Eşimle konuşmamız

Bence başka biri var,size karşıda vicdan azabı duyuyor gibi geldi. Umarım siz ve bebeginiz için en hayırlısı olsun.

ya ağır bir depresyonda ya da hayatında birisi var ama bir taraftan da sana karşı vicdan azabı çekiyor o yüzden de ağlamış.

Kv aradım şimdi oraya gitmiş konuşuyoruz kızım sen yat gelicek eve ama geç gelir yarın işin var dedi onlara da söylüyor sanırım bitti herşey
kv.ye sorsana ne konuşmuşlar?

aldatıyor olsa gidip ailesiyle konuşur muydu ki?
sabırla bekle gelsin ve konuşmaya çalış. msj mı yazsan eşine gel konuşalım lütfen diye? bence konuşmaya değer. bunu en azından sana borçlu..

aldatıyor olsa gidip ailesiyle konuşur muydu ki?
sabırla bekle gelsin ve konuşmaya çalış. msj mı yazsan eşine gel konuşalım lütfen diye? bence konuşmaya değer. bunu en azından sana borçlu..
Yazdım ..seviyorum evimize gel diye

Başka birisi olabilir, en kuvvetli ihtimal bu.
Diğer ihtimal, hayatı sorguluyordur. Monotonluk, yaşlanma korkusu, özgürlük kaybı, artan sorumluluklar vs... Kalan hayatım böyle mi geçecek endişesi.

Kv aradım şimdi oraya gitmiş konuşuyoruz kızım sen yat gelicek eve ama geç gelir yarın işin var dedi onlara da söylüyor sanırım bitti herşey

off durum çok ciddi.
Sizin yazdıklarınızdan, resmen sesinizdeki durgunluk, içinizdeki burukluk, kalbınızın pır pır atması, mutsuzlugunuz okunuyor.
Çok etkilendim ben bu konudan ya :(

Yani esinizin depresyonda olması icin dua edicem nerdeyse.

Bebeğim uyuyor şuan. Nasıl yuzleseyim ne diyim ki icinde herşeyi bitiren kişi eşim be sadece soktayim
Siz bir şey demeyeceksiniz derdi olan o. Ne olduğunu anlatacak,hesabını verecek tabi ki. Yok öyle artık sevmiyorum deyip çıkıp gitmek.

off durum çok ciddi.
Sizin yazdıklarınızdan, resmen sesinizdeki durgunluk, içinizdeki burukluk, kalbınızın pır pır atması, mutsuzlugunuz okunuyor.
Çok etkilendim ben bu konudan ya :KK43:

Yani esinizin depresyonda olması icin dua edicem nerdeyse.
Sağolun ama içimdeki korku bitti diye beni yiyip bitiriyor

Yani bişey sorabilir miyim onda bittiyse zaten bitecek de ben nasıl severken ayrilcam ailemin yanına giderim inşallah tayinim çıkar da işte evladım daha yeni baba demeye başlamıştı off.. çok kötüyüm rüya gibi herşey.

Allah Allah, adama bak ya. Sana anlatmadan ailesine ne anlatıyor acaba, nasıl bir derdi varsa . Sende nasıl yatacaksın ki bu kadar şeyin üstüne. Sakin olmaya çalış bakalım hayırlısı olsun

Back
X