- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi permanganat
-
"Snn be slk .s " diye cevap gelmedi mi konu sahibinden?
böyle küçük meseleler için sıkmayın canınızı.. sonra çok üüzlürsünüz.. kaç yıllık evliisiniz ve kaç yıl çıktınız?Evet eşim doktor, gece üçte uyumuş, gece aradığımda cevap vermemişti, ben de uyuduğunu düşünmüştüm meğer hasta başındaymış... Biraz da iletişim kopukluğu oldu aramızda.
üniversiteyi ailenizin yanında mı okudunuz?Çok teşekkür ederim öncelikle. Ben aşırı korumacı bir ailede büyüdüm. Aman sen dur ben yaparım diyen bir anne, aman yürüme başına bi iş gelir diyen bir baba... O yüzden birilerinin benim bi şey düşünmesine çok alışmışım ama iyi bir şey değil. Yok akıllandım, keşke daha önce konu açsaymışım, çok güzel yorumlar geldi, gerçekten yardımcı olmak isteyen güzel insanların önerilerini dikkate alacağım...
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Eşim sağ olsun, benden daha olgun davranıyor işleri yürütebiliyoruz...Benim de aile yapım sizinki gibiydi ..
Ama evlendikten sonra dünya kaç bucakmış
gördüm.
Ailemden de uzaktayım sizin gibi. .
benim eşim öyle gözümün içine bakan bir insan da değil ...
üzüldüm çok üzüldüm ama öğrendim
şimdi güçlüyüm kimseye hiçbir şey için minnet etmem ..
Ailelerimiz bize iyilik yapalım derken aslında çok büyük kötülük yapmışlar ...
Ama insan sınavlarıyla büyüyor ..
Yok, öyle cevap vermediğime göre yazarın iddiasını çürüttüm demek ki"Snn be slk .s " diye cevap gelmedi mi konu sahibinden?
Evetüniversiteyi ailenizin yanında mı okudunuz?
Teşekkürler...evet öyle demişti, beni kızdırmıştı ama, hiç yoktan derse girmeyip çocukların hakkını yiyecektim çünkü.Konu sahibinin barışmasına çok sevindim de eşinin cevabına hala gülüyorum.
" Ben gelemediysem sen de gitmeseydin..."
Çok tatlısınız bence. Ama bir daha böyle küçük şeyleri abartmayın derim
Evet, kimya öğretmeniyim.Brans ne hocam? Ergenlerle calisiyorsunuz galiba.
Of beni o çarpıntı direksiyon başında tutuyor. Sanki bir canlıya çarpıp ömür boyu vicdan azabı çekeceğim diye korkuyorum. Sanırım psikiyatr yolu gözüküyor bize :)en azından arabaya binebiliyorsunuz . bunu bile beceremeyenler var(ben ) bunun için konu açmayı bile düşündüm . ben sizi anlıyorum araba da çarpıntım tutuyor kötü bir şey hem de çok
Yazık adam hiç lafını bile etmedi. Özür diledim, barıştık. 1,5 yıldır adama etmediğim çile kalmadığı için bu hafif kaldı sanırım :)Bnce abartmışsin hem insan boyle bi sebepten esinin numarasını engeller mi ben olsam cok kizardim
Her zaman uykusuz kalmıyor. Hasta varsa uyumuyor yoksa bazı günler nöbeti rahat geçiyor. Ben uyuduğunu düşünmüştüm çünkü çağrıma cevap vermedi, meğer ameliyattaymış.Uykusuz bi erkekten bahsediyoruz ya. Yazik butun gece nobet tutmus sen de bi guzel kafasini utulemissin. Biraz anlayis gosterseydin biseycik olmazdi. Biraz da karsindakini dusunmek lazim.
Çok beklersiniz :) :) :)Ben de öyle bir şey beklerdim ama gelmedi
Simdi okudum barismissiniz esinle, bence bu kadar ufak biseyi bi daha buyutme. Karsilikli anlayis sevgiden daha oncelikli olmali evliliklerde.Her zaman uykusuz kalmıyor. Hasta varsa uyumuyor yoksa bazı günler nöbeti rahat geçiyor. Ben uyuduğunu düşünmüştüm çünkü çağrıma cevap vermedi, meğer ameliyattaymış.
Biz toplamda 6 ay çıktık, 6 ay nişanlı kaldık, 6 aylık da Evliyim şu an :) çok kolay sinirlenip çok çabuk sönüyorum, sinirli ve duygusal bir yapım var. Eşim de nasibini alıyor bu durumdan :)böyle küçük meseleler için sıkmayın canınızı.. sonra çok üüzlürsünüz.. kaç yıllık evliisiniz ve kaç yıl çıktınız?
ben de çok kolay sinirlenip çok çabuk sönüyorum, ama yapmamamız gerek :) bak sen ne güzel seni seven birini bulmuşsun bende o da yok, bence kıymetini bil ve küçük şeyleri sorun etme :)Biz toplamda 6 ay çıktık, 6 ay nişanlı kaldık, 6 aylık da Evliyim şu an :) çok kolay sinirlenip çok çabuk sönüyorum, sinirli ve duygusal bir yapım var. Eşim de nasibini alıyor bu durumdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?