Eşimle kavgamız

Yok zaten bununla devam etmem.ilk vurdugunda kafama koydum kendi ailemle goruscegm artık.merak ettigim sey acaba bu adam degisir mi zamanla.veya bosanınca agzı yanıp baskasına yapmazmı.cok ozguvenli yani boyle bırı zor cekilir ben cekemiyorum cok sabirli olunması lazım
Başkasına yapar mı yapmaz mı sana ne arkadaşım.
Sen kendini kurtarmaya baksan daha iyi olmaz mı?
Allahım korusun adam sana zarar verecek,görmüyor musun?

Gunduz dısarı cıkmak ıcın izin ıstedıgınız ve izin vermeyen adama timim yigidim demek işe yaramamış Gordugunuz uzre.

Su adamlara sahıbınızmıs gibi davranmalarına izin verip göz yumdugunuz suurece saygı göremeyeceksiniz.
Kocaya saygı.....yla gelmesin bana kımse.
Saygı insan olan herkese duyulur. Sadece kocaya degıl.

Icımden bir ses bisey yapmayacağınızı hatta bu olayın ustune adamın dısarı cıktıgını soyluyor.

Yok zaten bununla devam etmem.ilk vurdugunda kafama koydum kendi ailemle goruscegm artık.merak ettigim sey acaba bu adam degisir mi zamanla.veya bosanınca agzı yanıp baskasına yapmazmı.cok ozguvenli yani boyle bırı zor cekilir ben cekemiyorum cok sabirli olunması lazım

Karşısına dişli biri çıkarsa aslan kocanız kuzu kesilir. Bu tipler gücü yettiğine el kaldırır. Zor biri olacağını kabul edip bunun arkasına sığınacağına karaktersiz olduğunu kabul etsin önce. Çıkarın karşısına üç beş tanıdığınızı, elini kolunu tutup dövsünler bakalım onlara söküyor mu bu "zor" karakteri(!):KK62:

Gunduz dısarı cıkmak ıcın izin ıstedıgınız ve izin vermeyen adama timim yigidim demek işe yaramamış Gordugunuz uzre.

Su adamlara sahıbınızmıs gibi davranmalarına izin verip göz yumdugunuz suurece saygı göremeyeceksiniz.
Kocaya saygı.....yla gelmesin bana kımse.
Saygı insan olan herkese duyulur. Sadece kocaya degıl.

Icımden bir ses bisey yapmayacağınızı hatta bu olayın ustune adamın dısarı cıktıgını soyluyor.
Yok cıkmadı, yani vurdugu zaman tamam cık demem için yaptı sonra vicdana geldi heralde😒 ama öyle gönlümü almaya filan ugrasmıyor beni o duruma getirmeseydin diyor

Karşısına dişli biri çıkarsa aslan kocanız kuzu kesilir. Bu tipler gücü yettiğine el kaldırır. Zor biri olacağını kabul edip bunun arkasına sığınacağına karaktersiz olduğunu kabul etsin önce. Çıkarın karşısına üç beş tanıdığınızı, elini kolunu tutup dövsünler bakalım onlara söküyor mu bu "zor" karakteri(!):KK62:
Birkere öyle söyledim benim abim filan yok dedim ki senin karakterinde abileri olan biriyle evlenseydin aynı sekilde seni doverlerdi benim babam yumusak huylu diye korkmuyosun dedim onları da döverim şöyle yaparım böyle yaparım diye sinirlendi.

Yok cıkmadı, yani vurdugu zaman tamam cık demem için yaptı sonra vicdana geldi heralde😒 ama öyle gönlümü almaya filan ugrasmıyor beni o duruma getirmeseydin diyor
Vurmus size. Gonlunuzu alamaması lazım zaten. Siz onun stres topu degılsınız. Bence yani degılsınız. Sizce?

Eşim gece dışarı çıktığında , sırf o çıkıyor diye gece için arkadaslarımla plan yaparım mekan için:))))) sızı gunduz bıle kısıtlıyormuş.. oldu paşammm :))) eziklemeyın kendınızı yahu! Bu erkeklere bu gücü siz veriyorsunuz... sonrada ahh şöyle oldu böyle oldu diye dert yanıyorsunuz..

