Eşimle konuşamıyorum, artık çok doluyum…

Hisleriniz konusunda asla abartmıyorsunuz, ama anladığım kadarıyla sorun sizin çok fazla sorumluluk üstlenmeniz. Evi b*ok götürüyor dediğinde bir daha evi temizlemeyip beğenmiyorsan yap diyebilmeniz lazım. Eğer kocanız kendi isteğiyle bazı şeyleri yapmıyorsa zorunda bırakmanız lazım. Ben şimdiye kadar böyle bir şey yaşamadım ama eşim yaptığım yemeye harika olmuş eline sağlık daha önce bu kadar iyi bir yemek yememiştim vs gibi abartılı iltifatlar etmezse bile trip atıyorum. Siz şimdiye kadar o kadar çok sorumluluk almışsınız ki eşiniz hiçbir şey yapmadığı için ona yapmadığı o işler önemsiz gelmiş. Bence değerinizin farkına varmalısınız, ben eminim ki çok iyi bir anne ve iyi bir eşsiniz sizi haketmeyen birine bakıcılık yapmayın, eşiniz karşısında kararlı ve güçlü görünün sizden korkmayı öğrensin.

Sizin özgüveniniz çok düşük ya sıra dayagi kelimesini cümlede geçirdiniz diye hemen şaka yazmışsınız. Evde de böyle hep yanlış anlaşılmaktan kırmaktan falan korkuyor musunuz? Öğrenirsiniz zamanla çatır çatır kırmayı

Merak ediyorum bu kendine maydanozdan satan erkeklere bir de umarım eline para saymıyorsunuzdur. Ödesin kırayı faturayı. Siz kenara birikiminizi yapın kolunuza çeşit çeşit altınlar takın kazandığınız parayla hatta eve haftada ya da iki haftada bir kadın alın madem öyle işte böyle

Biri de bana öğretse şu işi

Biri de bana öğretse şu işi
Az sevmeyi Öğrenirseniz rahatlıkla kırabilirsiniz. Çünkü erkekler özellikle koca olduktan sonra hatta baba olduktan sonra eşlerini çok rahat kurabiliyorlar neden sizce çünkü bence daha az seviyorlar daha çok sevmezsen kırılmazsın hatta kırabilirsin

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim
Bana eskiden en ufak bir şey söylediği zaman ziril ziril ağlardım şimdi öf kendine bak diyorum. Erkeklere acımayacaksın ya çatır çatır kavga edeceksin ya da istediğini alana kadar onun istediklerini vermeyeceksin bu yemek olur Ütü olur temizlik olur sevgi olur para olur ailesini ağırlamak olur falan filan. Ama o kadar salaklar ki hiç anlamıyorlar hep de hatırlatacaksın ben bu evde hizmetçi değilim hayat müşterektir sen ev işlerine ortak olmadığın için ben de böyle davranıyorum diye sürekli başına kalkacaksın

Evet terapi almaya başladım sonra da derdim bana küçük gözüktü ne dertler var haline şükret diyip bıraktım psikoloğa bile dedim benim derdim önemsizmiş yargılayacaksınız gibi geliyor diye ne kadar saçma değil mi en iyisi tekrar başlayayım online bile olsa. Teşekkür ederim

Ne bileyim burda şiddet yanlısı diye linçlenmeyelim bir de evet yanlış anlaşılmaktan kendimi açıklayamamaktan hep korktum sınıfta öğretmen şştt dese ağlamaklı olurdum.
Birikim yapıyorum önceden verdim altınlarımı verdim, maaşımla biriktirdiklerimi borç diye verdim artık istemiyor çünkü yiyorum gizliden kenara altın atmaya da başladım, bakalım geri gelecek mi gidenler..

Asla gelmez ve asla bir daha verme Ajda yap yap tak koluna

Salıyorum yapmayayım diyorum ama iş yine benim başımda patlıyor. Neyse biraz hasta şu sıra iyileşsin de güzel güzel işleyip istemeyi de öğrenmem lazım. Trip attığım zaman trip atıyorum diye kızıyor ya gelip konuşmuyor ki o da trip atmaya başlıyor. Ben kalbim kırıkken uyuyamıyorum bile ama o çok rahat. Bir gün ellerimle ilk kez pide yaptım baktı dedi ki içecek yok mu, gitti içecek aldı geldi güzelim yemek soğudu ( her zaman soğurlar) trip attım ama yine de haklı çıkmayı başarır sen suçlu olursun attığın trip burnundan gelir öyle işte..

