- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 37
Of ya bu konu sahibine erkek evlat meraklisi anasi icin bile ac gozunu de hakkini yedirme demistim. Kocasina mi mal kaptiracakmis bir de?Konularınızdan baya hatırlıyorum sizi. atam baban deyip üzerinize olan evi ailenizden kalan ipotek ettirip tazmitatinizi verip üstüne de kredi cekicektiniz.. ne kadar kolay kalkıyor o el gördünüz mü ? Bu kadar kolay herkeze güvenmeyin .. programıda indirin korunun hatta çok iyi...
Konu sahibi azimle görmezden geldi tebrik ediyorum@Yabanelma @CalciferMargaret Hale
Geldi mikser 1-2-3 .... Anam ne istiyonuz bu yeni gelinden
Bence atamsin,halamsin,babamsinin rövanşını alabilu bu olayla
Seni nasıl unuttum mikser4 @Katipsondanbir
Allah'tan kirada oturmaya karar vermişler bende okunuyu kaçırmışımOf ya bu konu sahibine erkek evlat meraklisi anasi icin bile ac gozunu de hakkini yedirme demistim. Kocasina mi mal kaptiracakmis bir de?
Cidden bu kadının 11 üyeliği mi var? Nerede açıklanmış ki bu akdjsjdj.11 üyelikten bahsediyoruz, aynı anda açtıkları var. Bir konudan tepki yada istediği cevapları alamayınca yeni üyelik alıp, aynı konuyu birkaç yerini değiştirip yeniden açıp, bu farkedilince sonuna kadar inkar eden, site yönetimi tarafından artık üyelik almayın diye uyarılan birine normal yorum yapılabilir mi?
Bu konuda yazdıklarının ne kadarı doğru ne kadar yalan kim bilir.
al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerde kalırsan kal dedi banavuracakmısın dedim hadi vur sen dedim bana yeltenemezsin kim oluyorsun dedim
Benim de o konuda aklıma hep libido killer yorumunuz geliyor. Çocuğu emziriyordum uyusun diye, gülmeme uyanmıştı.Konu sahibi azimle görmezden geldi tebrik ediyorum
6. Sayfaya kadar okudum ama hala cevap yok.
Ben de konuyla ilgili yorum yapmak isterdim ama önceki konuyu aşamıyorum, ne derse desin aynı repliği okuyor gibiyim
Dün konuyu konustuk . Kendi konuşmak istedi . Sen bile bunu yapabilirmişsin dedim . Şu uygulamayı tlfnuma indirttin ya dedim .. Bir daha asla olmayacak dedi asla ben zaten günlerdir çekiyorum içimde dedi ben hele dedim belli etmemek için mecburiyetten geldim ama dedim bu son ister tehdit olarak algıla istersen başka bir şey bir daha olursa ki illa ki tartışırız inan bana bnnla kalmam söylediğimin arkasındayım dedim. Özür dilerim dedi. Lütfen sende böyle anlarda en azından biraz kendni frenle dedi evet haklısın bu demek benm yaptığımı haklı çıkarmıyor ama azıcık anlayışlı olabilirsin . Tamam dedim ama son kez söylüyorum sen ki karşı oldugınu söylüyorsun o zaman yapmayacaksın dedim haklısın dedi konuyu uzatmadım içimde kaldı dedim ne zaman geçer bilmiyorum kapandı öyleBence bana vuracaktın ya da vurursan karakola giderim gibi sözler söylemeyin.bunun olma ihtimalinin bile olmadıgını vurgulamak lazım.tabi konu açılır mı durup dururken söylenir mi bilmem ama tabiki bana vurmazdın bunun olmasının mumkun olmadığını biliyorum gibi konusun .yani sizin böyle birşeyin düşüncesini bile kabullenemiyeceginizi bilmeli.o size vurmaya kalktı ama siz yine de İzmir'e gittiniz olmasın.anlatabildim mi bilmiyorum
El kaldırması hoş bi durum değil tabiki ama o an sinirlerine hakim olamadı belliki vurmuş olsa onun affı olmaz ama yapmamış bende içten bi özür iste sonra kapat konuyuEşimin dayısı rahatsız olduğu için İzmire gitmemiz gerekti. Hayatım kardeşim gelemiyor sen gelir misin dedi gelirim yanında olurum sorun değil dedim ama haftasonu yasak var kısmı fln dedim. Neyse kızkardeşim izin çıkaracak dedi kv ile kp götüreceğiz kp yalnız kalmayacağı için kv bırakmadı 1 ay kalacaklar İzmir de. Dayıyı kanser teşhisi için hastaneye yatırmışlar. Cuma günü izin aldım erken çıktım dedim kalırız belki çanta hazırladım duş aldım fln. Sen de bak e devletten istersen dedim izin için bi anda tersledi kızkardeşi bakıyormuş işte daha ne uzatıyor mşm hep böyle yapıyor mşm sustum üzgün diye ses etmedim. Baktım hala söyleniyor dayanamadım bende bağırdım çağırdım iyi dedim gitmiyorum oo çok bilmiş kızkardeşin gitsin dedim bi anda dellendi adam sen bana niye böyle yapıyorsun nr yapıyorum fln çok sinirlendi bi an elini kaldırdı vuracakmısın dedim hadi vur sen dedim bana yeltenemezsin kim oluyorsun dedim sinirden kendi telefonunu yere attı snra sarıldı fln ama İzmire gittik ben ailesi var diye bozmadım ama içimde kaldı o elini kaldırdığı an . Söyledim tekrardan bir daha bana elini kaldır yelten yeminle soluğu karakolda alırsın dedim öptü üzgün suratla . Aradan 2 gün geçti ama ben hala ne biliyim soğukluk değilde böyle üzgünüm oda normal davranmaya çalışıyor ama belli bir şey var benden yana sessizleştim ne derse tamam diyip susuyorum . Böyle bu durumu hazmedemediğim için gizli gizli ağlıyorum şuanbu saatten snra nasıl davranacağımı unuttum .. şu uygulama var ya indirsem mi telefonuma (
