Eşimle kavgamız ..

Of ya bu konu sahibine erkek evlat meraklisi anasi icin bile ac gozunu de hakkini yedirme demistim. Kocasina mi mal kaptiracakmis bir de?

@Yabanelma @Calcifer Margaret Hale

Geldi mikser 1-2-3 .... Anam ne istiyonuz bu yeni gelinden

Bence atamsin,halamsin,babamsinin rövanşını alabilu bu olayla

Seni nasıl unuttum mikser4 @Katipsondanbir
Konu sahibi azimle görmezden geldi tebrik ediyorum
6. Sayfaya kadar okudum ama hala cevap yok.
Ben de konuyla ilgili yorum yapmak isterdim ama önceki konuyu aşamıyorum, ne derse desin aynı repliği okuyor gibiyim

Bence bana vuracaktın ya da vurursan karakola giderim gibi sözler söylemeyin.bunun olma ihtimalinin bile olmadıgını vurgulamak lazım.tabi konu açılır mı durup dururken söylenir mi bilmem ama tabiki bana vurmazdın bunun olmasının mumkun olmadığını biliyorum gibi konusun .yani sizin böyle birşeyin düşüncesini bile kabullenemiyeceginizi bilmeli.o size vurmaya kalktı ama siz yine de İzmir'e gittiniz olmasın.anlatabildim mi bilmiyorum

Cidden bu kadının 11 üyeliği mi var? Nerede açıklanmış ki bu akdjsjdj.

Edit:evet varmış. Yıldız86'da onunmuş. 87 86 85 diye gidecek herhalde akdjjsjd.

Konu sahibi azimle görmezden geldi tebrik ediyorum
6. Sayfaya kadar okudum ama hala cevap yok.
Ben de konuyla ilgili yorum yapmak isterdim ama önceki konuyu aşamıyorum, ne derse desin aynı repliği okuyor gibiyim
Benim de o konuda aklıma hep libido killer yorumunuz geliyor. Çocuğu emziriyordum uyusun diye, gülmeme uyanmıştı.

Dün konuyu konustuk . Kendi konuşmak istedi . Sen bile bunu yapabilirmişsin dedim . Şu uygulamayı tlfnuma indirttin ya dedim .. Bir daha asla olmayacak dedi asla ben zaten günlerdir çekiyorum içimde dedi ben hele dedim belli etmemek için mecburiyetten geldim ama dedim bu son ister tehdit olarak algıla istersen başka bir şey bir daha olursa ki illa ki tartışırız inan bana bnnla kalmam söylediğimin arkasındayım dedim. Özür dilerim dedi. Lütfen sende böyle anlarda en azından biraz kendni frenle dedi evet haklısın bu demek benm yaptığımı haklı çıkarmıyor ama azıcık anlayışlı olabilirsin . Tamam dedim ama son kez söylüyorum sen ki karşı oldugınu söylüyorsun o zaman yapmayacaksın dedim haklısın dedi konuyu uzatmadım içimde kaldı dedim ne zaman geçer bilmiyorum kapandı öyle

El kaldırması hoş bi durum değil tabiki ama o an sinirlerine hakim olamadı belliki vurmuş olsa onun affı olmaz ama yapmamış bende içten bi özür iste sonra kapat konuyu

El kaldırması hoş bi durum değil tabiki ama o an sinirlerine hakim olamadı belliki vurmuş olsa onun affı olmaz ama yapmamış bende içten bi özür iste sonra kapat konuyu
Diledi baya hemde bu durumdan pişman oldugunu fln söyledi baya konustuk bir daha olmayacak dedi zaten dedim olursa kbak yada bakma affı yok umurumda da değil

Diledi baya hemde bu durumdan pişman oldugunu fln söyledi baya konustuk bir daha olmayacak dedi zaten dedim olursa kbak yada bakma affı yok umurumda da değil
duruşunun net olmasını çok sevdim eşinide tanıyosundur zaten isteyerek mi yaptı anlık hatası mı sen daha iyi bilirsin özür de dilediyse mesele kalmamış

duruşunun net olmasını çok sevdim eşinide tanıyosundur zaten isteyerek mi yaptı anlık hatası mı sen daha iyi bilirsin özür de dilediyse mesele kalmamış
Anlık oldu biliyorum isteyerek değil bende üstüne gittim biraz adam hem izin alma derdinde hem üzgün beni tersleyince tepki verdim bi an .. o da farkında bende. Net ama ben yine de böyle bir şey tekrarlanmasın evet sehid bu konuda kararlı diye düşünsün diye baya ve kararlı söylendim.

