Eşimle kavgamız (:

Ama çok canımı sıktı ya...
Hayatım saçmalıyorsun kendine gel.Birçok ilişki böyle anlamsız tartışmalar nedeni ile yara alıyor sonrada zamanla tükenip bitiyor.Eşin uyumuş.Sen hiç nöbet tuttun mu?Uykusuzluğa dayanması ne kadar zordur biliyor musun?Ha dersen ki eşim hep ilgisiz,duyarsız,benim ihtiyaçlarıma karşı umursamaz o ayrı.
Bir tek bu olaysa hemen git özür dile derim yani naz yapıyorsun diyeceğim ama nazda bir şirinlik,sevimlilik olur bu davranışında o da yok.

Olan oldu, kavgayı koparttım, Kılıçlar çekildi.

haksizmi$iniz ama bu saatden sonra napsaniz bilemedim valla
Küstüm kk'da kafa dağıtıyorum, napalım böyle sürüp
Yarın nasıl okula gideceksiniz peki ? Küs olmanıza rağmen eşiniz mi götürecek?
Otobüsle gideceğim canım, yarın sabah altıda kalkmam lazım gidebilmem için, napalım çok inadım ben, buz gibi havada gideceğim işte...

madem kustunuz biraz durun boyle, nasil olsa iki taraftan biri pes eder : )
hep kus kalacak deilsiniz ya,
ama yazik adama kimbilir kaç saat uyumamisti da seni duymadi aradiginda
Ya öyle de, öyle bir babaya sahibim ki... Kimseye Muhtaç etmeyen, her şeye Hızır gibi yetişen, koruyan kollayan.. Eşim onun gibi olamadı, babamın eksikliğini hissediyorum (((((((( kimse baba gibi olamıyormuş, onu anladım ...

Olan oldu, kavgayı koparttım, Kılıçlar çekildi.
Canım ben ciddiyim evlilikler bu tür gereksiz tartışmalardan çok zarar görüyor .Sen diyorsun ki şimdi iki atışırız,biraz küser sonra öpüşür barışırız.

Bak öyle olmuyor şimdi eşinin senin için ne düşünüyor sana söyleyeyim."Bu kadını mutlu etmek mümkün değil bu kadar basit bir konuyu bile ne hale getirdi." ve bu düşüncesi onun nasıl davranmasına neden olacak sana onu da söyleyeyim.Bir daha ki sefere senin isteklerine karşı duyarsızlaşacak çünkü bilecek ki 364 gün seni mutlu etse de 1 gün uyuyakalsa sen ona berbat koca muamelesi yapacaksın bu durumda boşver diyecek "Nasıl olsa yaranılmıyor niye kendimi yorayım."

Sonra sen yeni bir başlıkla geleceksin "Eşim çok değişti artık isteğim hiçbirşeyi yapmıyor ne oldu anlıyamıyorum?"

Kılıçını eşine değil düşmanına karşı çek canım.

Elbette seçim senin.

Eşim zaten bu aralar çok değişmeye başladı. Bilmiyorum Gurbetteyiz, birbirimize çok sarıyoruz burada. Ama yorumunda çok çok haklısın...

:))) olmaz tabi kimse ne baba gibi nede anne gibi olur
sor esine sende onun annnesi gibi deilsinidr : )))

Ama kızlar ben bu şehirde yalnızım tabi kadın nasıl okula gider diye düşünmesi lazım değil mi??? Bari yanındakine tembihleseydi...
Taksiyle gitmissiniz neden bu kadar büyüttünüz anlamadım. İnsanlar yurtdışına gidip yanlız yaşıyorlar, siz meslek sahibi bir bayan olarak, aynı dili konuştuğunuz bir ülkede işe taksiyle gidince sorun haline getiriyorsunuz. Evlenecek/çalışabilecek yaşta bir bayana yakıştıramadım bu sözünüzü de kusura bakmayın.

:) çok merak ediyorum, evlenmeden çalıştığın yere atansaydın, e baban da yok, nasıl işe gidecektin?

Kendinizi koruyup kullanması gereken bir çocuk gibi görmekten vazgeçin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…