Eşimle kavgamız

Adamlara basit kişileri siz önemli birşeymiş gibi gösteriyorsunuz sizin budenli kıskanmanız adama baktığı kişiyi çok önemliymiş gibi hissettirir tv 8 yetenek sizsiniz türkiyede bende gördüm inanki hiç değiştirme gereği duymadım eşim zaten doğru düzgün bakmadı bile eğer sizin gibi yapsaydım bakası gelirdi herhalde Allaha şükür kendime güveniyorum nediye sanal şeylerden kıskanıcam

böyle hareketlerin erkekleri soğuttuğunu düşünüyorum çünkü ben olsam saçma ve çocuksu bulurdum konu sahibi kusura bakmayın. kendi değerinizi düşürüp tvde 1 kere denk geldiğiniz insanları da kıskanmayın ne olur. hiç mi dansöz görmemiştir ki öncesinde. yine yanınıza gelmiş 2 kere siz itmişsiniz hem. gerçekten kafanızı takıyorsanız kendinizi üzüyorsanız yok yere en iyisi yardım almak. hayatı zehir etmeyin ne olur küçücük şeylerden yuvalar kolay mı kuruluyor

Sana bir sey diyeyim mi olurda adam baska kariya giderse sonra burda beni alsatti deme sen adami zorla kışkirtiyorsun bilmiyorum yalnismiyim ama bu tür erkeklerin üstune gidersen daha disari bakma egiliminde olur ve kuskanclik guzeldir tatlilik verir ama sen HASTASIN...

1 yıl dolmadan bu adam üstü başıyla evden kaçıp gitmezse iyidir, bu ne be?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…