Eşimle kavgamız (:

Evet eşim doktor, gece üçte uyumuş, gece aradığımda cevap vermemişti, ben de uyuduğunu düşünmüştüm meğer hasta başındaymış... Biraz da iletişim kopukluğu oldu aramızda.
böyle küçük meseleler için sıkmayın canınızı.. sonra çok üüzlürsünüz.. kaç yıllık evliisiniz ve kaç yıl çıktınız?

en azından arabaya binebiliyorsunuz . bunu bile beceremeyenler var (ben ) bunun için konu açmayı bile düşündüm . ben sizi anlıyorum araba da çarpıntım tutuyor kötü bir şey hem de çok

üniversiteyi ailenizin yanında mı okudunuz?

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Eşim sağ olsun, benden daha olgun davranıyor işleri yürütebiliyoruz...

Konu sahibinin barışmasına çok sevindim de eşinin cevabına hala gülüyorum.
" Ben gelemediysem sen de gitmeseydin..."
Çok tatlısınız bence. Ama bir daha böyle küçük şeyleri abartmayın derim
Teşekkürler...evet öyle demişti, beni kızdırmıştı ama, hiç yoktan derse girmeyip çocukların hakkını yiyecektim çünkü.

en azından arabaya binebiliyorsunuz . bunu bile beceremeyenler var (ben ) bunun için konu açmayı bile düşündüm . ben sizi anlıyorum araba da çarpıntım tutuyor kötü bir şey hem de çok
Of beni o çarpıntı direksiyon başında tutuyor. Sanki bir canlıya çarpıp ömür boyu vicdan azabı çekeceğim diye korkuyorum. Sanırım psikiyatr yolu gözüküyor bize :)

Uykusuz bi erkekten bahsediyoruz ya. Yazik butun gece nobet tutmus sen de bi guzel kafasini utulemissin. Biraz anlayis gosterseydin biseycik olmazdi. Biraz da karsindakini dusunmek lazim.

Bnce abartmışsin hem insan boyle bi sebepten esinin numarasını engeller mi ben olsam cok kizardim
Yazık adam hiç lafını bile etmedi. Özür diledim, barıştık. 1,5 yıldır adama etmediğim çile kalmadığı için bu hafif kaldı sanırım :)

Uykusuz bi erkekten bahsediyoruz ya. Yazik butun gece nobet tutmus sen de bi guzel kafasini utulemissin. Biraz anlayis gosterseydin biseycik olmazdi. Biraz da karsindakini dusunmek lazim.
Her zaman uykusuz kalmıyor. Hasta varsa uyumuyor yoksa bazı günler nöbeti rahat geçiyor. Ben uyuduğunu düşünmüştüm çünkü çağrıma cevap vermedi, meğer ameliyattaymış.

Her zaman uykusuz kalmıyor. Hasta varsa uyumuyor yoksa bazı günler nöbeti rahat geçiyor. Ben uyuduğunu düşünmüştüm çünkü çağrıma cevap vermedi, meğer ameliyattaymış.
Simdi okudum barismissiniz esinle, bence bu kadar ufak biseyi bi daha buyutme. Karsilikli anlayis sevgiden daha oncelikli olmali evliliklerde.

böyle küçük meseleler için sıkmayın canınızı.. sonra çok üüzlürsünüz.. kaç yıllık evliisiniz ve kaç yıl çıktınız?
Biz toplamda 6 ay çıktık, 6 ay nişanlı kaldık, 6 aylık da Evliyim şu an :) çok kolay sinirlenip çok çabuk sönüyorum, sinirli ve duygusal bir yapım var. Eşim de nasibini alıyor bu durumdan :)

Biz toplamda 6 ay çıktık, 6 ay nişanlı kaldık, 6 aylık da Evliyim şu an :) çok kolay sinirlenip çok çabuk sönüyorum, sinirli ve duygusal bir yapım var. Eşim de nasibini alıyor bu durumdan :)
ben de çok kolay sinirlenip çok çabuk sönüyorum, ama yapmamamız gerek :) bak sen ne güzel seni seven birini bulmuşsun bende o da yok, bence kıymetini bil ve küçük şeyleri sorun etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…