Eşimle kavgamız

Şimdi burada yazıyorlar ya kocamı annesi doldurdu diye.
Ne diyoruz?
Kocan da dolduruşa gelmeseydi? Kendi aklı yok mu diyoruz, değil mi?
Siz de suçu ona buna yıkmaya çalışmayın.
Kendi aklınız var, onu kullanın.

Gonlunu alayim mi ne hala almadinmi sacmalamisin bnce

Gönderirken surat yapmak ne yani nefes de mi almasın adam iyilik yapıp başına kakar gibi. Altı üstü yarım saat geç geldi diye defol git demişsin kapının önünde. Velev ki arkadaşları olmasın orda. Haklı mı olacaksın? Bu ne saygısızca davranış. Bi de adam düşünmüş de dondurma almış. Acıdım. Kimsenin ömür törpüsü olmayın kimseyi de bezdirmeyin böyle. Yarım saat geç kaldı diye kadına defol git diyen adam yazısı okusak linç ederiz topluca.

Ay bu Aynı şeyleri ben de yaşıyorum yemin ederim ama hep onun gönlünü ben alıyorum Bence sende eşinin gönlünü almaya denemelisin tabii eğer çok seviyorsan hadi koş git gönlünü al ya da işte ise eğer Ama güzel bir şeyler hazırla kendini de biraz süslü püslü Hadi kız göreyim seni biraz hatam var bu arada

Hayatım kesinlikle haksız olan taraf sensin. O senin eşin. Bir erkeğe bağırıp çağırıldığı zaman egemenliğini kaybetmiş gibi hisseder ve onuru kırılır. Ona insanların içinde değil hiçbir zaman bagirmaman gerekir. Erkekler pohpohlanmayı , ilgi görmeyi, etraflarında fır dönülmesini isterler. Kesinlikle gidip özür dilemen ve gönlünü bir şekilde alman gerekir. Bunlar elbette ki benim düşüncelerim canım benim, Allah swt yardımcın olsun.

Adamın düğüne gitmesine surat asmaniz,
Yarım saat sonra adamı aramaya başlamanız,
Adam güzelce cevap verdiği halde bebek cocuk ağlıyor diye sizin ısrarla adamı aramaniz (bunu neden yaptığınızı hiç anlamadım)…

Bir de üstüne adam gelince tamamen haksız olduğunuz halde bağırıp cagirmaniz.
Valla kocanız iyi sabirliymis.

Çok teşekkür ederimm bende haksız olduğumu anladım eşimden özür diledim oda hemen yumuşadı zaten . çok haklısınız ya eşim karakter olarakta inatçı dik kafalı biri bu tarz hareketler onu soğutuyor biliyorum zaten son 1 senedir bu huyumu bırakmıştım düzelmiştik hiiiç kavgamız yoktu dün oldu ilk defa

İyi kötü yorum yapan herkese teşekkür ederim bazı yorumlara biraz kırılsam da en azından bir daha bu hareketleri yapmamam gerektiğini bir kez daha anladım.

Kendini rezil etmissin sokaga karşi bagirarak cok ayip zaten isten 9 da gelen adam 10 da gelmiş cok abartmissiniz

Kendini rezil etmissin sokaga karşi bagirarak cok ayip zaten isten 9 da gelen adam 10 da gelmiş cok abartmissiniz
Aslında şöyle ben evin içinden bağırdım. Ev gecekondu bi tane demir kapı var ordan giriyosun evin kapısı var. Ordan bağırdım ama duymuşlar yani ki duyuluyor biliyorum az da olsa

Butun gun cocuga bakiyorsunuz son 1,5 saat bakamiyor musunuz bir aksam?

Ben eve gece yarisi geldigimde annem babam bile bu kadar azarlamiyordu beni. En fazla nerede kaldin diyorlardi. Karsinizda cocuk mu var sizin? Ben olsam elimdekileri yere degil basina firlatirdim direk.

Yanı çok geç gelmemiş 10 geç saat değil birde zırt pırt aramışsın.benim eşim bikere 8 de cıktı 10 gibi gelirim dedi 1 de geldi bi seferlik olduğu için büyük sorun çıkarmadım biraz kızdım sadece.. arkadaşları kal biras daha demiş olabilir.. uzun da kalmamış ayrica

abartmışsın ama ben 2 küçük çocukla 45 günlük lohusa olsam daha çok bile abartırdım belki

Evet biraz haksizsiz ama lohusa psikolojisi normaldir, alttan alip ozur dileyin tatliya baglayin, esiniz anlayisli biri sanirim cok uzatmayacaktir

45 günlük bebeginizin olması evde tek kalmamaniz icin bir sebep degil.
Adam elbette çıkacak işi varsa halledip gelecek...
1.5 2 saat gayet rahat idare edilir...
Bence gereksiz sinir yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…