Ben çoğunun yazdıklarını görmüyorum zaten sıkıntı yok..
Adam üzüntülüymüş. O an kafasında neler vardı da bağırdı empati kurmayı deneyin. Adam sinir boşalması geçirmiş. Sürekli aynı şeyleri yaşamıyormuşsunuz ki. Şu yazdıklarınıza göre Adam patlamış anlayacağınız. Sizin öfkenizin devam etme sebebi sanırım tartışmalarında eşinizin size müsemma göstermesinden kaynaklanıyor. Ve karşılık gördüğünüz için sindiremiyorsunuz. Siz bağırıp çağırdığında sessiz kalıyormuş. Hep mi sessiz kalacak yani ? O zaman sizde bağırıp çağırmayın. Siz tartışmalarda adamı Şamaroğlanına döndürürseniz bigün ucu size dönecektir.Hayır ilk defa böyle bir şey oluyor. Genel yapısı iyidir sakindir aslında yani yardımseverdir ev işlerinde fln ilgilidir . O da pişman oldu ama şuan içimde acayip bi sinir var kaldırıp 2 tokat vurmak gibi . Mesela ben ona bağırırım çağırırım ses etmez yada kalkayım vurayım bana vurmaz. İlk defa böyle olunca çok şaşırdım
konu sahibinin olayi ne ya okudum anlamadjm hatirlamiyorum hicama lütfen başkası olma kendin ol.
Öyle peşinat verip ev almayı çok isterdim bacım keşke olsaydı dediğin gibiYahu hiç ev almadınız yada çevrenizde herkes böyle alıyor evi herkes... kredisi ödene kdr ev bankanın oluyor.. benmde sizden beynim yanıyor cidden..
11 üyelikten bahsediyoruz, aynı anda açtıkları var. Bir konudan tepki yada istediği cevapları alamayınca yeni üyelik alıp, aynı konuyu birkaç yerini değiştirip yeniden açıp, bu farkedilince sonuna kadar inkar eden, site yönetimi tarafından artık üyelik almayın diye uyarılan birine normal yorum yapılabilir mi?herkes konu sahibinin uzerine neden bu kadar gelmis anlamadim. farkli uyeliklerle konu acti diye mi? gercekten anlamadim nedrn bu kadar uzerine gelinmis
herkes konu sahibinin uzerine neden bu kadar gelmis anlamadim. farkli uyeliklerle konu acti diye mi? gercekten anlamadim nedrn bu kadar uzerine gelinmis
konu sahibinin olayi ne ya okudum anlamadjm hatirlamiyorum hic
Ay bayılacagimKonu sahibinin başka bir konusu vardı.
Eşine 'sen benim atamsın, babamsın, abimsin' demişti.
okay bana da hatirlattilar simdi hajshssjhs kullanici adi farkli kalmis aklimda.Konu sahibinin eşim hakkında diye bir serisi var, önceki bölümleri okumadıysanız yeni bölümü anlamak biraz zor oluyor.
Zaten bıktı bizden, belli ki gözardı etti.Yabanelma C Calcifer Margaret Hale
Geldi mikser 1-2-3 .... Anam ne istiyonuz bu yeni gelinden
Bence atamsin,halamsin,babamsinin rövanşını alabilu bu olayla
Seni nasıl unuttum mikser4Katibin Ruhu
Ben üye ile daha önce alakadar olmadımYabanelma C Calcifer Margaret Hale
Geldi mikser 1-2-3 .... Anam ne istiyonuz bu yeni gelinden
Bence atamsin,halamsin,babamsinin rövanşını alabilu bu olayla
Seni nasıl unuttum mikser4Katibin Ruhu
Ne kadar berrak bir zihnin var katip kıymetini bilBen üye ile daha önce alakadar olmadım
Şu atamsını babamsını sjsjsj bir atsanız nasıl atama babama gelmiş olay
Doğru cümleleri kısa ve öz seçmem gerek. Şu nasıl
Sen benim hem abim hem babamsın atamsın kısacası sana sırtımı dayadım güvendim. Bende senin annen kardesin kısacası hayatında ki dişi kişi olarak her şeyinim. . Kapıyı kapattığımız da bak başbaşayız , dışarı da kalanlar saygı duyduklarımız elini öptümlerimiz sadece. Aile kutsaldır bak soyadını taşıyorum Aile ikimiziz hayatım senn benm atamsın bende kutsalın. Sen mutsuz olursan ben ben mutsuz olursam seni etkiliyor anneni babanı kardeşini değil . Üzüldüm kırıldım bş kaç düşüncene beni aç bırakmazsın biliyorum ama duyunca da şok oldum . Ev alma işini biraz erteleyelim olur mu biz bir anlayalım birbirimizi para biriksin bankada..
Baby ne be?
İşte o zaman normal olmadığını anlamıştım.Benimde eşimin sperm sayısı az. bunu biliyoruz ve doktor bi ilaç önerdi o da 400-500 TL bir şey baby yapmaya karar verdiğimiz zaman alacağız. bize de herkes soruyor baby ne zaman vs .
Ben senin annen kardeşinim demiş beni aç bırakmazsın demişben buldum bak sanirim esine mektup yazmis onu tam anlayamadim ama hajshsjshsjshs
Adam isyan bayrağı çekmiş size görün artık. illallah ettirmişsiniz birikmiş patlamış işte. Sinirden size vurmayıp kendine vurduğu halde neden vur hadi diyip tahrik edip sonrasında vurursan şikayet ederimler falanlar. Adam sessiz diye ensesine vurdukça vurmuşsunuz bu zamana kadar. Değneğin ucu size dönünce zorunuza gitmiş. Ya o adam napsın sizi empatiye davet ediyorum tribe değil.Yalan yok elini o an sinirle kaldırınca önce kendi göğsüne vurdu benden ne istiyorsun diye snra kaldırır gibi yetendir hemen indirdi vuracakmısın yani hadi dedim o anda da söyledim hele bi dene polisi yığarım buraya dedim umurumda olmaz . Görümcemle bi problemim yok zaten tartışmayı eşim başlattı. Ben vururum desem de yapmam şiddet iyi bir şey değil zatrn ama öyle bi adam değildi demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?