- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
bravo böyle olmalıyız her tartışmada mal gibi ağlarım iki gün de üstüne başım agrirCanım bi kere gitmeyi onu öğretirsen her kafasına estiğinde git ailene demeyide öğretmiş olacaksın.yeri gelecek gece bile dicek bunu sana. Sen keyfine bak valla gir bi duş al kendini iyi hisset yemeğini yiyiosa katsın tabağa yesin otur dizilerini izle al eline kahveni hayat sana güzel sakın yatağınıda sen ayırma gitmek istiyosa koltuk onu bekler en fazla 2 gün tahammül eder koltuğa ama o ev senin unutma erkek her yerde barınır ama kadın her yerde barınamaz. Otele gitmeyi hele hiç düşünme haklıyken haksız duruma düşersin ailenide üzersin duyulduğunda.sevgiler ve huzurla arkadaşım.
evlenmeden önce de böyle kalas mıydı?
kocan kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın. ne ağlıyorsun sen de ver ağzının payını susup kaçıyorsun bir de. yaptığı terbiyesizliğin önde gideni. benim eşim annemin yanında az sesini yükseltsin kıyameti kopartırım.. kimse kimseyi kimsenin yanında böyle rencide edemez müsaade etme.
konuşma derim ben. burnu sürtsün belli ki insan gibi konuşmak yaramıyor.
adam ezık ustunde ego tatmın edıyor musade etme nasıl baslarsa oyle devam eder bu sekılde alısmasına musade etme ananın evıne de gıtme gelınce hakkını ara nırdaha anangılın yanında byle yaparsan senı onların yanında rezıl ederım laflarının altında kalmam cevap verırır bundansnrabana buna gre davran de , bana cemkırecegın zaman sana aynı sekılde davranacagımı bılerek cemkır de
Ben böyle yapıyorum canım valla eskiden koltukta sürünürdüm1 2 sene böyle yaptım. inadımdan. Ama çoktandır akıllı davranıyorum. Gitmek isteyen varya eyvalllah ben kendimi perişan edemem.keyfime bakarım.her lafa gitsek ne evlilik yürür vede bu erkekler bizi diline ailene git diye alışkanlık edinirker gerek yok yani.ben onu umursamafımda bu seferde o peşime dolanır.bi dene derimbravo böyle olmalıyız her tartışmada mal gibi ağlarım iki gün de üstüne başım agrir
Seninki ailesinin yaninda adamligini gostermeye calismis cok yanlis guzel bir diille biradaha bu harekerleri olmamasini soyle sizin kalbinizi kirmis ustine gonlunuzu alacaginna agliyorsunuz diye yine triplenmis yontulmasi lazim
Varya hicccc uğraşma. Senin koca ağzınla kuş tutsan , vurup ceneni kırar. Gitme sende ailesine. Birde biraz dişli ol. Böyle ağlamaklı olmak hoş değil. Karşında kadın ruhundan anlayan, bir damla göz yaşına dünyaları yikan bir adam değil. Sert olcam diye uğraşan ,karsina söz geçiriyor modeli vermeye çalışan biri. Hiç üzülme.
Belki ailesi uyarıda bulunursa biraz düzelir .
hiç böyle konuşmamama rağmen sanki böyle cadılık yapan kadın muamelesi görüyorum birde bunları söylesem iyice nefret eder herhaslde benden.
