- 4 Nisan 2015
- 562
- 633
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklımdaki tek düşünce bu .. eğer dönerse de devam edersek ben depresyon daydim derse ben nasıl inanicam ona bana sarıldığında ya sahteyse yine dersem
Evet itiraf etmis cunku...cok zor bir karar maddi kayginiz yoksa icinizden geleni yapin. Bebek icin cok uzgunum benimde iki cocugum var o nedenle bosanin affetmeyin diyemem haddim degil zaten ama cok incitici bir davranis buAklımdaki tek düşünce bu .. eğer dönerse de devam edersek ben depresyon daydim derse ben nasıl inanicam ona bana sarıldığında ya sahteyse yine dersem
İnşallah öyle olur hissettiğiniz gibi. Dediği de o içimi kimseye dokemiyorum boğuluyorum dedi .. ben nasıl hissedemedim ki diyorum bu kadar kotuykenKurban olurum çok üzücü ya. Ama ben beyefendiye de çok üzüldüm neden bilmiyorum sizi hala çok seviyor aslinda ama resmen kaybolmuş resmen hapsolmuş ve resmen boğulmuş. Çırpınıyor gibi bi hali var. Ailesini kaybetmemek için direniyor direndikce içten içe patlamalar yaşıyor. Birileriyle dertleşmek istemesi kendini toparlamak isteyişinden. Altından bi kadın çıkar mı bilmiyorum inşallah yoktur ama bu evliliğin toparlanması lazım çünkü siz severek ayrılanlar grubuna girersiniz başka birşey değil yani. Bunun geçici bi durum olduğunu, daha çok senelerinizin olduğunu gönlümce hissediyorum. Üzülmeyin.
İnşallah öyle olur hissettiğiniz gibi. Dediği de o içimi kimseye dokemiyorum boğuluyorum dedi .. ben nasıl hissedemedim ki diyorum bu kadar kotuyken
Kv aradım şimdi oraya gitmiş konuşuyoruz kızım sen yat gelicek eve ama geç gelir yarın işin var dedi onlara da söylüyor sanırım bitti herşeyGeceyi baska yerde geçiriyor muydu daha önce? Ne olursa olsun , o hala kocanız ve siz hala onun karısısınız. Eve gelmesini rica edin tatlı dille. Doğrusu bu. Ağlayacaksa sizinle ağlasın, sizinle dertleşsin. Ortaya bi bomba bırakıp çekip gitmesi çok bencillik.
Keske aciklama yapmadan gitmesine izin vermeseydiniz baskasi mi var soyleseydi sizi uzup cekip gittiKv aradım şimdi oraya gitmiş konuşuyoruz kızım sen yat gelicek eve ama geç gelir yarın işin var dedi onlara da söylüyor sanırım bitti herşey