Her okuduğumda ilk günkü etkiyi bırakıyor bende bu mesajben buldum bak sanirim esine mektup yazmis onu tam anlayamadim ama hajshsjshsjshs
Bir gün bende eşime ilerde böyle duygu yüklü bir mektup yazıcam afhjkk yanınada bir peçete koyarım ağlarsa sümkürsün aghkkben buldum bak sanirim esine mektup yazmis onu tam anlayamadim ama hajshsjshsjshs
Sehid bu adamdan baby yapmayı ertele. Boşver millet sorsun dursun baby ne zaman diye, çok sağlıklı bir ilişkiniz yok çünkü.
Zaten başka konulardaki yorumlarına bakarsak açılım sürecindeki akil adamlar gibi. Hülya Koçyiğit mübarek.Niye ki? El kaldıran adama yemek yapmış önüne koyacakmış bide ama tek başına yesinmiş:))) bence gayet sağlıklı evlilik. Zaten başka konularda mutluyuz diyor her zaman :)
Keşke kocası eşine tokat attı diye gerçekten polisler yığılsa kapının önüne. Ne kadar masumsun be Sehid...Yalan yok elini o an sinirle kaldırınca önce kendi göğsüne vurdu benden ne istiyorsun diye snra kaldırır gibi yetendir hemen indirdi vuracakmısın yani hadi dedim o anda da söyledim hele bi dene polisi yığarım buraya dedim umurumda olmaz
Sorarsa inş söyleyeceğim. Konuşmuyorum şuan . Ama cidden hazmedemiyorum. Muhtemelen sormayacak..neden bu kadar sessizsin diye sorarsa "sindiremiyorum bana vurmak istemeni, o gun ku o goruntunu hafizamdan silemiyorum, dusundukce kotu oluyorum" falan deyin. tehditte ise yarayabilir.
Daha havalı, dil biliyoruz havası veriyorPeki bebek yerine neden baby?
Bir de nasıl bir çevre ki hepsi anlaşmış gibi baby diyor?Peki bebek yerine neden baby?
NedenKonu sahibinin başka bir konusu vardı.
Eşine 'sen benim atamsın, babamsın, abimsin' demişti.
edebiyat seviyormuş sanırım konu sahibi o yüzden
Adamın içini bayiltmis , o kadar çok misyon yüklemiş ki devreler yanmış...edebiyat seviyormuş sanırım konu sahibi o yüzden
Yukarıda biri alıntılamışGerçekten eşinize atamsın babamsın abimsin mi dediniz? Şakaysa komik, değilse daha komik ajdjshdhsh.
Konuya yorumum: karı-koca garipsiniz. Geçmiş olsun.
Kutsalmış ya (kendine göre)bana bişey olmaz diye düşünmüştür belkiEşin dayısı için e devletten izin alınabiliyor mu? Bir de adam kanser ya hani , bir araba adam toplanıp gitmek pandemi zamanı.. Keşke gitmeseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?