zaten cadı muamelesı grusyrsan barı cadılık yap da en azından ıcınde kalmasın hem bıseycık olmaz sen sustukca o tepene cıkıyor sen konusursan o da kendını gerıye ceker gercı sen bılırsın
Ben böyle yapıyorum canım valla eskiden koltukta sürünürdüm1 2 sene böyle yaptım. inadımdan. Ama çoktandır akıllı davranıyorum. Gitmek isteyen varya eyvalllah ben kendimi perişan edemem.keyfime bakarım.her lafa gitsek ne evlilik yürür vede bu erkekler bizi diline ailene git diye alışkanlık edinirker gerek yok yani.ben onu umursamafımda bu seferde o peşime dolanır.bi dene derim
aynı benim eşim ailesi samimi değil yabancı gibiler birbirlerine karşı ben orda nsl davranacağımi bilemiyorum öyle saçma ki geriliyorum ve inanın ki sırf bunlardan dolayı ondan da soğudum keşke ailem gibi olsalardı fln diyorum adam bir gergin ki ben de afalliyorum
Bence bu duygusal zayıflığınız eşinizin size saygı duymasına engel oluyor. Biraz güçlü olmalısınız, sizi azarlıyorsa siz de ona karşılık verin olsun bitsin. Kalbinizi kırmasına izin verirseniz, daha çok ağlarsınız benden söylemesi. İş hayatında da izin vermeyin, evlilikte de.
Esinin psikolojisi hic normal gelmedi banaKızlar, uzatmadan konuya girmek istiyorum. Eşimle olan sorunları yakınlarıma anlatmak istemediğimden ve tarafısz bakış açısına ihtiyacım oldugundan buraya yazıyorum.
Haftasonu Kayseri’ye eşimin ailesine gittik, aile yapılarımız farklı, ne yapacağımı şaşırıyorum oraya gidince. Gülsem mi, sussam mı, konuşsam mı ne yapsam bilemiyorum. Kendim gibi olamıyorum. Onlar sıcak insanlar ama eşim ailesinin yanında çok gergin, beni de geriyor. Bir konu üzerinde konuşurken ben fikrimi belirttim ailesi de beni destekledi ve bu kalkıp “boş boş muhabbet açma, “ben biliyorum ne yaptıgımı bu zamana kadar yanlış bir şey yaptım mı” diye çıkıştı. Benim de kalbim kırıldı tabii, gözlerim doldu birden çıkışınca, lavaboya gittim ailesi görmesin diye arkamdan geldi, “ne geldin şimdi buraya, mal mal konuşuyorsun” falan dedi, ben tabii tutamadım kendimi ağlıyorum, ne yapayım sohbette mi etmeyim senin gibi dedim, etme sus otur falan dedi.
Neyse ailesi anladı tabii, gözlerim kırmızı aglamışım, annesi biz giderken “ iyi geçinin küslük olmaz” vs. gibi şeyler söyledi bende tebessüm ettim. Dünden beri hiç konuşmuyorduk, az once msjla kavga ettik, işte sen yaşlı insanları üzdün, kadının kafasına takılmış, bundan sonra o eve giremeyecksin seni bayramdan bayrama götürcem, kırk yılın başı gittin onda da suratını astın falan dedi.Ya dedim beni azarladın bende tutamadım kendimi agladım dedim.
Kime ne saygısızlıgım olmuş? Kime ne demişim? Bir sürü laf, öfkeden deliriyor, çünkü annesi aramış gece uyuyamamış, hasta kadını üzdün diyip duruyor, ya dedim sen arkamdan geldin laf ettin. Laflarına dayanamayıp ağladım dedim. Birde bana diyorki gelme sen 2 hafta annenlerde kal, şeytan diyor gitme eve. Adam kendini haklı görüyor bu olayda bile, aglaya aglaya bir hal oldum. Her zaman kendi haklı, asla kendinde hata aramıyor. Ailesinin yapısını bilmediğim için nasıl davranacağımı bilemiyorum ve sanki hep benim konuştuklarımdan rahatsız oluyor gibi hissediyorum. Benim ailem çok rahat abimin eşi gelir babamın yanagını bile sıkar, onlarınkini bilmediğim için geriliyorum, bana yardımcı olmuyor, suratını asıp telefonla ilgileniyor.
