Eşimle kavgamız (:

Yaşım 30, eşim 32 yaşında. Ama ailesinin gözünde hiç büyümeyen, şımarık yetişmiş biriyim, eşim de öyle. Iki şımarık birbirimizi idare edemiyoruz.
Yaş olmuş 30 sizi pamuklara sarmalarını bekliyorsunuz galiba, bu kadar nazlısınız madem nasıl çalışıyorsunuz ki

ne alaka guvenli bir ulke degiliz ?
boyle kendini cok kiymetli gorup otobusu guvensiz yer diye elestiren kadinlar otobus kullanan diger kadinlara hakaret ediyor resmen. senin canin kiymetsiz sen git, sen degersizsin mi demek istiyorsunuz?
milyonlarca insan toplu tasima kullaniyor turkiyede, siz resmen prenses sendromuna girmissiniz.

eşe bağlı yaşamaktan vazgeçin,hiç anlamam eşi olmadan hastaneye gidemem,markete gidemem diyenleri
elin ayagın tutuyo cebinde para da var çağır taksiyi bin git.gel beni al demen hata bi kere

valla gülük biniyorum o otobüslere cebimdede şok cihazı taşıyorum,biri bişi yapsın da görim baklaım kolay mı öle ya erkekler taciz edecek korkusuyla dışarı da çıkmayalım o zamn eve kapanalım
her gün dışardayım ve bazen gece geç dönüyorum işten metropol bir yerde yaşıyorum,her önlemimi alıyorum yinede koçiş gel beni al geç oldu demem

Amanin ne kadinlar var
Ben beni unuttu diye tlf engellesem beni tümden unutur başını alır gider
Sadece aksam basinin etini yerim biraz, olur biter
Amerikada misiniz ?
Toplu tasima olmadigina gore?
Hayır da ulaşım burda cidden çok kötü.

Ya yakınlarda memleketimde bir olay oldu. Kız tekvandocuymuş durakta tinercilerin saldırısına uğramış. Bu tarz olaylardan çok fena etkileniyorum, etkisi bende uzun Sürüyor sanki kendim yaşamışım gibi. Otobüste dolmuşta tek başına kalsam elimde telefon 155'i arama pozisyonunda bekliyorum, bilmiyorum ben de Öyleyim işte :)

eşe bağlı yaşamaktan vazgeçin,hiç anlamam eşi olmadan hastaneye gidemem,markete gidemem diyenleri
elin ayagın tutuyo cebinde para da var çağır taksiyi bin git.gel beni al demen hata bi kere
Yok o kadar çok Bağımlı değilim aslında. Ama sabah panik oldum nedense.

Ne alaka Güvenli bir ülke değiliz derken???? Aynı ülkede yaşamıyoruz sanırım ya da siz hiç haberleri takip etmiyorsunuz. Yorumunuzu da çok abartılı buldum, sizin için bugün iyi geçmedi anlaşılan...

resmen abartmissin.
bu kadar ufak tefek seyden boylesi kavgalar, telefon engellemeler yaparsan, bir gun cok onemli bir sey olursa, verecegin tepki onemsiz olur artik.
olabilir, insandir, uyuyakalmistir, nedir boyle bu kadar olay yaratmak. sorunu cozmus gitmissiniz iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…