Eşimle kavga ettik

Eşime verdiler ama evi kendi üstüne alıcak köye ev yaptılar 3 katlı
Başka kardeş var mı ben aileler vefat etmeden bu tarz şeylerı vermelerını pek mantıklı bulmuyorum ama istedıklerını tabi yaparlar. Valla ilerde kayınvalideciğim yemek yapmayı bilmeyen beni davet ederse göbek ata ata giderim yorgunluğuma iyi gelir bulaşık yok bir şey yok

Ay nasıl unuturum kelem dolması sariyordu gelinler benide oturtu gel gel dedi kelem sar hayatımda sarmamistin neyse .daha durur mu sonra hamsi ayiklatacakti daha isler doluydu
Ve aniden öfke patlaması dasmeer delirdi vinnnnn

Ama bunu suistimal ediyorlar çalışıyorum ben eve gelip uzanmak istiyorum eşimi görmek istiyorum izin günlermdede bırakmıyorlar

Ay nasıl unuturum kelem dolması sariyordu gelinler benide oturtu gel gel dedi kelem sar hayatımda sarmamistin neyse .daha durur mu sonra hamsi ayiklatacakti daha isler doluydu
Ve aniden öfke patlaması dasmeer delirdi vinnnnn
Kelem dolması ne tatlı kız

Gerçekten ya konu sahibi altlı üstlü oturup bayramdan bayrama el öpmeye gideceğini sanmış. Boşuna mı kayınvalideler aynı apartman diye ısrar ediyorlar
Hahaha gayet biliyordur da belese ev kira yok dert yok diye kabul etmistir. Bir de demisler 1 yil sonra gidecegiz zaten diye o da tav olmus. Ama simdi zor geliyor yemek yemek asagida Bir de cayi icmis gelmis evine yaticak ooohhhh
Ay ben annem ya da kayinvalidem hazir yemek var dese ucarak giderim calistigim gunun sonunda

Ama bunu suistimal ediyorlar çalışıyorum ben eve gelip uzanmak istiyorum eşimi görmek istiyorum izin günlermdede bırakmıyorlar
Ama bunu eşinizle çözmeniz gerekiyor onlarda mecburı davet edıyordur. Oğlu işten gelirken haklı olarak selam verıyor. Onlarda herhalde ayıp olmasın dıye davrt edıyor. Eşiniz anne çok yorgunum gıdıp bı duş alcam ya da uzancam ne bılıyım kanarya yemek yapmış ziyan olmasın diycek eşiniz kayınvalidenizin pasını gole çeviyor

Sorun esinde. Kök ailesinden cikamamis, haliyle sen de aile oldugunuzu onun hissetmesini istiyorsun ama esin birsekilde hergun ailesiyleymis. Isten gelirken direk eve cikabilirdi. Yani aslinda onlar davet etmemis, esin zorla kendini davet ettirmis. Yemek yeter mi, belki bugun bizi istemiyorlar diye dusunmemis.

Lahana
Lahanaya beyaz kelemde derler bizim orda
İlkgunden bana neler yaptırmaya calisti
Daha on gunluk varım yokum hayatinda
Beni taniyor musun
Huyunu suyumu biliyor musun
Neyin kafasiydi acaba
Yasamadigim kalmadigim yerde bütün işleri bana yaptıracakti
Tepki vermesem utanmasa ki bence utanmıyor yasamadigim yeri bana temizletirdi.
Aklıma geldikçe deliriyorum.
Görgüsüzlük çok kötü birşey.

Yorgun argın ordada iş yapıyorum aynı şey oluyor kızlar değişmiyor evde 2 kişiyiz orda 7 8
Ee yapma evimde yemek var de kocana annesinin yaninda niye cekiniyorsun? Ben olsam (eger dedigin gibiyse) gayet hic cekinmem yemegimiz var hayatim evde derim esim net bir sekilde anlar zaten.
Hiii cekiniyorsan da lafini yapma bence

Ben boşunamı kızdım yani

Bazen bende abarti tepki verebiliyorum. Ama haksizliga karsi fazla tepki veriyorum. Daha 6 aylik evliymissin kv nin kp in evinde oturuyorsun (nerden baksan 1000 1500 tl kira parası cebinizde kaliyor) hazir yemek onune konuluyor trip atiyosun.
Esinle basbasa kalma istegini kesinlikle anliyorum ama bunu esinle paylasman gerekir. Kv iyi niyetli geldi bana. Bende gelinim ama rahatta ya da el ustunde tutulan gelinler nedense ekstra kiymet bilmiyor gibi.
Bu konuyu asamadiginiz takdirde es ailesinin gitmesini beklemek yerine sizin baska eve cikmaniz daha hakkaniyetli olur.

Bence esinin ailesine birikme.Yoksa iyilik yap gozunu oysun dramini yasatmis olursun esinin ailesine.

Ben bilmiyordum böyle sorun olabileceğini bana kimse söylemedi
Sende uyanık ol bir bahane bul kendimi hasta gibi hissediyorum gelmıyım ben de covıd var malum calısıyosun belki onlar senden tırsıp cagırmaz. Surekli bahane bul adet oldum karnım agrıyor de iş yerinde kavga ettim canm sıkkın de yoksa omur boyu ky gorumce vırvırı cekeceksın eşin de malum biraz yılısık ailesine karsı sinir hastası olmasan iyi. Umarım bunlar iyi gunlerın degılde kuzum

Bende yapmadım ilk deneyimi kaynanam yaşattı artık ilk ve son olur
Benım ki ıyı gıbı bırde çekiniyor bızden anlamadım ama çok kibar bır kadın ınşallah sonradan değişmez. Ama dönsede tınlamam ben o ayrı gamsızım ben şut çekerım kaynanaya kadın kahve içerken bı bakmış benle dedıkodu yapıyor olur bakma fenayımdır

Ee yapma evimde yemek var de kocana annesinin yaninda niye cekiniyorsun? Ben olsam (eger dedigin gibiyse) gayet hic cekinmem yemegimiz var hayatim evde derim esim net bir sekilde anlar zaten.
Hiii cekiniyorsan da lafini yapma bence
Daha toyum ben yeniyim diyemiyorum bi ara dedim yarın yersiniz yavrum dedi annesi ne diyim bok yeriz diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…