- 3 Nisan 2011
- 1.847
- 1.528
- 198
- Konu Sahibi permanganat
-
Kızlar eşimle küsüz. Kavga sebebimiz şu: bugün okulda nöbetçiydim, dün de eşim hastahanede nöbetçiydi. Sabah beni almaya gelecekti gelmedi, uyuyakalmış. O kadar aradım, uyandıramadım. Burda tanıdığım kimse yok, taksiyle gittim okula. Çok sinirlendim, akşam o kadar tembih ettim. Bi de müdür yardımcısına sinir oluyorum zaten, kimseden laf duymak istemiyorum. Ehliyetim de var ama panik atağım var, araba kullanmayı beceremedim, ders aldım ettim olmadı. Okulun yanında da ev yok. Haliyle mecburen okula uzak bi ev tutmak zorunda kaldık. Eşimin numarasını engelledim bugün bi arkadaşından arayıp özür diledi ama özrü kabahatinden büyük oldu. Gelmediyse gitmeseymişim okula, bana rapor alırmış. Sanki okula değil güne gidiyorum. Eve gelince de atıştık şimdi küsüz. Sizce ben abartıyor muyum????
Valla çok canım sıkıldı. Onun da beni arayıp ulaşamamasını istedim.eşını nasıl engellersin haklı ıken haksız olmussun
Ya sabah almadı, Çıkışta da almaya gelmedi, gönlümü hiçbir şekilde yapmadı.sinirlenmekte haklısın ama özür dilemiş sende fazla uzatmasaydın keşke. taksiyle gitmişsin sonuçta
Söyledim ama çok sinirle söyledim. Hala kızgınlığım geçmedi.Küsmek yerine konuşup duruma ne kadar üzüldüğünüzü ya da sinirlendiğinizi söyleseniz çok daha iyi olurdu,iletişimi koparmamak önemli bana göre evliliklerde
Canım kocaman kadınsın bence gidebilirsin okula tek başına. Ünv de ne yaptın kuzum sen annen baban mı okula götürüp getirdi?Ama kızlar ben bu şehirde yalnızım tabi kadın nasıl okula gider diye düşünmesi lazım değil mi??? Bari yanındakine tembihleseydi...
Gidiliyor ama ben de taksi numarası yoktu hiç. Sabah sabah okuldaki erkek öğretmen arkadaşı aradım panikten,karısı ne düşünmüştür hala düşünüp düşünüp canımı sıkacak bi şey buluyorum...ya hu okula gıtmekte ne var sanki uluslarası yolculuk :) taksi ile gıdılıyormuş işte
Evdeyiz ve küsüz... Ben ona yalvarana kadar barışmayacakmış beyefendi...Uzatmaya gerek yok canim ikinizinde hakliniz bilerek isteyerek uyuyakalmamis sonucta esiniz..ozurde dilemis gereksiz uzatmayin bence eve gidince barisin gonlunu alin
Ya sabah almadı, Çıkışta da almaya gelmedi, gönlümü hiçbir şekilde yapmadı.
Yola çıksan taksi geçmeyecek bir yerde mi ki evin?Gidiliyor ama ben de taksi numarası yoktu hiç. Sabah sabah okuldaki erkek öğretmen arkadaşı aradım panikten,karısı ne düşünmüştür hala düşünüp düşünüp canımı sıkacak bi şey buluyorum...
Evdeyiz ve küsüz... Ben ona yalvarana kadar barışmayacakmış beyefendi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?