- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
Soyledigin her seye katiliyorum fakat adim gibi eminim pisman olacak.Bu adam pişman falan olmaz. Kendini yeni hayata o yalandan yaşadığı zamanda ayarlamış zaten. Herşeyi düşünmüş,kafasında oturtmuş. Ani bir karar değil yani onunki. Bu yalandan yaşadığı zamandan öncesi de var tabi. Baksana rahatlığa. Oturup aileyle yemek yemeler,otele kaçmalar,pc oynamalar,arabayı satarım bölüşürüzler,gelip eşya almalar evden,ben senin gibi izinli değilim demeler. Be vicdansız o kadın keyfinden mi izin alıyo. Ortada bıraktığın yuvanın enkazına baksana kör müsün? Nasıl kör olmasın ki aklında verilen numaralar,yazılan mektuplar var. Eminim onun etrafında da bu olanları gören "şu yakışıklılıkla evlenmişin ben olsam evlenmezdim ya da ben olsam kaçamak yapardım" diyen arkadaş(!)ları vardır.
Mallardan bölüşüpte alacağı paralar o adi kadınlarla yerken boğazında dursun. Evladının nafakası boğazında dursun.
Allah bildiği gibi yapsın.
O hayalini kurdugu zamlaraliklari yaptikca hevesini aldikca bu muymus olacak. Tuketecek butun degerleri. O zaman degmedigini anlayacak ama is isten gececk.
Eylul ne yapar bilemeyiz ama keske nafaka ve tazminat alsa o paralari arabanin yarisini bu adama birakmasa cunku nasi yiyecegi belli. Eylul aldigi her seyi oglunun hesabina yatirsa cok iyi olur. Pislesirmis ha? Simdi cok temiz sanki. Zihniyeti kokusmus.