- Konu Sahibi Perlavista
-
Eşinizle konuşsanız bu durumu? Yani ama ailenize yardım edip siz parasız kalıyorsanız buda pek kabul edilebilir değil. Kendi ihtiyaçlarınızı tamamıyla karşılayabilecek ve cebinizede para kalacak şekilde yardımda bulunun. Yani ben kendimi eşinizin yerine koyup düşündüm, eşime para konularını hiç sormadım maaşıyla ilgilenmem para beklemem ama o ailesine verip parasız kalır benden isterse...1,2,3 sabreder sonunda art niyetli düşünmeye başlayabilirim.
Size imrendim, bunu söylemek için uğradım. Daimi olsun inşallah.Merhaba Arkadaşlar..
Çok şükür eşimle muhteşem bir uyumumuz var. saatlerce sohbet edebilir, eski sevgililerden tutunda siyasete kadar her şeyi konuşabiliriz. evliliğimiz boyunca konuşarak çözemediğimiz hiç bir sorunumuz olmadı ve asla dargın uyumadık.
Her konuyu eşiyle rahat rahat konuşan ben, maddi konuları asla ve asla konuşamıyorum. İşe giderken otobüs param kalmasın çıkıp onu bile isteyemiyorum.
Büyük maddi sıkıntıları olan bir ailede büyüdüm. 13 yaşından beri çalışıyorum. Lise – üniversite hem çalıştım hem okudum hem aileme baktım. Şuan Türkiye standartlarının üzerinde bir maaş alıyorum çok şükür. Eşim ne kadar maaş aldığımı sormaz, paranı nereye harcıyorsun demez. Sanırım kendi aileme yardımcı olmaya devam ettiğimi farkında ama dillendirmiyor.
Ama ben annemlere para veriyorum bile diyemiyorum. İhtiyacım olsa sıkışsam isteyemiyorum. Yakında doğum yapacağım. Ücretsiz izinlerimi de kullanmak istiyorum. Fakat eşimden para isteyemediğim için bu durumu nasıl halledeceğim bilmiyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Bu durumu nasıl aştınız?
Merhaba Arkadaşlar..
Çok şükür eşimle muhteşem bir uyumumuz var. saatlerce sohbet edebilir, eski sevgililerden tutunda siyasete kadar her şeyi konuşabiliriz. evliliğimiz boyunca konuşarak çözemediğimiz hiç bir sorunumuz olmadı ve asla dargın uyumadık.
Her konuyu eşiyle rahat rahat konuşan ben, maddi konuları asla ve asla konuşamıyorum. İşe giderken otobüs param kalmasın çıkıp onu bile isteyemiyorum.
Büyük maddi sıkıntıları olan bir ailede büyüdüm. 13 yaşından beri çalışıyorum. Lise üniversite hem çalıştım hem okudum hem aileme baktım. Şuan Türkiye standartlarının üzerinde bir maaş alıyorum çok şükür. Eşim ne kadar maaş aldığımı sormaz, paranı nereye harcıyorsun demez. Sanırım kendi aileme yardımcı olmaya devam ettiğimi farkında ama dillendirmiyor.
Ama ben annemlere para veriyorum bile diyemiyorum. İhtiyacım olsa sıkışsam isteyemiyorum. Yakında doğum yapacağım. Ücretsiz izinlerimi de kullanmak istiyorum. Fakat eşimden para isteyemediğim için bu durumu nasıl halledeceğim bilmiyorum. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Bu durumu nasıl aştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?