eşimle kavgamız eve gelmedi

Isvicrede yasadıgı için kendini köylülerden üstün tutuyor ama
offf arkadasim soze soyle baslayayim ben de koyluyum 18 yasima kadar da koyde yasadim sehir gornus insanla koylu bir oluyor mu sorarim.size bu asagilamak mi hayir kesinlikle.ama soyle de bisey var cogu koylu bile denizden cikip kumlu kumlu evin icindeki sandalyeye oturmaz yani

Adam köylülüğü seçmiş sense İsviçre sosyeteliğini ,,biz ne yapalım boşan mı diyelim ne diyelim söyle canım.Sandalyeyi at diyecegim ama kimbilir nasil bir sandalyedir o islak oturulmadigina göre.Neyse ne diyek sen söyle ..Bu arada senin gibi bir avrupa sehirlisine diyek dedim kusura bakma köylüyüm bende.

Sakinlestirmeye gelen kv bagirip koylu demesi sizce normalse sizin "normal"anlayisinizla burdaki %99 luk kesiminki farkli der susarim.

Evinde oturup kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmayıp, boş boş şeylere vakit ayıran birisin belli ki. Sana kötü bir haberim var bu yazdığın senaryo, bunu buraya taşıman vs ciddi bir psikolojik sorunun belirtisi. “Köylü” bir aşağılama ve hakaret kelimesi değildir ayrıca. Keşke böyle şeylerle uğraşacağına vizyonunu geliştirmekle uğraşsan. Üzüldüm senin için.

Üsluba takılasım gelmedi vallahi, bugün trafikte birine ağzımdan kaçırdım "Gt" dedim, şimdi gelip burada "Aaa gt mü?" diyemeyeceğim. Köylü, varoş, avam gibi kelimeleri de hakaret kelimesi olarak pek tercih etmemeye çalışın derim, hoş olmuyor. Onun yerine başkalarını kullanın "Fikirsiz" güzeldir, ben onu çok kullanırım.

Neyse, yani adam direkt geçip oturmuş, yorulmuş olabilir deniz sonrası. Verirsin eline viledayı, sildirirsin abi, minderi de bi suya bas at güneşe yani ne kadar ne olabilir? Sürekli mi böyle?
Bak bugün havuza gittik, daha yıkanmadım. Daha oturma organımı kaldırıp da gidip yıkanıp klorumu üzerimden atamadım, saçım tokama yapışık oturuyorum çay demledim; çünkü neden? Yoruldum, oğlanla paso ben ilgilendim, adam camış gibi yüzmek ve güneşlenmek ile meşguldü. Geldi banyosunu yaptı, oğlanı yıkadı, ben o sıra alel acele masayı hazırladım falan fistan. Sonra ne oldu? Ben pis oldum, en pis Gangsta. Kendimi yıkayacak halim yok, gelse de biri yıkasa.

Sürekli yapmıyor, arada oluyorsa, yorulmuştur atmıştır kendini adam sandalyeye yani napsın, süpürülür silinir geçer, böyle şeyler için insan kırmayın. Sürekli yapıyorsa ona bir şey diyemem, sinir olunur illaki.

Konunun gerçek olmadığını düşünmek istiyorum.
Eğer gerçekse eşinizin siz ondan ve annesinden,yüzyüze,samimi bir özür dilemeden yazlığa geri dönmemesini umuyorum.
Adam boş bulunup oturmuş olabilir.
Siz de sinirlenmiş olabilirsiniz bunlar normal.
Normal olmayan hakaret edip aşağılamanız ve hiç suçu olmayan kv'yi de azarlamanız.
Yaptığınız gerçekten çok çirkin.
Görgüden bahseden biri için hele.

Sakinlestirmeye gelen kv bagirip koylu demesi sizce normalse sizin "normal"anlayisinizla burdaki %99 luk kesiminki farkli der susarim.
hangimiz sinir patlamasi yasamiyoruz?kadin bunalmis tekrar eden davranislardan oyle soyluyor iste.sinirle de soylemis.hangimİ kriz anlarinda sut liman olabiliyoruz

Köylülük bir hakaret ifadesi mi ? İsviçre’de yaşamak size hiç bir şey kazandırmamış . Terbiyesizsiniz . Eşinizin yerinde olsam bir daha asla yüzünüze bakmazdım .

Bu konuda belki "temizlik" konusunda haklı olabilirsiniz yani ıslak ıslak oturması konusunda ama üslubunuz gerçekten kötü.20 yıldan fazladır evliyseniz artık bir şeyleri "törpülemeyi" bırakın ve eşinizi olduğu gibi sevin.

Köylü kelimesinin sözlük anlamlarına bir bakalım.
1. sıfat Köyde yaşayan veya köyde doğmuş olan.

2. isim Köydeş:
Hasan benim köylümdür.

3. isim Köy halkı:
"Köylüleri, özellikle onları çok iyi tanıyordu." - Tarık Buğra

4.
sıfat, mecaz Kaba, anlayışsız.

En iyi ihtimalle siz mecaz olarak; kaba ve anlayışsız olarak kullandinız.

Konuyu özetlersek; eşiniz ıslak şortuyla gaflette bulunup koltuğa oturuvermiş.

Siz buna sinirlenince kayınvalideniz sadece sizi sakinleştirmek için gelmiş ve ona da çemkirmişsiniz.

Şimdi baştan bir daha düşünelim; kazara o koltuğa oturan kişi mi yoksa buna sinirlenip öfkesini onu sakinleştirmeye gelen kişiden bile çıkaran siz mi daha kaba ve anlayışsızsınız (sizin deyiminizle köylü) ?

İsviçre gormedim ama ben olmam,gururlu köylüyüm evvelAllah. Hayatım boyunca İsviçre yazma kotami bu konuda doldurdum,bir daha İsviçre yazmam gina geldi.
carpitiyorsunuz sanki kadin isvicre diye diye ovunmus gibi
konu sahibi ictenlikle yasadiklarini anlatmis sizlerin uslubuna bakin
oyle gorunuyr ki bu bayanin yerinde olsaydiniz siz cok daha fazlasini yapardiniz.

hangimiz sinir patlamasi yasamiyoruz?kadin bunalmis tekrar eden davranislardan oyle soyluyor iste.sinirle de soylemis.hangimİ kriz anlarinda sut liman olabiliyoruz
Kimse kriz anlarında köylü diye kaynanayla kocayı azarlamıyordur. Konu sahibini haklı bulmanız gerçekten şaşırtıcı.

Mesajı iyi okuyun.
Koylulugunu törpüleyemedim diyor(bu köylüye hakarette. Koylu olmak torpulenecek bir şey değildir)
Koylusunuz işte diye bağırmış. (Bu da hakarettir.)
Haa siz bu laflara alinmazsiniz o başka ki zaten kimseyi de ilgilendirmez.
Konuya gelince, müthiş feyk kokuyor.
Son olarak köylü milletin efendisidir, Mustafa Kemal ATATÜRK sen ne büyük bir insanmissin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…