Eşimle Kavgamız

bravo böyle olmalıyız her tartışmada mal gibi ağlarım iki gün de üstüne başım agrir

şöyleki insani yönü çok güzel, dışarya davranışları, ahlaklı, dürüst ama benimle fazla yüzgöz oldu, herşeyi söyleyebiliyor, bence beni begenmiyor ve küçümsüyor ben artık bu kafaya girdim. saygısı yok sanki, öyle olmasa böyle davranıy mıydı? dışarıda herkesin çok takdir ettiği saygılı ve vicdanlı biri. ama bana davranışlarının farkında değil.

hiç böyle konuşmamama rağmen sanki böyle cadılık yapan kadın muamelesi görüyorum birde bunları söylesem iyice nefret eder herhaslde benden.

bravo böyle olmalıyız her tartışmada mal gibi ağlarım iki gün de üstüne başım agrir
Ben böyle yapıyorum canım valla eskiden koltukta sürünürdüm1 2 sene böyle yaptım. inadımdan. Ama çoktandır akıllı davranıyorum. Gitmek isteyen varya eyvalllah ben kendimi perişan edemem.keyfime bakarım.her lafa gitsek ne evlilik yürür vede bu erkekler bizi diline ailene git diye alışkanlık edinirker gerek yok yani.ben onu umursamafımda bu seferde o peşime dolanır.bi dene derim

Seninki ailesinin yaninda adamligini gostermeye calismis cok yanlis guzel bir diille biradaha bu harekerleri olmamasini soyle sizin kalbinizi kirmis ustine gonlunuzu alacaginna agliyorsunuz diye yine triplenmis yontulmasi lazim

bunu anlatmaya çalıştığımda kırk yılın başı gittik astık suratını oturdun dedi adam anlamıyor ki! ben gönlümün alınmasını beklerken adam üste çıktı birde.

ailesinin uyarıda bulunacağını hiç sanmıyorum kadın damadıyla bana espri ile dediki ne güzel çocuklar yetiştirdim ne şanslısınız. diyorum ya dışarıdan birine bile anlatsam hayatta inanmaz çünkü eşim dışarıda bir melek. evde de ben ona dokunmazsam melek. evlilik nedir bir olmak nedir bilmiyor, çok uzun süre yalnız yaşamış, aile nedir bilmiyor.

hiç böyle konuşmamama rağmen sanki böyle cadılık yapan kadın muamelesi görüyorum birde bunları söylesem iyice nefret eder herhaslde benden.

zaten cadı muamelesı grusyrsan barı cadılık yap da en azından ıcınde kalmasın hem bıseycık olmaz sen sustukca o tepene cıkıyor sen konusursan o da kendını gerıye ceker gercı sen bılırsın

zaten cadı muamelesı grusyrsan barı cadılık yap da en azından ıcınde kalmasın hem bıseycık olmaz sen sustukca o tepene cıkıyor sen konusursan o da kendını gerıye ceker gercı sen bılırsın

susup altta kalmıyorum ama insan gibi konuşuyorum adam anlamıyor, beni dinlediğini sanmıyorum o anlarda, kafasında kurdukları ona yetiyor, benim ne söylediğimin bir önemi yok.

o zaman hiçbir şey olmamış gibi takılıyorum evde ve onunla muhgattap olmuyorum bu mudur tavsiyeniz? ben bugün daha çok herkesten ne yapmam gerektiği konusunda fikir istiyorum aslında.

off aynı biz işte ama böyle olunca da kıymete biniyorlar bir anda. ben de sussam yüzünü astın diyor, konuşsam boş boş konuşma diyor. yanlarında nasıl davranacağımı şaşırıyorum, o yokken ailesinin yanında daha rahat oluyorum.

evet bende öyle düşünüyorum aynen böyle oluyor. güçlü biriyim aslında ama üzüldüğümde gözyaşlarıma hakim olamıyorum, böyle durumlarda vicdan yapıp gönlümü almasını beklerken daha da üste çıkıp nefret ediyor gibi davranıyor benden o zaman iyice deliriyorum. ama yapım bu, çocuklugumdan beri bu lanet huyumu değiştiremedim babam da öyle hemen ağlar, 60 yaşında adam, duygusal bir olay olsun ağlıyor birde ben onun kadın versiyonuyum düşünün. bugün iş yerinde ağla ağla bir hal oldum herkes soruyor neyin var diye ama tutamıyourm kendimi.

Esinin psikolojisi hic normal gelmedi bana

EN BAŞTA AĞLAMAYI BIRAKACAKSIN.
ALTIN KURAL SENİ GÜÇLÜ BİLMESİNİ İSTİYORSAN AĞLAMAYACAKSIN.
ZATEN SENİ GÜÇSÜZ BİLİRSE DİLEDİĞİNİ YAPAR..

Kusura bakma ama güldüm. Seni ni daha götürmicem mi dedi? Gitmem de sende canıma minnet.. kalk git kendi annenlere.. kafa dinle. . Onun hatalarını bi güzel mesajla yaz gönder.. bu adam konuşmaktan anlamıyor belli..

Ben olsam evden gitmezdim ama akşam da ne iyi davranırdım ne kötü.Yemeğini,çayını önüne koyar başka odaya geçer bir şeylerle ilgilenirdim doğal bir şekilde.
Ama bu tavrı bi süre sürdürürdüm,baktım yine aynı davranıyor kabalıklar vs ler, o zaman alıp çantamı gider 1-2 gün kalırdım anneme.
Siz kararlı davranırsanız huyunu biraz törpüleyebilir.Üzgünüm değişmez tamamiyle ama biraz törpüleyebilirse sizde bazı şeyleri görmezden gelebilirsiniz diye düşünüyorum.

Öncelikle bir yere gitmeniz doğru değil. Eğer çok istiyorsa atın bir mesaj ben evimde kalacağım çok istiyorsan sen gelme dé. Ne demek annende kal..ayrıca hatalı kesinlikte o! Ailesinin yanında Size o sekilde konuşmamayi öğrensin bu konuda onu bir eğitin.. yokmuş gibi davranın üzülmeyin daha çok üstünuze gelir

Daha yeni evliymişsiniz. Böyle bir kavganın ardından 2 hafta gibi uzun bir süre babanızın evinde kalsanız araya baya soğukluk girer. O yüzden eşiniz seni götürmeyeceğim dese bile siz onun yanında yine de gidin derim. Zamanla unutulur zaten.Bu arada eşiniz yağ gibi üste çıkmayı iyi biliyor

hata eşinizin sizi neden evden göndermeye çalışıyor anlamadım
ah ah bu sinirle çok şeyler yazardım
valla aslında yapacagınız sey surguyu takıp zili de kesmek
sen git bakalım nereye gıdersen dıyeceksınız
cok ruh hastası bır tıp degılse bıraz ıse yarar

sizi evden gondermeye calısmasını masum bulmadım

sakın gitmemezlik yapma canım,yeni evliliklerde olur böyle şeyler,biz eşimle 4 yıllık bi flörtümüz olmasına rağmen aynı evin içine girince tanıyamadım onu,,,tabi iki sene de nişanlılık dönemimiz oldu,eşimin ünv askerlik vs derken geçti neyse,,,onların örf adetlerini öğrenene kadar sakin davran,onları tanımaya çalış,her aile bir olmuyor malesef,zamanla tanıyarak daha mantıklı kararlar ver,,,hepsini okumadım sonuç ne oldu bilmiyorum ama sana tavsiyem sabret...çünkü inada girmek yuvanı yıkar allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…