Eşimle kavgamız

Çok abartmissin canım dansöz kıyafeti gyn dans et onun için abarttım özür dilerim de birlikte olun bu kadar kıskançlık sonunu kötü eder erkekler kendine güvenen kadın ister tatlı kıskançlıklar başka gece gece ağlayıp kocadan kaçma başka

Senin bi destek alman sart.bi kadin olarak dansoz izlemeyi ben de severim.hatta bigun esimle felan annemlerdeyken tv.de dansoz cikti.ben oley dansoz dedim.esim oyle utandi ki bana iyi misin canim demisti.aklima geldikce gulerim.

Bence senin kendine güvenin sifir. Kendini beyenmiyorsun ve esininde seni beyenmedigini düsünüyorsun ondan bu asiri kiskanclik.

Kendine güvenmelisin önce sonra eşine güvenmelisin ve kıskanmamalısın..
bayan-erkek farketmez şu insanlar neden iyi şeyleri kıskanmazlar..

Hanımefendi Allah aşkına adamın gözünü siz mi verdiniz? Baktıysa ne olacak? Adam yanında karısı varken dansöz izlemiş. Benim eşim canlı izlese para taksa bile bir şey demem.
Ayrıca biz bazen youtube'dan açar dansöz izleriz eşimle yani.
İzlese ne olacak, yıllarca o kadını mı hayal edecek? Ya da o kadını bulup onunla mı evlenecek.
Evlendiğiniz adamı tamamen her bir organıyla kendi mülkiyetinize geçirmiş gibi davranmayın rica ediyorum. Erkekler böyle davranışlara maruz kalınca kendilerini daha çok dışarı atarlar, gün gelir aldatır bile.
Çok çok çok abartmışsınız, adamı da boşuna reddetmişsiniz.

konuyla bağlantısını çözemedim, bazı üyeler de erkek olduğunu falan ima edince hinlikler geldi aklıma
Eee tabi yaa!!ben niye bunu dusunemedim..yahu hep iyi tarafindan bakiyoruz haa olaylarin fake olabilecegini hesaba katamiyoruz..vayy anam vayyzaten konu sahibinin yorumlarida bir tuhaf

uslubun igrenc bi kere..
adam zaten degistir kanali demis,degistirseydin de bakmasaydi o zaman..
boyle boyle esindeki kredilerini tuketirsin cok yakinda,sonrada aglayarak konu acarsin esim benimle birlikte olmak istemiyor uhuuu,esim cok soguk uhuu diye..
azcik yetiskin gibi davran.

Valla güzel kadın çıkınca ben bile bakıyorum bir şey hissetmememe rağmen erkekleri düşünemiyorum

Eee tabi yaa!!ben niye bunu dusunemedim..yahu hep iyi tarafindan bakiyoruz haa olaylarin fake olabilecegini hesaba katamiyoruz..vayy anam vayyzaten konu sahibinin yorumlarida bir tuhaf
fake demeyelim de (sonra mapusa düşüyoruz) yani muhabbet kuşu, el falan.. ben mi çok fesatım yaa geyiğe meyilli değilim sevgili yöneticilerim muhabbet kuşunun konu ile bağlantısını analiz etmeye çalışıyorum sadece

Yani deminden beri bir şey demeyeyim diyorum ama vallahi içim şişti. Dün TV8'deki dansözü biz de gördük. Benzer tepkileri eşim de verdi ama ben gayet doğal karşıladım. Kadın cidden fazla hoştu, yapacak bir şey yok :) Allah sahibine bağışlasın. Ayrıca tam tersi oldu mu eşim de beni normal karşılıyor inanın ki. Allah aşkına aşın artık bunları biraz ya.. Bakmanın, beğenmenin ne zararı var.. Adam sanki ihanet etmiş gibi aşırı ötesi tepkiler, ağlamalar filan.. Saçma ötesi gerçekten..

30 sene önce olsa neyse de artık haber siteleri bile dansözden daha açık kadınlarla dolu.

Dansozu görür gormez o kadar şey olca k geceleri rüyasında gorcek kadar aç bi kocaysa zaten yazık yani ... Adamın aklında yokken sokuyorsun kendin bence . dansozu biz bile izliyoruz çıkınca ne var . bence aşırı abartılı adam bikar yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…