Enerjisini götünden çeker alırım felçli gibi gezer. Tek keyif onda yok. Karakteriniz naif olabilir ancak adalet şart ev işi yapamaya bilir benim ki de belli başlı işleri yapar ancak çocuğuna bakar bakmak zorunda. Lütfen sesinizi çıkarın.

Benim ki de çok keyifçidir ancak benim keyfimi gözetmediği yerde evin içinde terör estiririm. Demiyorum bulaşık yıkasın çamaşır katlasın ancak ben yorgunken ona da keyif yaptırmam keyif yapmak benim hakkım. Kalksın bana meyve tabağı hazırlasın, çay koysun, gitsin çocuk baksın. Lütfen sesinizi çıkarın

Harikasınız çok güldüm ama ilk cümlenize tamamdır notlar alındı

Siz çok naif bir insana benziyorsunuz, sanırım eşinizde bunu kullanıyor. Normalde size güzel güzel istemeyi öğrenin derdim ama sizin eşinizin önüne birkaç hafta yemek çıkarmayıp bıkmasını beklemeniz lazım gibi geliyor bana. Yani siz hastayken makineye bulaşık bile yerleştirmeyen adam hasta diye niye iyileşmesini bekliyorsunuz. Çorba bile yapmayın, trip atarsa umursamayın. Ben size üzüldüm siz de anne evladısınız koca adama niye hizmetçi olasınız, bence küçük çaplı bir cinnet kocanızı kendine getirir :)

Hepsi yapıldı yapıldı da, lafta dikkat ediyor ben sorunluymuşum gibi söylemek istediğini söylemez söylemez sonra ben bir şey istedim mi ben sana bir şey diyor muyum sen söylesin de böylesin de savunmaya geçiyor huzurunu kaçıran oluyorum yine. Sadece kırgınlığımı söylemek istiyorum ben ne yaptım da ettim de sen kötü koca görmemişsin de diye başlıyor. Yapmadığı şeyleri yapıyor bebeğin altını değiştirmek gibi şeyler, benden iyi ebeveynmiş gibi bir yarışa giriyor makineye tabağını bile yerleştiriyor ama bana kızgınken trip atarken yapıyor bunları. Ve iletişimi tamamen kesiyor ben evde iki düşman gibi olmak istemiyorum neden savaşıyormuşuz gibi cephe alıyor bana karşı anlamıyorum. İyiyken güzelken yap değil mi.
Bir keresinde sordum çocuğa mı bakarsın Vileda mı yaparsın Vileda yaparım çocuğa sen bak dedi tamam güzel. Ama süpürge açmadan yaptığı görünce sordum neden böyle çocuk geldi o sıra ayak altında dolaştı.. diyor ki zaten evi bana temizletiyorsun da bilmem ne de ama nasıl öfkeli nasıl ki iğrenerek konuşuyor yüzüme. Artık çocuk uyuyunca ben yapıyorum. Kırılmaktan iyidir. Bu sefer hiç uyuyamıyorum konuşmuyor da lafı söyleyip çekiliyor.

Bir arkadaşım şey demişti eşim bulaşıkları çok kötü yerleştiriyor hatta ondan sonra gidip düzeltiyorum ama yine de yapmayı bırakmasın diye ona bir şey söylemiyorum :) Bence yapabileceğiniz birkaç şey var biri artık bir yardımcı tutalım ben temizlik yemek yetişemiyorum çok yorgunum diyin ve maddi anlamda anlayışlı davranmayın. Bu olmaz diyorsanız da dediğiniz gibi vileda yapması için rica edin çok kötü bile yapsa eline sağlık canım çok güzel oldu ben böyle yapamıyorum diye afedersiniz biraz salağa yatın her hafta yapmaya mecbur hissetsin kendini. Her erkeğin bir zayıf noktası vardır bu konuda biraz gözlemleyip hareket edin. Eşim evdeyken boyum yetmeyen bir dolaptan hiçbir şey almaya çalışmam çağırırım alır, yani bir sandalyeye çıkıp tabiki alabilirim ama yapamıyorum zannetsin :) nazlı davranın biraz belki bir şeyler değişir :)

Herkes ev işine takılmış ama sizin meseleniz sadece o değil ki. Benim anladığım kadarıyla eşiniz sizinle doğru düzgün bir paylaşım içinde değil. Cinsel hayatınız da dahil buna. Orada da sizden bekliyor ilk adımı falan. Çocuk içinde durum aynı. Onunla vakit geçirmek yerine evin ergeni gibi kendi kendine takılmayı tercih ediyor. Ev işini bir şekilde yaptırdınız diyelim ki çok sanmıyorum ama aranızdaki duygusal, cinsel bağ ne olacak? Sürekli kendisinin peşinden koşup tabiri caizse bir şeyler mi dileneceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…