Eşimle kavga ettik

Çok fazla kesme önünü ama sadece ısrar konusunu çöz bu durumu fırsata çevir işine geldiği gibi yani yine yemek yapıp çağırsın ama ısrar olmasın gidip gitmeme konusu sana bağlı olsun işine geldiği gibi davran

Bir de kaynanam beni çok seversi evlenmesen önce şimdi sürekli tuhah sözler paylaşıyor sanki yarası var gibi ben direniyorum istediğini yapmamaya çalışıyorum yapıyorum enerjim düşük oluyor ee oğluyla da ister istemez mesafe girdi evlenince çok düşkündü artık beni sevmiyor gibi

Rahatsız olmakta haklısınız ama üslubunuz haklılığınızı gölgelemiş bence.Spontene olmuş bır sey ,sorun da yok aranızda sevdıgı yemek olunca birlikte yiyelim hem yeğenlerimi de göreyim demiş adam ne var bunda kavga konusu yapacak? He işten gelince ben de yorgun oluyorum sevmiyorum hafta içi kimseyle gidip gelmeyi o konuda da hak veriyorum size.Ama o gün sabredip aksam geldiğinizde ben bugün sadece senin gönlün olsun ,annenlere de ayıp olmasın diye ındım yemeğe ama yorgun oluyorum hafta ıcı yapmayalım bunu desen olacak bitecek zaten .Gereksiz üzüyorsunuz kendınızı de eşinizi de.

On senelik evli iki çocuklu bı anne olarak söylüyorum. Kaynanam güzel yemek yapsa çağırmadan çoluk çocuk çıkarız hemen. Yemek buldun ye dayak buldun kaç bizde mantık bu. Birde annelerin yaptığı bazı yemekler çok güzel olur. Su böreği çiğ börek mantı baklava çok güzel yapar benm kaynanam. Yapsın diye yolunu gozleriz biz

Ayy cok tatlısınız ya

Sizin aileniz alt katta otursa, sık sık görüsmezmisiniz? Annenizin yanina gitmezmisiniz?
Vallahi Ben giderim.
Bende bi zaman altli üstlü oturdum hep görüsülürdü inilir cikilirdi, nevar bunda?
hadi esinizi doldursalar sizi kavga ettirseler neyse.

İlk sene eşim de aynıydı ,hatta gece 12 okur ne olavak burda uyuyalım derdi ,annesi de gitmeyin kalın derdi ama abartısız hergün .En sonunda patladım anasına oğlundan ayrılamıyosan evlendirmeseydin ,oğluna da ayrı evde yaşamayı göze alamıyosan sen de evlenmeseydin dedim işden geliyorum üstüm başımla , ev 2+1 kardeşleri var nerde yatcaz yer yok .Bu ana ve oğulları anlamak zor .

Valla o öyle olmuyo ya ,1 kere rahat edemiyosun ,eşinin yanında iyiler ,eşin yokken laf sokmalar ,söz de espiri ile iğnemeler Sen de bizim gızımızsın yavriim diyip asla öyle olamamak ,hatta bi kere kv aman ben ne yapsan yaranamadım gelinim gelinler ne sevilir ne yaranır dedi Ana bana mı laf soktun dedim kaldı kendinden bahsederken ele verdi.Yani onların aklı oğulları yanında olsun gerisi mühim değil.
Ama erkek evlenince böyle olunca karısına alışamaz ayrı bir ev olduğunu anlamaz ,ne olsa anasına babasına sormadan karar veremez. Bakınız benim koca offf oğlum olursa asla böyle olmam

Alışma süreci zamanla alışacak bizde hala öyle. Şimdi Hadi haftasonu kardesşnde kalalım desem koşa koşa gider :) daha dün gördü halbuki gene eniştesi haftasonu gelin kalmayw demiş ses etmedim sadece hayatım haftasonu yorgun oluyorum temizlik çamaşır vs zor oluyo duruma göre bakarız dedim bir şey demedi. Israr kısmını çok önceden çözdük bende asla ısrar etmem mesela.. kv belki de oğlundan uzaklaştıracağını düşünüyor olabilir aslında kv karşına alıp konuşabilirsin uygun bi usluble..

Oraya gidince seni rahatsız edecek bir şey oluyor mu ? Haftanın iç günü inelim annengile ya da çok sevdiğin bir yemek okursa inelim de
Ben de ilk evlendiğimde senin gibi hatta daha tepkili idim şimdi olsa sallamam hiç yemeğimi yer gelirim evime , ben böyle düşündüğüme inanamıyorum mesela

Evet alışma süreci dediğiniz gibi sanırım siz güzelce söylemişsiniz bu çok iyi bişey :)

Bu da farklı bir bakış açısı saygı duyuyorum ama kendi annemde olsa sürekli görüşmem ben çalışıyorum bi hafta izin günümde anneme gidiyorsam diğer hafta evde işlerimi yapıyor ya da dinleniyorum. Ben ev hanımı değilim çalıştığım için her anım kıymetli. anneme gittğimde bile izin günüm anne yemeğe kalmıyım akşam eşimle vakit geçireyim işten gelince yorgun oluyoruz diyorum. Ben ayrım yapmam takıldığım nokta sürekli olmasından farklı eşimle benim aramda iletişim aksıyor

Canım zaten yapsın birlikte yapıyoruz dert değil o ben kişisel alanıma saygı duyulmadığını hissedince sinir oluyorum mesela normal sadece tek yemek yaptığındada gelin diyor ee anne bendede yemek var bişey olmas diyor

Evet alışma süreci dediğiniz gibi sanırım siz güzelce söylemişsiniz bu çok iyi bişey :)
Yani tekrar bir şey söylerse bu seferde hayatım haftasonu yorgunluk ev işleri derken olmuyor bir de annem yok (kv) bak ben yokken evimde kaldılar ben varken kalmaya gelmiyolr diye üzülmesin kadın derim :) sonucta evi müsait..

Peki yemeğim varkende yapılıyorsa boşver yiyin burda diyor alıştığı için benim yemekler çöpe gidiyor
Sende yemek yapma. Bi dahakine eşin derse hayatım aşağıdayız annem yapıyo yada anne sen yaptın diye yapmadım ben de de sağol valla sende olmasan de çok yoruldum bugun de otur ye kaç o ısrar eder sen yolunu bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…