İnsanlık hali insanın ters anına denk gelebiliyo karşılıklı olarak belki sende normalde öyle tepki vermezdin ama anlık durumlar işte yeterki insan özür dilemesini bilsin

Konu sahibinin başka bir konusu vardı.

Eşine 'sen benim atamsın, babamsın, abimsin' demişti.
hangi konu ya o,resmen her şeyi kaçırmışım
ay hangi uygulama,ben mi kaçırdım anlamadım ki,pek bi alığım bugün bi aydınlatsanız ?
Açtığı konular olsa neyse deriz, aldığı 11 üyelik onlarda söylediği yalanlar, inkarlar. .

Ama hala konu açabiliyor, buda bir meziyet doğrusu, ben kendisini takdir ediyorum
hangi üyelikler mesela,resmen ayakta uyuyorum nolur biri konu linkini atıversin üstüme,çok merak ettim

İnsanlık hali insanın ters anına denk gelebiliyo karşılıklı olarak belki sende normalde öyle tepki vermezdin ama anlık durumlar işte yeterki insan özür dilemesini bilsin
El kaldırmak insanlık hali mi? Ne ara vahsilik insanlık hali oldu?????
Merhamet,iyilik, hoşgörü, nezaket insanlık halleridir hanımefendi. Lütfen böyle şeyleri normallestirme yoluna girmeyelim!!!!

Herkes karşısındakine saygı duyacak, ne bezdirecek ne de şiddetle korkutacak...

Sen benim hem abim hem babamsın atamsın kısacası sana sırtımı dayadım güvendim. Bende senin annen kardesin kısacası hayatında ki dişi kişi olarak her şeyinim.
tüm alıntıya ,özellikle de bold'ladığım yere midem bulandı,bence korkunç bir zihniyet !

gerçekten bunu rencide veya hakaret etmek için söylemiyorum,gerçek anlamda mideme bulantı girdi okuduğumda.

El kaldırmak size göre insanlık hali olabilir ancak bize göre değil.
Şiddeti normalleştirmeye çalışmanın anlamı yok. Eğer el kaldıracak kadar sinirlendiyse defolsun gitsin evden. Kadına el kaldırmak ne demek ya? Oldu herkes birbirini dövsün sonra "yaa ters anına denk gelmiştir insanlık hali" desin ne mantıklı.

tüm alıntıya ,özellikle de bold'ladığım yere midem bulandı,bence korkunç bir zihniyet !

gerçekten bunu rencide veya hakaret etmek için söylemiyorum,gerçek anlamda mideme bulantı girdi okuduğumda.
Abla tam bi libidokiller

ay hangi uygulama,ben mi kaçırdım anlamadım ki,pek bi alığım bugün bi aydınlatsanız ?

Yok estağfurullah anlatayım hemen ilk mesajında sormuş ya şu uygulamayı indirsem mi diye. Bahsi geçen uygulama Kades. Şiddet gördüğünüz zaman uygulamayı kullanarak polis çağırabiliyorsunuz hemen geliyor. Konu sahibi kocasına vuruyormuş ya ona istinaden uygulamayı kocanız indirsin telefonuna yazdım

aaa duymuştum bu uygulamayı,ondan mı bahsetmiiiş

süpersiniz çoook teşekkür ederim
Konu sahibi kocasına vuruyormuş ya ona istinaden uygulamayı kocanız indirsin telefonuna yazdım
ay hahahaha çok hoşsunuz,kahkaha attım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…