- 3 Nisan 2011
- 1.847
- 1.528
- 198
- Konu Sahibi permanganat
-
Canım ya ünideyken büyükşehirdeydim ulaşım hiç sorun olmadı. Şimdi küçücük bir ildeyim, dolmuş yok tramvay yok. On beş dakikaya bir gelen belediye Otobüsü var ...Canım kocaman kadınsın bence gidebilirsin okula tek başına. Ünv de ne yaptın kuzum sen annen baban mı okula götürüp getirdi?
Yalvarmaya niyetim yok, ne yaparsa yapsın.yuhhhh seninkinin öz güveni tam galiba. küslükte iyi değil evlilikte napsanki bilemedim
Canım ya ünideyken büyükşehirdeydim ulaşım hiç sorun olmadı. Şimdi küçücük bir ildeyim, dolmuş yok tramvay yok. On beş dakikaya bir gelen belediye Otobüsü var ...
Öyle ama bence yinede abartıyorsun :)Canım ya ünideyken büyükşehirdeydim ulaşım hiç sorun olmadı. Şimdi küçücük bir ildeyim, dolmuş yok tramvay yok. On beş dakikaya bir gelen belediye Otobüsü var ...
Ulaşımın çok kötü olduğu bir yerdeyim... Yoldan taksi falan çok Uçuk şeyler :))Yola çıksan taksi geçmeyecek bir yerde mi ki evin?
Çok acemiyim ve yollar buzlu şu an. Benim diyen şöför yola çıkamaz.Bence de abartmissin. Sonucta uyuyakalmis.araba surmek icin biraz daha ugrasmalisin ne guzel hem kimseye muhtac olmazsin
Abartsam da kavgamı yaptım, artık çok geç sanırım :)Öyle ama bence yinede abartıyorsun :)
İnatlasma basladi desene canim hadi buyur burdan yaknazende42 .!.:Evdeyiz ve küsüz... Ben ona yalvarana kadar barışmayacakmış beyefendi...
Yalvarmaya niyetim yok, ne yaparsa yapsın.
Çok canım sıkılmıştı, neyse bir daha yapmam...Artık ergenler bile sevgililernin numarasını engellemiyor.
Kaldı ki eşinin numarasını engellemişsin ne saçma.
Çok abartmışsın.
Ikimiz de çok kızgınız, benim de içimden konuşmak gelmiyor açıkçası.tabikide yalvarmayacaksın ama taktik uygulayıp hep küslüğü uzatmayacak hemde onun barışma girişiminde bulunmasını sağlacak bir çözüm olmalı
o kısmı kaçırmışım engelledinmi hakkatten iyi olmuş boşverÇok canım sıkılmıştı, neyse bir daha yapmam...
Hem de nasıl... Dışarısı soğuk, içerisi buz gibi :)İnatlasma basladi desene canim hadi buyur burdan yak
Sana akil veren ben ayni sey olunca aynisini yapiyorumda neyse hadi bugun
iyilik günümdeyim
Soguk ruzgarlar esiyor desene evde..
Evet sabah telefonunu engelledim :)o kısmı kaçırmışım engelledinmi hakkatten iyi olmuş boşver
Ama çok canımı sıktı ya...Erkeklere de hak vermek lazım neler ile uğraşıyorlar. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?