Eşimle kavgamız ..

Sehid bu adamdan baby yapmayı ertele. Boşver millet sorsun dursun baby ne zaman diye, çok sağlıklı bir ilişkiniz yok çünkü.

Niye ki? El kaldıran adama yemek yapmış önüne koyacakmış bide ama tek başına yesinmiş:))) bence gayet sağlıklı evlilik. Zaten başka konularda mutluyuz diyor her zaman :)

Niye ki? El kaldıran adama yemek yapmış önüne koyacakmış bide ama tek başına yesinmiş:))) bence gayet sağlıklı evlilik. Zaten başka konularda mutluyuz diyor her zaman :)
Zaten başka konulardaki yorumlarına bakarsak açılım sürecindeki akil adamlar gibi. Hülya Koçyiğit mübarek.

Keşke kocası eşine tokat attı diye gerçekten polisler yığılsa kapının önüne. Ne kadar masumsun be Sehid...

neden bu kadar sessizsin diye sorarsa "sindiremiyorum bana vurmak istemeni, o gun ku o goruntunu hafizamdan silemiyorum, dusundukce kotu oluyorum" falan deyin. tehditte ise yarayabilir.
Sorarsa inş söyleyeceğim. Konuşmuyorum şuan . Ama cidden hazmedemiyorum. Muhtemelen sormayacak..

Eşin dayısı için e devletten izin alınabiliyor mu? Bir de adam kanser ya hani , bir araba adam toplanıp gitmek pandemi zamanı.. Keşke gitmeseydin
Kutsalmış ya (kendine göre)bana bişey olmaz diye düşünmüştür belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…