Bu adama karşı susup ağlamıcaksınız. Ailesinin yanında size kırıcı bişey söylediğinde hemen cevabı yapıştırın. Naiflikten anlayan biri değil.
Boş boş konuşma mı dedi mesela 'sen konuşta ben konuşmak zorunda kalmıyım köşe yastığı gibi oturup duruyorsun' gibi ailesi varmış felan düşünmeden cevabı vermek gerekiyor.
Gidipte lavaboda felan ağlama kocan ondan anlamıyor.
dün ki tavrım öyleydi, sert çıktım yine saygısızca konuşuyordu azarladım, " bak saygılı konuş" falan diye sert çıktım. ailesinin yanında agzının payını veremediğim için duygusala bağlayıp ağlıyorum, zaten gerilmiştim orada, yabancı gibiyiz aile ile bir samimiyetimiz yok
Canım eşin zor bir insan kendi üslubuna bakması lazım ama demek ki bu hesap soran tavrın ona ağır geliyor. Acaba ben dilini mi kullanmayı denesen? Neden benden habersiz yaptın ?? demek yerine böyle böyle hissettim kendimi değersiz hissettim bana da sorabilirdin vs mi desen? Değişir mi ki acaba bu lanlı lunlu tavrı? denemeye değer bence. Çare "ben dili" olabilir..
evet bunu bir yerde okumuştum ve eşim zaman zaman hep beni eleştiriyorsun dediği için, özellikle kendimi anlatmaya çalıştım ama işte bu olayda mesela ister istemez onun tavrını eleştirmek durumunda kalıyorum. ya biz fölrt döneminden önce 2 yakın arkdaş olmuştuk, konuşma tarzı oradan mı kaldı anlamadım ki, resmen en yakın arakadaşı ile konuşur gibi konuşuyor.