- 20 Ağustos 2014
- 337
- 410
- 333
- Konu Sahibi permanganat
-
Yaş olmuş 30 sizi pamuklara sarmalarını bekliyorsunuz galiba, bu kadar nazlısınız madem nasıl çalışıyorsunuz kiYaşım 30, eşim 32 yaşında. Ama ailesinin gözünde hiç büyümeyen, şımarık yetişmiş biriyim, eşim de öyle. Iki şımarık birbirimizi idare edemiyoruz.
ne alaka guvenli bir ulke degiliz ?Ezik mi? Bazı konularda çekincelerim var tabi. Bir yorumla yargılamasanız insanları... Yoksa iki kere tek başıma yurt dışına gittim. Ama Türkiye'de Otobüste tek başıma bile kalırsam korkuyorum. Güvenli bir ülkede değiliz neticede.
eşe bağlı yaşamaktan vazgeçin,hiç anlamam eşi olmadan hastaneye gidemem,markete gidemem diyenleriKızlar eşimle küsüz. Kavga sebebimiz şu: bugün okulda nöbetçiydim, dün de eşim hastahanede nöbetçiydi. Sabah beni almaya gelecekti gelmedi, uyuyakalmış. O kadar aradım, uyandıramadım. Burda tanıdığım kimse yok, taksiyle gittim okula. Çok sinirlendim, akşam o kadar tembih ettim. Bi de müdür yardımcısına sinir oluyorum zaten, kimseden laf duymak istemiyorum. Ehliyetim de var ama panik atağım var, araba kullanmayı beceremedim, ders aldım ettim olmadı. Okulun yanında da ev yok. Haliyle mecburen okula uzak bi ev tutmak zorunda kaldık. Eşimin numarasını engelledim bugün bi arkadaşından arayıp özür diledi ama özrü kabahatinden büyük oldu. Gelmediyse gitmeseymişim okula, bana rapor alırmış. Sanki okula değil güne gidiyorum. Eve gelince de atıştık şimdi küsüz. Sizce ben abartıyor muyum???? Edit büdüt: eşimden özür dileyip barıştım, Yapıcı yorumlara çok teşekkür ederim.
valla gülük biniyorum o otobüslere cebimdede şok cihazı taşıyorum,biri bişi yapsın da görim baklaım kolay mı öle ya erkekler taciz edecek korkusuyla dışarı da çıkmayalım o zamn eve kapanalımne alaka guvenli bir ulke degiliz ?
boyle kendini cok kiymetli gorup otobusu guvensiz yer diye elestiren kadinlar otobus kullanan diger kadinlara hakaret ediyor resmen. senin canin kiymetsiz sen git, sen degersizsin mi demek istiyorsunuz?
milyonlarca insan toplu tasima kullaniyor turkiyede, siz resmen prenses sendromuna girmissiniz.
Yok regl dönemimde değilim, bebişe de daha erken :)Günaydın. Ne güzel barışmanıza çok sevindim.Siz hassas dönemde olabilir misiniz ki? ya da bebiş filan mı var acaba?
Hayır da ulaşım burda cidden çok kötü.Amanin ne kadinlar var
Ben beni unuttu diye tlf engellesem beni tümden unutur başını alır gider
Sadece aksam basinin etini yerim biraz, olur biter
Amerikada misiniz ?
Toplu tasima olmadigina gore?
Otobüsle gitsem hayatta yetişemezdim.Otobüsle gidiliyormuş işte birde adama kızıyorsunuz,küçük çocukmusunuz siz kendinizi arabayla götürttürüyorsunuz,binin otobüse gidin
Keşke ya nerde..İnsanın bazen şantelleri atıyor,kadınlar gibi erkeklerde hassas olabilse keşke
Ya yakınlarda memleketimde bir olay oldu. Kız tekvandocuymuş durakta tinercilerin saldırısına uğramış. Bu tarz olaylardan çok fena etkileniyorum, etkisi bende uzun Sürüyor sanki kendim yaşamışım gibi. Otobüste dolmuşta tek başına kalsam elimde telefon 155'i arama pozisyonunda bekliyorum, bilmiyorum ben de Öyleyim işte :)valla gülük biniyorum o otobüslere cebimdede şok cihazı taşıyorum,biri bişi yapsın da görim baklaım kolay mı öle ya erkekler taciz edecek korkusuyla dışarı da çıkmayalım o zamn eve kapanalım
her gün dışardayım ve bazen gece geç dönüyorum işten metropol bir yerde yaşıyorum,her önlemimi alıyorum yinede koçiş gel beni al geç oldu demem
Yok o kadar çok Bağımlı değilim aslında. Ama sabah panik oldum nedense.eşe bağlı yaşamaktan vazgeçin,hiç anlamam eşi olmadan hastaneye gidemem,markete gidemem diyenleri
elin ayagın tutuyo cebinde para da var çağır taksiyi bin git.gel beni al demen hata bi kere
sizinle aynı şeyleri düşündüm yazacaktımki baktım yazılmış bile çok yaşayın :)Canım kocaman kadınsın bence gidebilirsin okula tek başına. Ünv de ne yaptın kuzum sen annen baban mı okula götürüp getirdi?
Ne alaka Güvenli bir ülke değiliz derken???? Aynı ülkede yaşamıyoruz sanırım ya da siz hiç haberleri takip etmiyorsunuz. Yorumunuzu da çok abartılı buldum, sizin için bugün iyi geçmedi anlaşılan...ne alaka guvenli bir ulke degiliz ?
boyle kendini cok kiymetli gorup otobusu guvensiz yer diye elestiren kadinlar otobus kullanan diger kadinlara hakaret ediyor resmen. senin canin kiymetsiz sen git, sen degersizsin mi demek istiyorsunuz?
milyonlarca insan toplu tasima kullaniyor turkiyede, siz resmen prenses sendromuna girmissiniz.
çok teşekkür ederim.evet abartmışsınız boş yere huzurunuzu bozmayın huzurunuz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?