- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
İyi insanlar demişsiniz o yuzden yazdım. canınız isterse gidin yiyin istemezse yemeyin, bunu avantaja çevirin yarın bebek olunca da bakarlar. Siz eşinizi yönetin durumları kendi lehinize çevirin :)Mesele yemek değil yönlendirmesi emir vermesi
Teşekkür ederimİyi insanlar demişsiniz o yuzden yazdım. canınız isterse gidin yiyin istemezse yemeyin, bunu avantaja çevirin yarın bebek olunca da bakarlar. Siz eşinizi yönetin durumları kendi lehinize çevirin :)
Çok fazla kesme önünü ama sadece ısrar konusunu çözEvet öyle söylemem lazımdı hata bende ama bizde şöyle çözüm bulduk eşimle indik annesine çıkcaz biz hemen yemek yiyip çay koyma dedi en azından anlamıştır yaptığının yanlış olduğunu birdahakinde de teklifini geri çevircem
Bir de kaynanam beni çok seversi evlenmesen önce şimdi sürekli tuhah sözler paylaşıyor sanki yarası var gibi ben direniyorum istediğini yapmamaya çalışıyorum yapıyorum enerjim düşük oluyor ee oğluyla da ister istemez mesafe girdi evlenince çok düşkündü artık beni sevmiyor gibiÇok fazla kesme önünü ama sadece ısrar konusunu çözbu durumu fırsata çevir işine geldiği gibi yani yine yemek yapıp çağırsın ama ısrar olmasın gidip gitmeme konusu sana bağlı olsun işine geldiği gibi davran
On senelik evli iki çocuklu bı anne olarak söylüyorum. Kaynanam güzel yemek yapsa çağırmadan çoluk çocuk çıkarız hemen.İyi akşamlar arkadaşlar ben kaynanamla altli üstlü oturuyorum ve kendimi sürekli orda buluyorum yani iyiliklerinden kahvaltıya çağırıyorlar yemeğe ama kafayı yicem işten geliyorduk eşimde evde yemeğim vardı eşim kapıyı çaldı kardeşiyle yiğenide ordaydı güzel yemek yapmışlar eşimde oo bize düşermi dedi üstmüzü değişip gelelim dedi o kadar sinirlendim ki ya belki evimde yicem belki istemiyorum kime sordun sen ya agresiflestim noldu dedi ses çıkarmadım ama sinir küpüyüm keşke evlenmeseydin dedim yeter ya of anlatamıyorumda derdimi sinirden ona o da gitti odaya iyi inmeyelim yemek hazırla o zaman noluyo sana dedi bende dalgamı geçiyorsun aldım yemeği iniyorum gelirsin dedim çay içip çıktık ben mi abartıyorum acaba 6 aylık evliyiz diyemi böyle erkeklermi anlamıyor ya da ne demem gerekiyor ya da normal mi böyle şeyler Allah aşkına deli oluyorum ya eşim normal de bana sorar istemiyorsan gitmeyelim der ilgilidir ama noluyor böyle anlamıyorum git annene bu kadar seviyorsan dicektim onu indirip kendim inmicektim ama laf yediği için inmezdi bırakıp lütfen bana birşey söyleyin ben napıcam eşimin ailesi kötü değil ama rahatsız oluyorum bu kadar sık olmasından imdat diye bağırasım var
Ben olsam hic yemek yaomam hep orada yerimYukarı çıkarken kapıyı çalıyor çalmasın ya evimiz yukarda bizim niye çalışıyor çalınca yemeğe geliriz dedi of vallahi ya kalbini kırıcaktımda sustum
Ayy cok tatlısınız yaOn senelik evli iki çocuklu bı anne olarak söylüyorum. Kaynanam güzel yemek yapsa çağırmadan çoluk çocuk çıkarız hemen.Yemek buldun ye dayak buldun kaç bizde mantık bu. Birde annelerin yaptığı bazı yemekler çok güzel olur. Su böreği çiğ börek mantı baklava çok güzel yapar benm kaynanam. Yapsın diye yolunu gozleriz biz
Sizin aileniz alt katta otursa, sık sık görüsmezmisiniz? Annenizin yanina gitmezmisiniz?İyi akşamlar arkadaşlar ben kaynanamla altli üstlü oturuyorum ve kendimi sürekli orda buluyorum yani iyiliklerinden kahvaltıya çağırıyorlar yemeğe ama kafayı yicem işten geliyorduk eşimde evde yemeğim vardı eşim kapıyı çaldı kardeşiyle yiğenide ordaydı güzel yemek yapmışlar eşimde oo bize düşermi dedi üstmüzü değişip gelelim dedi o kadar sinirlendim ki ya belki evimde yicem belki istemiyorum kime sordun sen ya agresiflestim noldu dedi ses çıkarmadım ama sinir küpüyüm keşke evlenmeseydin dedim yeter ya of anlatamıyorumda derdimi sinirden ona o da gitti odaya iyi inmeyelim yemek hazırla o zaman noluyo sana dedi bende dalgamı geçiyorsun aldım yemeği iniyorum gelirsin dedim çay içip çıktık ben mi abartıyorum acaba 6 aylık evliyiz diyemi böyle erkeklermi anlamıyor ya da ne demem gerekiyor ya da normal mi böyle şeyler Allah aşkına deli oluyorum ya eşim normal de bana sorar istemiyorsan gitmeyelim der ilgilidir ama noluyor böyle anlamıyorum git annene bu kadar seviyorsan dicektim onu indirip kendim inmicektim ama laf yediği için inmezdi bırakıp lütfen bana birşey söyleyin ben napıcam eşimin ailesi kötü değil ama rahatsız oluyorum bu kadar sık olmasından imdat diye bağırasım var
Valla o öyle olmuyo ya ,1 kere rahat edemiyosun ,eşinin yanında iyiler ,eşin yokken laf sokmalar ,söz de espiri ile iğnemeler Sen de bizim gızımızsın yavriim diyip asla öyle olamamak ,hatta bi kere kv aman ben ne yapsan yaranamadım gelinim gelinler ne sevilir ne yaranır dediSizin aileniz alt katta otursa, sık sık görüsmezmisiniz? Annenizin yanina gitmezmisiniz?