Birkere öyle söyledim benim abim filan yok dedim ki senin karakterinde abileri olan biriyle evlenseydin aynı sekilde seni doverlerdi benim babam yumusak huylu diye korkmuyosun dedim onları da döverim şöyle yaparım böyle yaparım diye sinirlendi.

He canım he gülüm he deseydiniz. Külhanbeyine bakın herkesi dövüyor.

Ahhh... Şöyle üç beş kuruş verip bir tane eli ağır adam ayarlayıp, "bana yan baktın kavgası" tadında, sizinle ilgisi olmamış gibi görünen bir dayak attıracaksınız. Tabi bu arada eşeği de eeeen uzak suya göndereceksiniz. Neyse neyse.. Ben çok sinirlendim, tavsiye niteliğinde değildir. :kızgın:

He canım he gülüm he deseydiniz. Külhanbeyine bakın herkesi dövüyor.

Ahhh... Şöyle üç beş kuruş verip bir tane eli ağır adam ayarlayıp, "bana yan baktın kavgası" tadında, sizinle ilgisi olmamış gibi görünen bir dayak attıracaksınız. Tabi bu arada eşeği de eeeen uzak suya göndereceksiniz. Neyse neyse.. Ben çok sinirlendim, tavsiye niteliğinde değildir. :kızgın:
Evet ben de karşısına kendi gibi gözü kara biri çıksa da görse diye düşünüyorum bazen😒

Sizin boşanacağınızı ben hiç zannetmiyorum o yüzden bence boşanma lafını hiç ağzınıza almayın zaten eşiniz sizin lafınızı umursamamış bile bir de kalkıp onun ailesine şikayet ediyorsunuz bu da çok saçma anladığım kadarıyla da aileniz sizin arkanızda hiç değil eğer öyle olsaydı eşiniz biraz çekinirdi bu zamana kadar da kendinizi geliştirmemişsiniz bir işiniz yok ve özgüveniniz hiç yok sizin yapacağınız tek şey benim gördüğüm dayak yememek için uğraşmak malesef

Sizin boşanacağınızı ben hiç zannetmiyorum o yüzden bence boşanma lafını hiç ağzınıza almayın zaten eşiniz sizin lafınızı umursamamış bile bir de kalkıp onun ailesine şikayet ediyorsunuz bu da çok saçma anladığım kadarıyla da aileniz sizin arkanızda hiç değil eğer öyle olsaydı eşiniz biraz çekinirdi bu zamana kadar da kendinizi geliştirmemişsiniz bir işiniz yok ve özgüveniniz hiç yok sizin yapacağınız tek şey benim gördüğüm dayak yememek için uğraşmak malesef
Aileme söylesem bir kere uyarırlar sonra bırak gel derler. Ama onları saymadığı doğru cunku ailem de bu ne derse ılımlı davranıyor ama böyle bir konuda bana ayrıl derler farkında değil

Aileme söylesem bir kere uyarırlar sonra bırak gel derler. Ama onları saymadığı doğru cunku ailem de bu ne derse ılımlı davranıyor ama böyle bir konuda bana ayrıl derler farkında değil
E aileniz de mis gibi arkanızda, Allah aşkına dayaktan ölmek mi istiyorsunuz.Çekin gidin ailenizin yanına.Neden kendinize bunu yapıyorsunuz?Yazık yahu canınıza yazık.

siz onun eşisiniz, kölesi değil. reşit ve kendi kararlarını verebilecek birisiniz. sosyal bir hayatınızın olması, arkadaşlarınızla görüşmeniz kadar normal birşey yok.
bunu bile size hak görmeyen, üzerine şiddete yönelen bir adam çok düşündürücü. madem aileniz arkanızda onlarla paylaşın derim.

