- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi permanganat
-
işte bu yüzden kendi ayaklarınızın üstünde duramıyorsunuz.. ben başka bi şehirde okudum ve bana çok şey kattı..
Siz evli misiniz? Evet şükür, daha eşimin Bam teline dokunmadım. Tanıştığımızdan beri sağ olsun idare ediyor ama korkmaya başladım yok ben de idare edeceğim artık.ben de çok kolay sinirlenip çok çabuk sönüyorum, ama yapmamamız gerek :) bak sen ne güzel seni seven birini bulmuşsun bende o da yok, bence kıymetini bil ve küçük şeyleri sorun etme :)
Ben ilk memur olunca da çok sıkıntı çektim, ev arkadaşımla anlaşamadım vs... Anneler, kızlarınıza sorumluluk verin ve genç yaşta araba kullanmasını öğretin.işte bu yüzden kendi ayaklarınızın üstünde duramıyorsunuz.. ben başka bi şehirde okudum ve bana çok şey kattı..
yok ne evlisi nişanlı bile değilim:) hatta onu geçtim aday adayı bile yok :)Siz evli misiniz? Evet şükür, daha eşimin Bam teline dokunmadım. Tanıştığımızdan beri sağ olsun idare ediyor ama korkmaya başladım yok ben de idare edeceğim artık.
Ya benim de eşimden önce uzun Süreli bir ilişkim olmuyordu, çok kavga ediyordum. Ama eşim bırakmadı beni. Inşallah Allah gönlünüze göre verir...yok ne evlisi nişanlı bile değilim:) hatta onu geçtim aday adayı bile yok :)
amin inşallah :)Ya benim de eşimden önce uzun Süreli bir ilişkim olmuyordu, çok kavga ediyordum. Ama eşim bırakmadı beni. Inşallah Allah gönlünüze göre verir...
Bana da bu tarz 'dertler' gelse ya...[/QUOTE âmin diyelim o zaman :)
Teşekkürler :)Barışmanıza sevindim:)
Ezik mi? Bazı konularda çekincelerim var tabi. Bir yorumla yargılamasanız insanları... Yoksa iki kere tek başıma yurt dışına gittim. Ama Türkiye'de Otobüste tek başıma bile kalırsam korkuyorum. Güvenli bir ülkede değiliz neticede.Çok abartılı buldum.evet barismissiniz ama siz genelde böyle kaprisliyseniz sık sık kusersiniz.ogretmensiniz başınızın çaresine bakamiyormusunuz.kusura bak mayın ama çok ezik bir tablo cizdiniz gözümde. Bende istanbula ilk geldiğimde hicbiryeri bilmiyorken cesaret edip Evimin yolunu buldum.esimin ağzına bakmadım. Simariklilik mi yoksa meslek sahibi olsanizda kendine güvensizlik mi bilemedim.ama imajinizi beğenmedim. Bide adama yuklenmissiniz.neyse susayim
Kızlar eşimle küsüz. Kavga sebebimiz şu: bugün okulda nöbetçiydim, dün de eşim hastahanede nöbetçiydi. Sabah beni almaya gelecekti gelmedi, uyuyakalmış. O kadar aradım, uyandıramadım. Burda tanıdığım kimse yok, taksiyle gittim okula. Çok sinirlendim, akşam o kadar tembih ettim. Bi de müdür yardımcısına sinir oluyorum zaten, kimseden laf duymak istemiyorum. Ehliyetim de var ama panik atağım var, araba kullanmayı beceremedim, ders aldım ettim olmadı. Okulun yanında da ev yok. Haliyle mecburen okula uzak bi ev tutmak zorunda kaldık. Eşimin numarasını engelledim bugün bi arkadaşından arayıp özür diledi ama özrü kabahatinden büyük oldu. Gelmediyse gitmeseymişim okula, bana rapor alırmış. Sanki okula değil güne gidiyorum. Eve gelince de atıştık şimdi küsüz. Sizce ben abartıyor muyum???? Edit büdüt: eşimden özür dileyip barıştım, Yapıcı yorumlara çok teşekkür ederim.
Otobüsle gidiliyormuş işte birde adama kızıyorsunuz,küçük çocukmusunuz siz kendinizi arabayla götürttürüyorsunuz,binin otobüse gidinKüstüm kk'da kafa dağıtıyorum, napalım böyle sürüp
Otobüsle gideceğim canım, yarın sabah altıda kalkmam lazım gidebilmem için, napalım çok inadım ben, buz gibi havada gideceğim işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?