Vallahi Ben giderim.
Bende bi zaman altli üstlü oturdum hep görüsülürdü inilir cikilirdi, nevar bunda?
hadi esinizi doldursalar sizi kavga ettirseler neyse.
Alışma süreci zamanla alışacak bizde hala öyle. Şimdi Hadi haftasonu kardesşnde kalalım desem koşa koşa gider :) daha dün gördü halbuki gene eniştesi haftasonu gelin kalmayw demiş ses etmedim sadece hayatım haftasonu yorgun oluyorum temizlik çamaşır vs zor oluyo duruma göre bakarız dedim bir şey demedi. Israr kısmını çok önceden çözdük bende asla ısrar etmem mesela.. kv belki de oğlundan uzaklaştıracağını düşünüyor olabilir aslında kv karşına alıp konuşabilirsin uygun bi usluble..Bir de kaynanam beni çok seversi evlenmesen önce şimdi sürekli tuhah sözler paylaşıyor sanki yarası var gibi ben direniyorum istediğini yapmamaya çalışıyorum yapıyorum enerjim düşük oluyor ee oğluyla da ister istemez mesafe girdi evlenince çok düşkündü artık beni sevmiyor gibi
Evet alışma süreci dediğiniz gibi sanırım siz güzelce söylemişsiniz bu çok iyi bişey :)Alışma süreci zamanla alışacak bizde hala öyle. Şimdi Hadi haftasonu kardesşnde kalalım desem koşa koşa gider :) daha dün gördü halbuki gene eniştesi haftasonu gelin kalmayw demiş ses etmedim sadece hayatım haftasonu yorgun oluyorum temizlik çamaşır vs zor oluyo duruma göre bakarız dedim bir şey demedi. Israr kısmını çok önceden çözdük bende asla ısrar etmem mesela.. kv belki de oğlundan uzaklaştıracağını düşünüyor olabilir aslında kv karşına alıp konuşabilirsin uygun bi usluble..
Bu da farklı bir bakış açısı saygı duyuyorum ama kendi annemde olsa sürekli görüşmem ben çalışıyorum bi hafta izin günümde anneme gidiyorsam diğer hafta evde işlerimi yapıyor ya da dinleniyorum. Ben ev hanımı değilim çalıştığım için her anım kıymetli. anneme gittğimde bile izin günüm anne yemeğe kalmıyım akşam eşimle vakit geçireyim işten gelince yorgun oluyoruz diyorum. Ben ayrım yapmam takıldığım nokta sürekli olmasından farklı eşimle benim aramda iletişim aksıyorSizin aileniz alt katta otursa, sık sık görüsmezmisiniz? Annenizin yanina gitmezmisiniz?
Vallahi Ben giderim.
Bende bi zaman altli üstlü oturdum hep görüsülürdü inilir cikilirdi, nevar bunda?
hadi esinizi doldursalar sizi kavga ettirseler neyse.
Peki yemeğim varkende yapılıyorsaBen olsam hic yemek yaomam hep orada yerimbirde calisiyorsunuz bosverin rahatlayin biraz ne güzel iste
Canım zaten yapsın birlikte yapıyoruz dert değil o ben kişisel alanıma saygı duyulmadığını hissedince sinir oluyorum mesela normal sadece tek yemek yaptığındada gelin diyor ee anne bendede yemek var bişey olmas diyorOn senelik evli iki çocuklu bı anne olarak söylüyorum. Kaynanam güzel yemek yapsa çağırmadan çoluk çocuk çıkarız hemen.Yemek buldun ye dayak buldun kaç bizde mantık bu. Birde annelerin yaptığı bazı yemekler çok güzel olur. Su böreği çiğ börek mantı baklava çok güzel yapar benm kaynanam. Yapsın diye yolunu gozleriz biz
Yani tekrar bir şey söylerse bu seferde hayatım haftasonu yorgunluk ev işleri derken olmuyor bir de annem yok (kv) bak ben yokken evimde kaldılar ben varken kalmaya gelmiyolr diye üzülmesin kadın derim :) sonucta evi müsait..Evet alışma süreci dediğiniz gibi sanırım siz güzelce söylemişsiniz bu çok iyi bişey :)
Sende yemek yapma. Bi dahakine eşin derse hayatım aşağıdayız annem yapıyo yada anne sen yaptın diye yapmadım ben de de sağol valla sende olmasan de çok yoruldum bugun de otur ye kaç o ısrar eder sen yolunu bulPeki yemeğim varkende yapılıyorsaboşver yiyin burda diyor alıştığı için benim yemekler çöpe gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?