Eşimle kavgamız

Özür dilemeniz lazım. Haksızsınız. Hadi söz verdiği saatte gelmedi diye üzüldüğünüzü söyleseniz ona neyse de defalarca aramış sonra da kavga çıkarmışsınız. Biraz empati kurun. Aynısını o yapsa çok bozulurdunuz.

Haksız olabilirsiniz diye düşünüyorum ama birde çocukların ağlamaları tutmuş onların verdiği stresten dolayı olmuş olabilir. Fakat eşinizin gönlünü alın derim. Evden çıkana kadar gönlünüzü hoş tutmuş taki eve gelene kadar. İnşAllah düzelirsiniz ne diyelim

Bence siz bunalmışsınız eşinizin eğlenmeye gitmesini sorun etmişsiniz.Sizde gidebilirdiniz yada ne güzel eşiniz dıger çocuğu gotureyim demiş gönderseydiniz..2. şık benim en çok sevdiğim ben olsam büyüğü götür istediğiniz kadar kalın geç te gelebilirsin.Arada annenin dinlenmesi açısından çocuğun geç uyumasını sorun olarak görmüyorum.Ama eşinize kapıda bağırmaniz gerçekten ağır olmuş.

Gidemiyorsunuz diye adamı düğüne bile yollamamak ne bileyim ya çok kötü şeyler bunlar
Ne vardı kalsa etse?
Neden hayatı birbirine zorlaştırır insanlar?
Haksızsınız bence de

Abartmışsınız. Ama şöylede bi durum var iki tane ağlayan çocuk durmuyolar sizde birden eşinize patladınız olur öyle gönlünü alın eşinizin.

Bence özür dileyin
Akşama güzel bi sofra hazırlayın sevdigi yemekleri yapın özür dileyin

Çok haksızsınız hem de. Adamı sürekli böyle bunaltmayın sonra çok pişman olursunuz.

Haksızsınız ve hatalısınız. O sizin eşiniz, evcil hayvanınız değil. Siz olmadan da bi yere gidebilir, söylediği saatten biraz da geç gelebilir, muhabbet sarar, düğün sahibi göndermez vs. Adamın burnundan getirmişsiniz birde insanlara rezil etmişsiniz. Orada insanlar olduğunu bilin ya da bilmeyin, siz eşinize bağıramazsanız o da size. Ben dışarı çıkmak için kimsenin gönlünü yapmam, yapılması da hiç hoş gelmiyor. İnsanlar arada sırada yanında eşi olmadan bişeyler yapma hakkına sahiptir, sizde öyle. Kimsenin kimseden izin almasına gerek yoktur, sadece haber verilmesi gerekir, merak edilmemesi için. Ayıp etmişsin gönlünü al özür dile

Eşinizinde nefes almaya değişikliğe arkadaşlarıyla takılmaya ihtiyacı var burnundan getirmeyip daha sabırlı davransaydınız eminim size çok güzel bir şekilde o akşamı telafi edecekti gönül almayı haketmiş üzgünüm

Ben sizi bunalmış gördüm. Iki çocuk birden ağlayınca fenalik gelmiş sanırım size.

Çünkü bu davranış şekli normal değil.

Eşiniz sizi kırmak istemiyor anladığım kadarıyla. Siz de onu kırmayın.

Gitsin. Gezsin adam.

Sonra siz o çocuklarla ilgilenirken siz çıkın evden.

Yani geçinmek için gögönüllü olun.

Ortam yaratın.

Birbirinize destek olmak için evlenmediniz mi??

Ben eşime her konuda yardımcı olurum.
O da bana... mutlaka. Yükümüzü azaltır, manevi destek oluruz
.

Ben bu sene kız arkadaşımla tatilyapmak istedim. Arabaya yakıtı doldurmuş, oteli ayarlamış. Bize de gezilecek yerleri söyledi.
Süper bir tatil yaptık kız kıza. Sponsorumuz oldu sağ olsun.

Ben de biriktirdiğim altınlardan verdim. Dul bir ablası var. Ona vermesi için.

Bu şekilde geçimli olmaya çalışmak lazım.

Eşim beni kirsa... ben ona hic acımam.
Ama o beni kırmıyorsa ben onu hiç kırmam.

Sizde de eşiniz sizi kırmıyorsa siz de onu kırmayın.

Abartmışsınız. Ama şöylede bi durum var iki tane ağlayan çocuk durmuyolar sizde birden eşinize patladınız olur öyle gönlünü alın eşinizin.
Ay evet kesinlikle öyle oldu. Özellikle kızımdan dolayı çok stresli oluyorum genel zamanlarda da . Eşimde farkediyor sürekli halimden şikayetçi gibi mutsuz durduğumu söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…