Gerçekten şimdi akşam ne yapmalıyım? Akıl verin lütfen. Şimdiden teşekkürler. (daha yeni evliyiz bu arada.)
hakaret ettiğini kabul etse belki aşabiliriz ama etmiyor, prenses üzülmüş mü? küfür mü etmişim, dövmüş müyüm ne olduda agladın diyor düşebiliyor musunuz? ve ben artık bir şey olmamış gibi davranmak istemiyorum. ne yapacağım??
sakın gitmemezlik yapma canım,yeni evliliklerde olur böyle şeyler,biz eşimle 4 yıllık bi flörtümüz olmasına rağmen aynı evin içine girince tanıyamadım onu,,,tabi iki sene de nişanlılık dönemimiz oldu,eşimin ünv askerlik vs derken geçti neyse,,,onların örf adetlerini öğrenene kadar sakin davran,onları tanımaya çalış,her aile bir olmuyor malesef,zamanla tanıyarak daha mantıklı kararlar ver,,,hepsini okumadım sonuç ne oldu bilmiyorum ama sana tavsiyem sabret...çünkü inada girmek yuvanı yıkar allah korusunKızlar, uzatmadan konuya girmek istiyorum. Eşimle olan sorunları yakınlarıma anlatmak istemediğimden ve tarafısz bakış açısına ihtiyacım oldugundan buraya yazıyorum.
Haftasonu Kayseri’ye eşimin ailesine gittik, aile yapılarımız farklı, ne yapacağımı şaşırıyorum oraya gidince. Gülsem mi, sussam mı, konuşsam mı ne yapsam bilemiyorum. Kendim gibi olamıyorum. Onlar sıcak insanlar ama eşim ailesinin yanında çok gergin, beni de geriyor. Bir konu üzerinde konuşurken ben fikrimi belirttim ailesi de beni destekledi ve bu kalkıp “boş boş muhabbet açma, “ben biliyorum ne yaptıgımı bu zamana kadar yanlış bir şey yaptım mı” diye çıkıştı. Benim de kalbim kırıldı tabii, gözlerim doldu birden çıkışınca, lavaboya gittim ailesi görmesin diye arkamdan geldi, “ne geldin şimdi buraya, mal mal konuşuyorsun” falan dedi, ben tabii tutamadım kendimi ağlıyorum, ne yapayım sohbette mi etmeyim senin gibi dedim, etme sus otur falan dedi.
Neyse ailesi anladı tabii, gözlerim kırmızı aglamışım, annesi biz giderken “ iyi geçinin küslük olmaz” vs. gibi şeyler söyledi bende tebessüm ettim. Dünden beri hiç konuşmuyorduk, az once msjla kavga ettik, işte sen yaşlı insanları üzdün, kadının kafasına takılmış, bundan sonra o eve giremeyecksin seni bayramdan bayrama götürcem, kırk yılın başı gittin onda da suratını astın falan dedi.Ya dedim beni azarladın bende tutamadım kendimi agladım dedim.
Kime ne saygısızlıgım olmuş? Kime ne demişim? Bir sürü laf, öfkeden deliriyor, çünkü annesi aramış gece uyuyamamış, hasta kadını üzdün diyip duruyor, ya dedim sen arkamdan geldin laf ettin. Laflarına dayanamayıp ağladım dedim. Birde bana diyorki gelme sen 2 hafta annenlerde kal, şeytan diyor gitme eve. Adam kendini haklı görüyor bu olayda bile, aglaya aglaya bir hal oldum. Her zaman kendi haklı, asla kendinde hata aramıyor. Ailesinin yapısını bilmediğim için nasıl davranacağımı bilemiyorum ve sanki hep benim konuştuklarımdan rahatsız oluyor gibi hissediyorum. Benim ailem çok rahat abimin eşi gelir babamın yanagını bile sıkar, onlarınkini bilmediğim için geriliyorum, bana yardımcı olmuyor, suratını asıp telefonla ilgileniyor.
Gerçekten şimdi akşam ne yapmalıyım? Akıl verin lütfen. Şimdiden teşekkürler. (daha yeni evliyiz bu arada.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?