Esimle kavgam!

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
78
Kac gundur dıyorum cıkalım gezelim biraz yemek,sinema vs. TIK yok.
Arkadaslarıyla cıkıp gezıyor,karısmıyorum.Benimle de yap diyorum,aynı olmuyor diyor.
Bu ne demek ya
Eh biz hıc bısey yapmıcakmıyız
Iyı tamam gıdelim dıyor ozaman
Yemek mı yemek ıstıyorsun benımle tamam kalk dıyor.
KALKMIYORUMMMMM!!
Lütfedıyor sankı
Icınden geldigi ıcın degıl,zorla,susayım dıye
Ben ıstıyorum o soylesın o ıstesın
Varsa yoksa ıse gıt gel yemek ye yat ya da ınt oyun oyna.. Turk erkegi olma yolunda ıyıce..
Semiyorum senı dedım yuzune yuzune Boyle.
O benı uzdugu ıcın,bende onu uzmek ıstedım.
Tamam dedı gıttı yattı...
Ben Mi sucluyum sımdı..
Keske son laf demeseydım
Ama cok kızdırdı benı
Ben cok sevıyorum onu neden oyle dedım off
Baska laf yoktu sanki...

Son laf öldürücü darbe olmus cidden..
Haklı olan sensin , insan karısına vakit ayırmayı bilmeli.. Sen söyledikten sonra aktivite yapsa ne olur , ne manası kalır..

Bunu demek istemezdim ama bence pek takılmayın diyeceğim. Çünkü malesef böyle erkekler. Hepsi aynı bunların. Annem ile babam da aynı bu şekilde. Ya evlenmeceksiniz ya da işte .. Ben evlenmeyeceğim.

Eşi evde dururken arkadaşlarıyla takılan erkekleri hiç anlamıyorum.
Benim de eşimin çocukluk kankaları var evlenmeden önce de sürekli nerdeyse her gün onlarla takılırdı bir kez olsun ben onlarla tek başıma çıkıp takılacağım demedi. Arkadaşlarını arada bir bize çaya çağırmayı daha uygun görüyor.

Erkekler biraz farklı düşünüyor bu konuda. Kendilerini özgür hissetmek ve kadının emri altında olmak istemedikleri için (belki de arkadaşlarına karşı ben özgürüm karımın kölesi değilim havası yaratmak ) bu tür hareketlere başvuruyorlar.
Arkadaşlarıyla buluşmaktan vazgeçmez belki ama sizinle daha çok aktivite yapması konusunda ciddi bir şekilde konuşun. Öyle trip atarak değil. İçinizdekileri sakin bir dille ifade edin.

Sevmiyorum dediğinize alınmıştır, bunu da sitem anlamında algılaması gerekir. Eşinizin karakterini ilişkinizi bilmediğim için ilk adımı sen at veya bekle diyemiyorum. Sadece bu konuyu net bir şekilde konuşmanız lazım adamı bıktırmadan.

Senin eşin çok iyi bir insan. Biliyorsun sende. Meleğine sahip çıktığında anlamıştım. Her evliliğin sonu bu galiba yani çoğunluğu öyle. Bir yerden sonra böyle oluyor. Çok var bekarken deli gibi eğlenip gezip, evlenince sonra böyle şikayet eden arkadaşım.
O son sözü keşke söylemeseydin.

Sabaha unutur sevmiyorum dediğini. Erkekler bu kadar gamsız olabiliyor . Umarım anlar hatasını. Üzme sen de kendini, uyumana bak.

İyi bir adam tek kotu tarafı bu iste
Herseyıme yardım eder her seyimle ilgilenir fakat benımle gezmeyı sevmiyor.
Demeseydim keske.. Tamam dedi bide icime oturdu

Muhtemelen arkadaşlarından 'evlendi hanım köylü oldu' lafını duymamak için bu çaba.. Şöyle yapabilirsiniz; dışarıya baş başa değilde çiftler halinde çıkabilirsiniz..

Sen nasıl eşine istemediğin bir şey söylemezsen belki o da sana o an baskıdan kurturmak için öyle demiştir.Eşine yarın söylersin onu sevdiğini.Bir de bazı insanlar neyi nasıl talep edeceklerini bilmezler, siz de sürekli yakınma, şikayet olarak belirtiyorsanız, eşiniz bir süre sonra sizi anlamak yerine doğrudan tepki vermeye başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…