- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi islakmendil05
-
offf arkadasim soze soyle baslayayim ben de koyluyum 18 yasima kadar da koyde yasadim sehir gornus insanla koylu bir oluyor mu sorarim.size bu asagilamak mi hayir kesinlikle.ama soyle de bisey var cogu koylu bile denizden cikip kumlu kumlu evin icindeki sandalyeye oturmaz yaniIsvicrede yasadıgı için kendini köylülerden üstün tutuyor ama
Sakinlestirmeye gelen kv bagirip koylu demesi sizce normalse sizin "normal"anlayisinizla burdaki %99 luk kesiminki farkli der susarim.ya linc etmissiniz bayani resmen.adam da o sekilde pis pis gelip o sandalyeye oturmasaymis gorgu denen bisey var .kadin koyluleri asagilamiyor ki neden ustunuze aliniylrsunuz evet bayan hakli yeni temizlemis.yani insan bir temizlenirboyle oturur.
not sonuna kadar koyluyum ama konu sahibinin koylu mesajindan zerre gocunmadim ben hak veriyorum
Zerrin geldi aklıma yalan dünyadakigözümde birden modereeeen kürklü ayaginda terlikli bi kezban canlandi nedense.
Öncelikle haddini bil bana yalan söyleme diyemezsin ayrica yalan söyleme diyene bakiniz (ama eşimin köylülüğünü bi türlü törpüleyemedim ) (bağırıp köylüsünüz işte köyünüze dönün diye) diyen pardonnerde yazmışım ben öyle?? yalan söyleme
Ahahhaha ayyy siz yazdikca ben kopuyorum ya gece gece iyi guldurdunuz beni vallaİsviçre gormedim ama ben olmam,gururlu köylüyüm evvelAllah. Hayatım boyunca İsviçre yazma kotami bu konuda doldurdum,bir daha İsviçre yazmam gina geldi.
hangimiz sinir patlamasi yasamiyoruz?kadin bunalmis tekrar eden davranislardan oyle soyluyor iste.sinirle de soylemis.hangimİ kriz anlarinda sut liman olabiliyoruzSakinlestirmeye gelen kv bagirip koylu demesi sizce normalse sizin "normal"anlayisinizla burdaki %99 luk kesiminki farkli der susarim.
Biz Niye gece gece sinirlerimizi zıplattik yahu :/İsviçre gormedim ama ben olmam,gururlu köylüyüm evvelAllah. Hayatım boyunca İsviçre yazma kotami bu konuda doldurdum,bir daha İsviçre yazmam gina geldi.
carpitiyorsunuz sanki kadin isvicre diye diye ovunmus gibiİsviçre gormedim ama ben olmam,gururlu köylüyüm evvelAllah. Hayatım boyunca İsviçre yazma kotami bu konuda doldurdum,bir daha İsviçre yazmam gina geldi.
Kimse kriz anlarında köylü diye kaynanayla kocayı azarlamıyordur. Konu sahibini haklı bulmanız gerçekten şaşırtıcı.hangimiz sinir patlamasi yasamiyoruz?kadin bunalmis tekrar eden davranislardan oyle soyluyor iste.sinirle de soylemis.hangimİ kriz anlarinda sut liman olabiliyoruz
Mesajı iyi okuyun.ya linc etmissiniz bayani resmen.adam da o sekilde pis pis gelip o sandalyeye oturmasaymis gorgu denen bisey var .kadin koyluleri asagilamiyor ki neden ustunuze aliniylrsunuz evet bayan hakli yeni temizlemis.yani insan bir temizlenirboyle oturur.
not sonuna kadar koyluyum ama konu sahibinin koylu mesajindan zerre gocunmadim ben hak veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?