Diledi baya hemde bu durumdan pişman oldugunu fln söyledi baya konustuk bir daha olmayacak dedi zaten dedim olursa kbak yada bakma affı yok umurumda da değilEl kaldırması hoş bi durum değil tabiki ama o an sinirlerine hakim olamadı belliki vurmuş olsa onun affı olmaz ama yapmamış bende içten bi özür iste sonra kapat konuyu
duruşunun net olmasını çok sevdim eşinide tanıyosundur zaten isteyerek mi yaptı anlık hatası mı sen daha iyi bilirsin özür de dilediyse mesele kalmamışDiledi baya hemde bu durumdan pişman oldugunu fln söyledi baya konustuk bir daha olmayacak dedi zaten dedim olursa kbak yada bakma affı yok umurumda da değil
Anlık oldu biliyorum isteyerek değil bende üstüne gittim biraz adam hem izin alma derdinde hem üzgün beni tersleyince tepki verdim bi an .. o da farkında bende. Net ama ben yine de böyle bir şey tekrarlanmasın evet sehid bu konuda kararlı diye düşünsün diye baya ve kararlı söylendim.duruşunun net olmasını çok sevdim eşinide tanıyosundur zaten isteyerek mi yaptı anlık hatası mı sen daha iyi bilirsin özür de dilediyse mesele kalmamış
İnsanlık hali insanın ters anına denk gelebiliyo karşılıklı olarak belki sende normalde öyle tepki vermezdin ama anlık durumlar işte yeterki insan özür dilemesini bilsinAnlık oldu biliyorum isteyerek değil bende üstüne gittim biraz adam hem izin alma derdinde hem üzgün beni tersleyince tepki verdim bi an .. o da farkında bende. Net ama ben yine de böyle bir şey tekrarlanmasın evet sehid bu konuda kararlı diye düşünsün diye baya ve kararlı söylendim.
Konu sahibinin başka bir konusu vardı.
Eşine 'sen benim atamsın, babamsın, abimsin' demişti.
ay hangi uygulama,ben mi kaçırdım anlamadım ki,pek bi alığım bugün bi aydınlatsanız ?O uygulamayı eşiniz indirsin bence telefonuna. Sonsuza kadar sizin bağırışlarınızı, vurmalarınızı ses etmeden çekecek değildi ya bu adam. Sizin ona vurmanızla onun size vurmasının hiç bir farkı yok. Bu ilk olmuş ama kendinize çeki düzen vermediğiniz sürece son olmaz. Hala daha adama vurma planlarınız var, pes. Siz ona iki tokat vursanız o da size iki tokat vursa ne yapacaksınız? Polis yığarsınız değil mi, size şiddet göstermiş ama dönüp demezsiniz ben de aynısını yaptım diye
hangi üyelikler mesela,resmen ayakta uyuyorumAçtığı konular olsa neyse deriz, aldığı 11 üyelik onlarda söylediği yalanlar, inkarlar. .
Ama hala konu açabiliyor, buda bir meziyet doğrusu, ben kendisini takdir ediyorum
El kaldırmak insanlık hali mi? Ne ara vahsilik insanlık hali oldu?????İnsanlık hali insanın ters anına denk gelebiliyo karşılıklı olarak belki sende normalde öyle tepki vermezdin ama anlık durumlar işte yeterki insan özür dilemesini bilsin
tüm alıntıya ,özellikle de bold'ladığım yere midem bulandı,bence korkunç bir zihniyet !Sen benim hem abim hem babamsın atamsın kısacası sana sırtımı dayadım güvendim. Bende senin annen kardesin kısacası hayatında ki dişi kişi olarak her şeyinim.
El kaldırmak size göre insanlık hali olabilir ancak bize göre değil.İnsanlık hali insanın ters anına denk gelebiliyo karşılıklı olarak belki sende normalde öyle tepki vermezdin ama anlık durumlar işte yeterki insan özür dilemesini bilsin
Abla tam bi libidokillertüm alıntıya ,özellikle de bold'ladığım yere midem bulandı,bence korkunç bir zihniyet !
gerçekten bunu rencide veya hakaret etmek için söylemiyorum,gerçek anlamda mideme bulantı girdi okuduğumda.
ay hangi uygulama,ben mi kaçırdım anlamadım ki,pek bi alığım bugün bi aydınlatsanız ?
aaa duymuştum bu uygulamayı,ondan mı bahsetmiiişYok estağfurullah anlatayım hemen ilk mesajında sormuş ya şu uygulamayı indirsem mi diye. Bahsi geçen uygulama Kades. Şiddet gördüğünüz zaman uygulamayı kullanarak polis çağırabiliyorsunuz hemen geliyor. Konu sahibi kocasına vuruyormuş ya ona istinaden uygulamayı kocanız indirsin telefonuna yazdım
ay hahahaha çok hoşsunuz,kahkaha attım :))Konu sahibi kocasına vuruyormuş ya ona istinaden uygulamayı kocanız indirsin telefonuna yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?