Eşimle konuşamıyorum, artık çok doluyum…

Bakın ben pek çok boşanma davasıyla ilgilendim.Tecrübelerimle şunu söyleyebilirim:en büyük sorun konuşamamaktır.
Konuşmayan adamla ne yapacaksınız?Problemler konuşarak çözülür,iletişim konuşarak kurulur.Sizinki karşınızdakinin kılını bile kıpırdatmadığı tek kişilik bir mücadele.Hayatta hiçbir şey tekrar taraflı olmaz.Almadan vermek Allah'a mahsustur.

Sizin sorununuz terapi ile bir yere kadar çözülür. Asıl sorunlar yerinde durmaya devam eder buda aynı döngüyü tekrar tekrar yaşamanıza neden olur.
Bütün hayatınız eşiniz ve çocuğunuz olmuş, kendi iç gelişiminiz için pek bir şey yapmamış gibisiniz. Sizin ihtiyacınız özünüzü bulmanız. O zaman eşinize fazla anlam yüklemeyi bırakır sınır çizmeyi öğrenirsiniz.

Doğru söylüyorsun canım. Benim karşımda ağzı iyi laf yapan, evdeki tüm işlere yardım eden güler yüzle kibar kibar laf sokan, beni inanılmaz manipule eden, bana hiç alan bırakmayan biri var.

Aynen öyle mesele iş değil ki görünmemek, ne hislerim ne de yaptıklarım görünmüyor. Yalnızlaştım halbuki tek hayatım bunlar değildi kendimle barışıktım yalnız başına sıkılmazdım; film izler, müzik dinler,kitap okurdum,bütün gün sıkılmazdım, kendime küstüm sanırım asıl mesele bu? Nasılsın sorusunu, gerçek bir iletişimi o kadar özlüyorum ki. Bir insan çoğalarak nasıl yalnızlaşır anlamıyorum gerçekten ben o kadar çok kendimden veriyorum ki akşam olduğunda ben şımartılmak istiyorum gündüz yorgunluğundan birazcık surat asmışsam ne olmuş ne olur ki bir kucak beni her şeye rağmen sarmalasa, sarılsa. Canım çok yanıyor ve yoruldum.

Anladım bir dahakine dikkat edicem zaten ders oldu istemeden yapıyor bir de ne soruyorsun di mi öyle mi böyle mi:))) neyse benim derdim yorulmak falan değildi ya diyorum ya sadece konuşmak paylaşmak istiyorum ama o kendi duvarları arkasına saklanıyor.

Sadece cocuk icin cabalayin niye onu memnun etmeye calisiyorsunuz siz bu kafayla hicbiseyi duzeltemezsiniz

Off cok sinir icim sisti, sizi bu evlilikte bekar birakmis adam resmen. Üzüldüm, ayrilma dusunceniz yok mu duzeltmeye calismissiniz olmamış çünkü.

Cinnet geçiriyorum bu sefer adım deliye çıkıyor:))) çocuğu alıyor elimden ne yapacaksam yavruma. Teşekkür ederim
Bu her zamanki taktikleri zaten, delirtip delirtip sen delisin demek :) hiç sallamayın, siz de ona neler diyosunuzdur, umurunda oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…