Eşimle kavgamız ..

siz cift olarak bu yasiniza kadar bu sifir iletisim bilgisiyle nasil geldiniz?

esinize e devletten izni kontrol et dediniz haklisiniz, o da kardesim halledecek deyince “yola cikacagiz, bir aksilik olmasin, emin olalim” diyip konuyu kapatabilirdiniz. buna da hicbir mantikli insan itiraz etmezdi. ikinize de cok sasirdim. cok basit bir diyalog yani.

ayrica size vurmaya kalkan adama niye blof yapiyorsunuz izmire gitmeseniz bir sey olmazdi gidip anasini babasini birakip gelseydi. hic durusunuz yok.

Adam üzüntülüymüş. O an kafasında neler vardı da bağırdı empati kurmayı deneyin. Adam sinir boşalması geçirmiş. Sürekli aynı şeyleri yaşamıyormuşsunuz ki. Şu yazdıklarınıza göre Adam patlamış anlayacağınız. Sizin öfkenizin devam etme sebebi sanırım tartışmalarında eşinizin size müsemma göstermesinden kaynaklanıyor. Ve karşılık gördüğünüz için sindiremiyorsunuz. Siz bağırıp çağırdığında sessiz kalıyormuş. Hep mi sessiz kalacak yani ? O zaman sizde bağırıp çağırmayın. Siz tartışmalarda adamı Şamaroğlanına döndürürseniz bigün ucu size dönecektir.

herkes konu sahibinin uzerine neden bu kadar gelmis anlamadim. farkli uyeliklerle konu acti diye mi? gercekten anlamadim nedrn bu kadar uzerine gelinmis
11 üyelikten bahsediyoruz, aynı anda açtıkları var. Bir konudan tepki yada istediği cevapları alamayınca yeni üyelik alıp, aynı konuyu birkaç yerini değiştirip yeniden açıp, bu farkedilince sonuna kadar inkar eden, site yönetimi tarafından artık üyelik almayın diye uyarılan birine normal yorum yapılabilir mi?

Bu konuda yazdıklarının ne kadarı doğru ne kadar yalan kim bilir.

herkes konu sahibinin uzerine neden bu kadar gelmis anlamadim. farkli uyeliklerle konu acti diye mi? gercekten anlamadim nedrn bu kadar uzerine gelinmis

konu sahibinin olayi ne ya okudum anlamadjm hatirlamiyorum hic

Konu sahibinin eşim hakkında diye bir serisi var, önceki bölümleri okumadıysanız yeni bölümü anlamak biraz zor oluyor.

Konu sahibinin eşim hakkında diye bir serisi var, önceki bölümleri okumadıysanız yeni bölümü anlamak biraz zor oluyor.
okay bana da hatirlattilar simdi hajshssjhs kullanici adi farkli kalmis aklimda.

bi de ciddili cevap yazdim konusuna sanki ise yariycakmis gibi

Şu atamsını babamsını sjsjsj bir atsanız nasıl atama babama gelmiş olay

ben buldum bak sanirim esine mektup yazmis onu tam anlayamadim ama hajshsjshsjshs

Adam isyan bayrağı çekmiş size görün artık. illallah ettirmişsiniz birikmiş patlamış işte. Sinirden size vurmayıp kendine vurduğu halde neden vur hadi diyip tahrik edip sonrasında vurursan şikayet ederimler falanlar. Adam sessiz diye ensesine vurdukça vurmuşsunuz bu zamana kadar. Değneğin ucu size dönünce zorunuza gitmiş. Ya o adam napsın sizi empatiye davet ediyorum tribe değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…