Eşimle kavgamız (:

ben de çok kolay sinirlenip çok çabuk sönüyorum, ama yapmamamız gerek :) bak sen ne güzel seni seven birini bulmuşsun bende o da yok, bence kıymetini bil ve küçük şeyleri sorun etme :)
Siz evli misiniz? Evet şükür, daha eşimin Bam teline dokunmadım. Tanıştığımızdan beri sağ olsun idare ediyor ama korkmaya başladım yok ben de idare edeceğim artık.

işte bu yüzden kendi ayaklarınızın üstünde duramıyorsunuz.. ben başka bi şehirde okudum ve bana çok şey kattı..
Ben ilk memur olunca da çok sıkıntı çektim, ev arkadaşımla anlaşamadım vs... Anneler, kızlarınıza sorumluluk verin ve genç yaşta araba kullanmasını öğretin.

Çok abartılı buldum.evet barismissiniz ama siz genelde böyle kaprisliyseniz sık sık kusersiniz.ogretmensiniz başınızın çaresine bakamiyormusunuz.kusura bak mayın ama çok ezik bir tablo cizdiniz gözümde. Bende istanbula ilk geldiğimde hicbiryeri bilmiyorken cesaret edip Evimin yolunu buldum.esimin ağzına bakmadım. Simariklilik mi yoksa meslek sahibi olsanizda kendine güvensizlik mi bilemedim.ama imajinizi beğenmedim. Bide adama yuklenmissiniz.neyse susayim

Bence çok abartmışsınız..Eşiniz bilerek gelmemezlik yapmamış ki uyuyakalmış insanlık hali yani kızılacak bir durum yok.Sonuçta kaç yaşında insansınız yalnız gitseniz ne olur ki? Bence bu kadar kapris,kavgacılık iyi birşey değil..Herkesin bir dayanma noktası vardır bunu unutmayın..Eşiniz nasılsa idare ediyor diye bu şekilde yüklenmeyin adama..Öyle bir zaman gelir,kafası atar bu sefer ne yapsanızda durduramazsınız çeker gider.Bence sakin olun biraz..Kimse kimsenin nazını çekmez birsüre sonra..Dayanamaz çünkü..Herşey biryere kadar..

Son düzenleme:
Ezik mi? Bazı konularda çekincelerim var tabi. Bir yorumla yargılamasanız insanları... Yoksa iki kere tek başıma yurt dışına gittim. Ama Türkiye'de Otobüste tek başıma bile kalırsam korkuyorum. Güvenli bir ülkede değiliz neticede.

bence büyütmüşsünüz adı üstünde NÖBET belliki yorulmuş olsun okadar... bünye bazen hergün seni kaldırsada bazen de kalkamıyorsun biz çalışanlar olarak korkulu rüyamız .Onun için rahat olun eşinizin kalbini buyüzden kırıp numarasını engellemeyin.Sevgiler...

Günaydın. Ne güzel barışmanıza çok sevindim. Siz hassas dönemde olabilir misiniz ki? ya da bebiş filan mı var acaba?

bence abartıyorsunuz...tamam kızdınız belli ettiniz neden büyütüyorsunuzki...oda nöbetçiymiş...evde olsa haklısın diyeceğim ama eşinizde çalışıyormuş...

Amanin ne kadinlar var
Ben beni unuttu diye tlf engellesem beni tümden unutur başını alır gider
Sadece aksam basinin etini yerim biraz, olur biter
Amerikada misiniz ?
Toplu tasima olmadigina gore?

Küstüm kk'da kafa dağıtıyorum, napalım böyle sürüp

Otobüsle gideceğim canım, yarın sabah altıda kalkmam lazım gidebilmem için, napalım çok inadım ben, buz gibi havada gideceğim işte...
Otobüsle gidiliyormuş işte birde adama kızıyorsunuz,küçük çocukmusunuz siz kendinizi arabayla götürttürüyorsunuz,binin otobüse gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…