Mrb cok üzgünüm bana yol gösterir misiniz. Esim 4 gündür eve gece 2-3 arası geliyordu birkaç arkadasıyla oturup dönüyordu.bu benim icin cok problem degil ama sürekli yapılmadığı sürece. En son yine gideceğini soyleyince gitmesini istemediğimi birlikte aksamı gecirmek istediğimi söyledim.söz verdigi icin karsı cıktı ve tartısma yasadık.tartısmamın bir sebebide kendisi beni gunduz bile yuruyus, arkadas toplantısı gbı bıryerelere gondermez cok nadir kendim icin sosyal birsey yapabilirim.bu sebeple cok bunalmıstım ve alttan almayıp tartısmaya devam ettim.ona hazırladığım tabağı salona yanıma getirip üzerime dogru fırlattı heryer yemek oldu.cok sinirlendim ve senden bosanacagm dedim.bunu duyunca iyice delirdi bir eliyle iki bilegimi tutup diger eliyle bana vurdu.canım cok yandı cok uzgunum olmek ıstıyorum ne hayallerle evlenıp boyle gunler yasamak cok acı
Son cümlen içime oturdu.Bende düşünmüştüm ne hayaller ile evlendim ama böyle kötü günler yaşıyorum diye.Bilmiyorum,belki de geçecektir.

Bulaşığa,süpürgeye dokunduğunda,eşlerini dinlediğinde penislerinin düşeceğini sanan dağ ayıları yüzünden ölmek zorunda değiliz.
Sen de ölmemelisin. Hele bu ne idüğü belirsiz zortirik herif yüzünden hiç hiç ölmemelisin. Ölmekten daha basit birşey var: o da türk yasalarının bu dağ ayılarına bırakmadığı boşanma hakkımızı kullanmak.
Ayrıca bazı hemcinslerimizi anlamıyorum. Ulu önder Atatürk,o kadar hakkı bize vermiş. İran daki kadınlar eşiyle bile elele yürüse,oje sürse,saçını açsa,boşanmak istese,akrabası dahil herhangibir erkeğe sarılsa,miras almak istese(kısacası yaşamak istese) karşısına devrim muhafızı karşısına dikiliyor. Kadınlar istedikleri gibi yaşayabilmek için mücadele ediyor,hapislerde yatıyor. Bizde bu hak elimizde,"yok alttan almadım,yok yemeğini önüne koydum,yok beyim izin vermiyo".
Boşanırsın,ailene yerleşirsin,nafakanı alırsın,iş ararsın eline ekmeğini alırsın,istersen kendine düzen kurarsın. En azından şerefin zedelenmeden,istediğin gibi yaşayarak yalnız kalırsın. Bir gün belki sen de istersen iyi bir insanı hayatına alırsın. Ama bu evlilik içindeki peygamber sabrını boşanma süreci içinde harcamanı tavsiye ederim.
Not: Pardon dağ ayısı demişim. Ayılar tek eşlidir,bir vuruşta öldürme güçleri varken eşlerine saldırmazlar

Bazı sorunları zamanında çözmemek sizi bu kadar çaresi bırakmış.
Baştan demeliydiniz, ben de insanım arkadaşlarım var, çevrem var. Hem onlar vefa hem de kendimi iyi hissetmem için hayata karışacağım. Biliyorum böyle adamları.. Kadın evinde dursun psikolojisi bozuldukça kendini temizliğe vursun 5 sene sonra gelsin desin ki hasta mısın sen dışarıda kadınlar ne güzel konuşuyor geziyor eğleniyor seninle hiç bir şey yapmaktan keyif almıyorum diye aşağılar.

Kesinlikle kadınlar da erkekler de sosyal hayatını bırakmamalı ki bu hallere düşmesin pislik herif. Herkes normal saatlerde arkadaşı ile haftada bir iki takılsın. Sonrasını eşiyle keyifli sohbetler etsin dinlensin gezsin. Ama esaret altına almak için evlenemez bi insan.
Resmen bazı kadınlar oğlan çocuklarını bu şekilde büyütüyorlar. Evlen sen istediğini yap, elin kızına sevgini verme oğlum onu esir al. Hayvani duyguların var ya şiddeti de sevgini vermeden şımartmadan direk cinselliği de yaşa aslan oğlum. Bunun için evlendiriyorum. Kendi egomu da zaten o kızla besleyeceğim sen dur hem ben hem sen eziyet edebilsin diye çok güzel bir kız alacağım sana diye diye...

