Eşimle konuşmamız

Kayinoederim mesaja attı kararlı mı diye sordum maalesef kararlı konuşuruz yazmış kızlar çok kotuyum
canımm.. kolay değil biliyorum ama sakin olmaya çalış.
güzel yuvasına, sadık eşine, bebeğine şükretmeyen zaten hiç mutlu olamaz. çok pişman olacak ilerde.
allah yardımcın olsun dayanma gücü versin inşallah..

Kayinoederim mesaja attı kararlı mı diye sordum maalesef kararlı konuşuruz yazmış kızlar çok kotuyum
Yaa, keşke yanında olabilseydim dedim şimdi.
Allah yardımcın olsun, çok üzüldüm. Ama dik durmaya çalış, kimse vazgeçilmez değildir, kötü sonuçlansa da zor olacak ama geçecek elbet

Dik dur..sen güçlü bir kadınsın.neden mi? Ekonomik bağımsızlığın var en başta.ve bir yavrun var.seviyorsun evet anlıyorum. Sende son bir konuşma yap ve sakin yalvarma.cunku bugün gitmese bile birkaç yıl sonra gidecek....kafaya gitmeyi koymuş çünkü. Çok üzgünsün üzgünüz...bunlarda geçecek inan.

Kızlar gerçekten çok kötüyüm nasıl yapicam şimdi tekrar aricam kayinvalidem i ya elimde telefon bekliyorum böyle bir şey olabilir mi

Herseyimiz ortak telefonu her zaman ortada durur .. ahlaklı bir adam tanıdığım kadarıyla bilmiyorum inanın sadece bebeğime üzülüyorum .. dün gece göğsüne yattım ya saçlarını okşadı sevdi bana bakması bile sevgi doluyken nasıl bı anda böyle der ki
bebegi katmayın ya böyle şeylere lütfen. cocıuk mevzusu ve hissetgiiniz bu his cok anac bir his. erkekler böyle deigldir.

Çok üzüldüm konunuzu okurken bem de 4 yıllık evliyim ve kendimi yerinize koymaya çalıştım gözlerim doldu eşim baktım eşime sordum dedim ki bir erkek sence neden böyle bir şey söylesin durup dururken erkek gözüyle baksın istedim dedi ki belki de hayatında biri vardır aldatma pozisyonuna düşmemek için boşanmayı tercih etmiş olabilir dedi. Yoksa durup dururken benim sevgim bitti demez kimse dedi. Umarım eşim yanılıyor olsun belki de bir bunalımdır belki başka sorunlar vardır işiyle alakalı. Gerçekten bunu yürekten dilerim..

Geliyor eve gelince konuşursunuz dedi.. bitti yani . Gogsum sızlıyor sütüm kesiliyor olabilir mı ya da bogazimda ki yutkunamamak titreme. Ne dicem ki şimdi nasıl paylasicaz evi mı ya da boşanma nasıl olacak onu mu konusucaz dik duramiyrm

Geliyor eve gelince konuşursunuz dedi.. bitti yani . Gogsum sızlıyor sütüm kesiliyor olabilir mı ya da bogazimda ki yutkunamamak titreme. Ne dicem ki şimdi nasıl paylasicaz evi mı ya da boşanma nasıl olacak onu mu konusucaz dik duramiyrm
Sakin olmaya calis aciklasin bakalim sebebini oyle kolay miymis ya

Kızlar gerçekten çok kötüyüm nasıl yapicam şimdi tekrar aricam kayinvalidem i ya elimde telefon bekliyorum böyle bir şey olabilir mi
bırak önce eşin konuşsun bakalım ne dicek. yalnız ona şunu sor: nasıl bitti sevgin noldu? bi açıklama yapsın.
offf zor...

Sakin olmaya çalış, sadece sakin ol ve duruma göre ne yapacağına karar ver, tamam seviyorsun ve daha çok yeni olduğu için şoktasın ama zaman herşeyin ilacı. İnsanoğlu herseye adapte oluyor, sadece sakin ol ve iyi düşünerek adım at.

Belki biraz ayrı kalalım diyebilirsin kocanıza ne kadar çok sevdiğinizi ama sevgi bittiyse yapacak bişey de olmadığını söyleyip bir süre birbirimizi görmeyelimi teklif edebilirsin
Şuan olayın şoku ile anlamıyor olabilirsiniz ama sizde Emin'im olaylar soğudukça kırıldığınızı farkedeceksiniz

Canım bak ağlamamaya çalış. Eşin mutlaka bir konuşma hazırlamıştır. Önce o anlatsın sen dinle, araya girip itiraz etme, bırak açıklasın. O bitirince sen konuşursun, hem onun dedikleri üzerine konuşmuş olursun.

Baska biri var yada yok biliyorum cok zor bir durum anlayabiliyorum.ama k.validenizle son bir kez konusup konuyu ogrenin ve simdiden esiniz hayatinzda yokmus gibi davraanmaya baslayin.

tabiri caizse beni istemeyeni ben hic istemem modunda yaklasin bence.

kafasina koymus gitmek istiyorsa simdi engellense baska zaman yine gidecek.o yuzden kiymetinizi anlamasi icin hic birsekilde son konusmasini kendi yapana kadar konusmak icin caba vermeyin

Bu durumda hic arama bence metanetli olup beklemek en mantıklısı ağlayışı sanki suçluluk duygusu gibi geldi dua edin bol bol bekleyin inşallah hata yaptığını anlar bebeğinizle mutlu olursunuz umarım bol bol dua edin

Derin nefes al...Hayat kotu supriz yapti...Carpinca dusmeyeceksin..Carpip gececek...Aileni ararsin sabah...hep beraber bir yol cizersiniz...Baska kadinda olsa depresyonda olsa yardim istememis kararini bildirmis ve uygulamaya gecmis evet uzulecek uzulebilir ama sen bunu hazmet ve bir an evvel bundan sonrasina odaklan lutfen...

Cok üzüldüm:( açık açık sor hayatında başka biri mi var söyle de soyle ki bende seni azad edeyim de anlatması için teşvik et ..bana da aldatma gibi geldi yoksa neden ağlasın istemiyorum artik sevmiyorum der ama aglayarak degil bikkinlikla bence bir hata yaptı ve adi kötüye cikmasin die bosanmak istiyor.
Aldattiysan söyle, böyle sebepsiz daha cok uzersin falan gibisinden konuş

Back
X