- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
- Konu Sahibi permanganat
-
Hayatım saçmalıyorsun kendine gel.Birçok ilişki böyle anlamsız tartışmalar nedeni ile yara alıyor sonrada zamanla tükenip bitiyor.Eşin uyumuş.Sen hiç nöbet tuttun mu?Uykusuzluğa dayanması ne kadar zordur biliyor musun?Ha dersen ki eşim hep ilgisiz,duyarsız,benim ihtiyaçlarıma karşı umursamaz o ayrı.Ama çok canımı sıktı ya...
Yazık falan değil, eve gelince gönlümü alsaydı bari, bana küsüyor bi de.Yazık adama yav abartmayın bukadar.bide numara engellemişin vay anam vay
Aynenarayıp özür dilemiş canım bence uzatıp yıpratma ilişkinizi
Olan oldu, kavgayı koparttım, Kılıçlar çekildi.Hayatım saçmalıyorsun kendine gel.Birçok ilişki böyle anlamsız tartışmalar nedeni ile yara alıyor sonrada zamanla tükenip bitiyor.Eşin uyumuş.Sen hiç nöbet tuttun mu?Uykusuzluğa dayanması ne kadar zordur biliyor musun?Ha dersen ki eşim hep ilgisiz,duyarsız,benim ihtiyaçlarıma karşı umursamaz o ayrı.
Bir tek bu olaysa hemen git özür dile derim yani naz yapıyorsun diyeceğim ama nazda bir şirinlik,sevimlilik olur bu davranışında o da yok.
Küstüm kk'da kafa dağıtıyorum, napalım böyle sürüp gidecek.haksizmi$iniz ama bu saatden sonra napsaniz bilemedim valla
madem kustunuz biraz durun boyle, nasil olsa iki taraftan biri pes eder : )Küstüm kk'da kafa dağıtıyorum, napalım böyle sürüp gidecek.
Küstüm kk'da kafa dağıtıyorum, napalım böyle sürüphaksizmi$iniz ama bu saatden sonra napsaniz bilemedim valla
Otobüsle gideceğim canım, yarın sabah altıda kalkmam lazım gidebilmem için, napalım çok inadım ben, buz gibi havada gideceğim işte...Yarın nasıl okula gideceksiniz peki ? Küs olmanıza rağmen eşiniz mi götürecek?
Ya öyle de, öyle bir babaya sahibim ki... Kimseye Muhtaç etmeyen, her şeye Hızır gibi yetişen, koruyan kollayan.. Eşim onun gibi olamadı, babamın eksikliğini hissediyorummadem kustunuz biraz durun boyle, nasil olsa iki taraftan biri pes eder : )
hep kus kalacak deilsiniz ya,
ama yazik adama kimbilir kaç saat uyumamisti da seni duymadi aradiginda
Canım ben ciddiyim evlilikler bu tür gereksiz tartışmalardan çok zarar görüyor .Sen diyorsun ki şimdi iki atışırız,biraz küser sonra öpüşür barışırız.Olan oldu, kavgayı koparttım, Kılıçlar çekildi.
Eşim zaten bu aralar çok değişmeye başladı. Bilmiyorum Gurbetteyiz, birbirimize çok sarıyoruz burada. Ama yorumunda çok çok haklısın...Canım ben ciddiyim evlilikler bu tür gereksiz tartışmalardan çok zarar görüyor .Sen diyorsun ki şimdi iki atışırız,biraz küser sonra öpüşür barışırız.
Bak öyle olmuyor şimdi eşinin senin için ne düşünüyor sana söyleyeyim."Bu kadını mutlu etmek mümkün değil bu kadar basit bir konuyu bile ne hale getirdi." ve bu düşüncesi onun nasıl davranmasına neden olacak sana onu da söyleyeyim.Bir daha ki sefere senin isteklerine karşı duyarsızlaşacak çünkü bilecek ki 364 gün seni mutlu etse de 1 gün uyuyakalsa sen ona berbat koca muamelesi yapacaksın bu durumda boşver diyecek "Nasıl olsa yaranılmıyor niye kendimi yorayım."
Sonra sen yeni bir başlıkla geleceksin "Eşim çok değişti artık isteğim hiçbirşeyi yapmıyor ne oldu anlıyamıyorum?"
Kılıçını eşine değil düşmanına karşı çek canım.
Elbette seçim senin.
:))) olmaz tabi kimse ne baba gibi nede anne gibi olurYa öyle de, öyle bir babaya sahibim ki... Kimseye Muhtaç etmeyen, her şeye Hızır gibi yetişen, koruyan kollayan.. Eşim onun gibi olamadı, babamın eksikliğini hissediyorum(((((((( kimse baba gibi olamıyormuş, onu anladım ...
Taksiyle gitmissiniz neden bu kadar büyüttünüz anlamadım. İnsanlar yurtdışına gidip yanlız yaşıyorlar, siz meslek sahibi bir bayan olarak, aynı dili konuştuğunuz bir ülkede işe taksiyle gidince sorun haline getiriyorsunuz. Evlenecek/çalışabilecek yaşta bir bayana yakıştıramadım bu sözünüzü de kusura bakmayın.Ama kızlar ben bu şehirde yalnızım tabi kadın nasıl okula gider diye düşünmesi lazım değil mi??? Bari yanındakine tembihleseydi...
Bir an zipzip yine geldi dedim ama farklı nick çıktı hay Allahsevgiliden ayrılınca numara engellenir de, eşle kavga edince numara mı engellenirmiş?? yaşınız kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?