orda 7 8
Bende yapmadım ilk deneyimi kaynanam yaşattı artık ilk ve son olurHee beyaz lahana dolması off guzel olur he ben ki t yemeyen ınsan etli sarmaya tav oluyorum. Ama bır kere kıyma yoğurmadım yoğuramam.
Ben boşunamı kızdım yaniHahaha gayet biliyordur da belese ev kira yok dert yok diye kabul etmistir. Bir de demisler 1 yil sonra gidecegiz zaten diye o da tav olmus. Ama simdi zor geliyor yemek yemek asagidaBir de cayi icmis gelmis evine yaticak ooohhhh
Ay ben annem ya da kayinvalidem hazir yemek var dese ucarak giderim calistigim gunun sonunda
Sende uyanık ol bir bahane bul kendimi hasta gibi hissediyorum gelmıyım ben de covıd var malum calısıyosun belki onlar senden tırsıp cagırmaz. Surekli bahane bul adet oldum karnım agrıyor de iş yerinde kavga ettim canm sıkkın de yoksa omur boyu ky gorumce vırvırı cekeceksın eşin de malum biraz yılısık ailesine karsı sinir hastası olmasan iyi. Umarım bunlar iyi gunlerın degılde kuzumBen bilmiyordum böyle sorun olabileceğini bana kimse söylemedi
Benım ki ıyı gıbı bırde çekiniyor bızden anlamadım ama çok kibar bır kadın ınşallah sonradan değişmez. Ama dönsede tınlamam ben o ayrı gamsızım benBende yapmadım ilk deneyimi kaynanam yaşattı artık ilk ve son olur
Daha toyum ben yeniyim diyemiyorum bi ara dedim yarın yersiniz yavrum dedi annesi ne diyim bok yeriz diyemedimEe yapma evimde yemek var de kocana annesinin yaninda niye cekiniyorsun? Ben olsam (eger dedigin gibiyse) gayet hic cekinmem yemegimiz var hayatim evde derim esim net bir sekilde anlar zaten.
Hiii cekiniyorsan da lafini yapma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?