- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
-
Haklısınız. Eşiniz belli ki o parayı borç olarak vermemiş. Geri gelmeyeceğinden emin ya da isteyip kötü olmak istemiyor. Ama öncelikle kendi çekirdek ailesini düşünmek zorunda. Ağlamaya gerek yok haklı olan sizsiniz tabi ki hakkınızı arayın. Altınlara dokunmak istemiyorum daha önemli ihtiyaçlara harcarız deyin. Vermek istemiyorsanız da vermeyin sıkıştırın o parayı alsın.Herkese merhaba bundan 1 sene önce eşim babaannesine 10bin tl borç para vermişti. Şu an hamileyim durumumuz da normal denicek kadar ama borçlarımız var tabii kendi annem babamla kalıyoruz ve ben hamileyim yani bir yatak odası almamız şart çok detaya girmek istemiyorum. Bugün sorduk 7bin tl en uygunu bazası vs içinde elimizde biraz altın vardı topladığımız eşime dedim nasıl alıcaz çok tuttu diye bana dedi ya taksitle alırız ya da birazını altından veririz başka nasıl ödiycez diye. Ben bozdurmak istemiyorum yarın öbür gün çalışamazsam eğer bebeğimin ihtiyaçlarını karşılarım çok bişey yok zaten az var diyemedim bile babaannenle konuş topladığını versin en azından diye. Oturdum odada ağlıyorum sinirlerim bozuldu hamilelikten mi bilmiyorum çok gerginim nolur bi akıl verin nasıl söyliycem ne diycem insanın kocasıyla bike rahat konuşamaması çok kötü
Bir tarlaları vardı onu almak içinDurum biraz karisik. Annenizle babanizla mi yasiyorsunuz? Para ne icin verildi?
Bende onu düşündüm kalanı taksitlendiririz diyeBirazdan, Neden babanlarda kalıyorsunuz, bu şartlarda neden hamile kaldınıcılar gelecek. ÜZÜLME YAZILANLARA.
Olan olmuş. Sen babaanneyle konuş ihtiyacımız var de. Ne alırsan kâr
Bir tarlaları vardı onu almak için
Ne açıdanneden kendi ailenizle birliktesiniz
eşyalı kiralık evler var çıkın oraya
paraya gelince isteyin tabiki
demeyim dedim ama yazicam bu nasıl evlilik nasıl düzen bu
hani deşmeyim dedim ama merak ettim
Yok oda almıycam zaten uzun bir süre yatak odasını da öyle kenar köşe bi yerden baktıkVallaha canim genel durumunuz nedir ve neden annenle babanla kaliyorsunuz bilmiyorum, ama benim akrabaya para verme olaylarindan ögrendigim: Verdigin para kendinden geri gelmiyor, istesende sen kötü oluyorsun. Bunu esinde gayet iyi biliyor. Birseyler alabilseniz ne mutlu, ama fazla ümitlenme. Bundan sonra para verirken göz önünde tut.Maddi durumunuz iyi degilse herseyi 4/4 almayacaksiniz. Biz burda hazirliksiz hamile kalmayin/neden kaldin desek de tepki görüyoruz, ama parasizligin cilesini en cok anneler ve cocuklar ceker. Erkeklere bir bakarsin yine baskalara para veriyorlar. Yatak felan icin uygun yerlere bakin. Ikea fiyatlari Türkiyede nasil bilmiyorum ama ilk seneler icin ordaki yatak ve dolaplar tek alinsa daha ucuza gelir muhtemelen. Türkiyedeki bebek oda takimlari pahali satiliyor. Bir sürü baska harcamalariniz olur. Allah bebegini saglikla kucaga almayi nasip etsin insallah
kendi anne babanızla kalıyorsunuz neden bunu sordumNe açıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?