Eşimle kavgamız

Bence bu kadar ustune gitmemelisin. Sonucta zaten istiyormus sen dansozu.kiskaninca şevke gelmis.olabilir boyle dusunseydin keşke...

bu kadar kapris gün gelir o adamı bıktırır. şu an yorulma aşamasında, arkasından bıkkınlık gelir. bu duygularınla kendi kendine başa çıkamıyorsan bir uzmana baş vur. hiç normal değilsin.

Konu sahibi psikolojik yardim alman sart
Yaslariniz kac senin uc, esininki dort mu? Bu nasil kavga?

Geçenlerde bende yanlış anladım benimkini bizim oğlandan fırsat bi ekşın yapalım dedik niyetlendik o sırada tvde youtube açıktı şarkı dinlioduk sonra bana sen git ben gelcem dedi ben banyoya gittim geri salona baktım rihanna nın bi klibini açmış izlio ki hiç dinlemez normalde :) ben görünce onu ateşler saldım benim adama vay efendim ona bakıp hallenip bana yanaşıcaktın dimi bide bana sen git ben gelicem diosun anladım neden dediğini falan defol git napıosan yap bana yanaşma dedim bu yok yavrum nie bakiim denk geldi alttaki videolardan gözüm çarptı açtım öle bi niyetim olsa telefondan bakardım falan dedi banada mantıklı geldi yani sonra gönlümü aldı zatiii tatlı dilli olmak lazım hönkürme hemen adama napak kıçı başı açanlara elbet gözü takılacak ama kendinide tutacak

nasıl da abartmışsın
he canım dansöz gördü boşaldı
tövbe ya
sen istemedin diye mastürbasyon yapmış işte. bunda takılacak ne var?
:/
dansöz de bakılması için oynamıyo mu? üff ne biliyim çok incir çekirdeğini doldurmayacak bişey olmuş bence.

canım ben kendimi çok kıskanç sanıyordum benden beterleri de varmış
çok iyi sabretmiş sana
itici olma böyle değiştir dediyse değiştir
bazen eşim bakar sevmem der ama bakar
napayım şimdi cınganlık çıkarsam ne işime yarayacak
hatta bazen takıyorum uff yavrum kıza bak diye

Haklisin canim mapus falan amannmuhabbet kuslariyla kendilerine mutluluklar diliyorum ne diyim

Ben olsam böyle bir kadınla evli olsam boşanırım.
Bu kıskançlık filan değil çünkü. Resmen eziyet.

Şaka misiniz siz yaa... çocuk musunuz nesiniz?? Valla kusura bakmayın da yürüyen tripsiniz. Bu ne yaa yok d ansoze baktı diye trip yap, hem adamı reddet, bir de kendi kendine yaptı diye trip yap. Sonuna kadar haksizsiniz. büyüyün. Samimi söylüyorum. Esinizde ciddi sabır var. Ben olsam böyle bir kadını bir ömür çekmez bosardim yol yakınken. Net!!! Cidden sinirlendim okurken. Hey Allahım Ya Rabbim. Burda öküz diye okuduğumuz kocalar var ya hani... bir gün kocanizin okuzlestigini düşünürseniz emin olun sebebi sizsinizdir. Adamı biktirmaniz yakındır.

çok iticisiniz...

Allah sabır versın adama , kıskançlık değil hastalık bence senın kı .

Azıcık kendine güvenin olsun.
Bakacak olan adam tvden değil de sokaktan bakar.
Gözlerini bağla da rahat et.

Kusura bakmayın ama erkek olsam böyle eşim olsa sevgim azalır, bir hayranlık da duymam.

Çok ilginç geliyor bana bu manyaklık derecesinde kıskançlıklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…