Ne medeni hukukta, ne de İslam'da dayak yok. Kadınların gönlünü hoş tutmanın ne kadar önemli olduğunu Peygamber Efendimiz hep bahsetmiş. Değil ki dayak.. Kadınların kırılgan olduğunu, onların ilgi beklediğini hoş sohbet edip kadınların sevdiği şeylerle sosyalleşmek gerektiğini vurguluyor bize.
Ama bizim halkımız maalesef asla güzel olan öğretilerle çocuk büyütemiyor.

Bu konuda zannediyorum boşanmak cesareti göstermeyeceksiniz. Ama ne yapacaksınız?

Son düzenleme:
Kadınlar evde otursun akşama kadar yemek yapsın iş yapsın erkek dışarda eğlensin gezsin
Kadın dışarı çıkmak istediği zaman otur evde olsun ne işin var dışarda densin
Üstüne yetmesin kadına şiddet ile karşılık versin
Nerde kadın erkek eşitliği
Kadınlar köle değildir sadece geri kafalı erkek modelleri köle yapmak istiyor
Sessiz kalınmaması gerekiyor artık!
Ne kadar doğru söylediniz... Yeni üyeyim ama BDV yi uzun yıllardır takip ederim gün geçmesin ki böyle konular açılmadığını görelim :110: Neden bu haldeyiz nasıl düzelecek? Bazen evlilik kelimesinden bile soğuduğum oluyor

Bazı sorunları zamanında çözmemek sizi bu kadar çaresi bırakmış.
Baştan demeliydiniz, ben de insanım arkadaşlarım var, çevrem var. Hem onlar vefa hem de kendimi iyi hissetmem için hayata karışacağım. Biliyorum böyle adamları.. Kadın evinde dursun psikolojisi bozuldukça kendini temizliğe vursun 5 sene sonra gelsin desin ki hasta mısın sen dışarıda kadınlar ne güzel konuşuyor geziyor eğleniyor seninle hiç bir şey yapmaktan keyif almıyorum diye aşağılar.

Kesinlikle kadınlar da erkekler de sosyal hayatını bırakmamalı ki bu hallere düşmesin pislik herif. Herkes normal saatlerde arkadaşı ile haftada bir iki takılsın. Sonrasını eşiyle keyifli sohbetler etsin dinlensin gezsin. Ama esaret altına almak için evlenemez bi insan.
Resmen bazı kadınlar oğlan çocuklarını bu şekilde büyütüyorlar. Evlen sen istediğini yap, elin kızına sevgini verme oğlum onu esir al. Hayvani duyguların var ya şiddeti de sevgini vermeden şımartmadan direk cinselliği de yaşa aslan oğlum. Bunun için evlendiriyorum. Kendi egomu da zaten o kızla besleyeceğim sen dur hem ben hem sen eziyet edebilsin diye çok güzel bir kız alacağım sana diye diye...

Ne medeni hukukta, ne de İslam'da dayak yok. Kadınların gönlünü hoş tutmanın ne kadar önemli olduğunu Peygamber Efendimiz hep bahsetmiş. Değil ki dayak.. Kadınların kırılgan olduğunu, onların ilgi beklediğini hoş sohbet edip kadınların sevdiği şeylerle sosyalleşmek gerektiğini vurguluyor bize.
Ama bizim halkımız maalesef asla güzel olan öğretilerle çocuk büyütemiyor.

Bu konuda zannediyorum boşanmak cesareti göstermeyeceksiniz. Ama ne yapacaksınız?
Onun ailesindeki herkes bu dusuncede ve esleri devam ediyor, bana da sürekli onu boyle kabul etmelisin yoksa yurumez, bizim bu sekilde yuvamız dagılmadı vs diyorlar o sekilde öğütlerle duruyorum da olmuyor yani bana berbat hissettirdikten sonra onlar beni toplasa ne olur içimde kalıyor

Back
X