Eşimle konuşmamız

Ilk yazıldığı andan beri takip ediyorum.
Ya
Çokkkk hızlı ilerliyor konu !!!!

Vee inanılmaz bir ziyaretçi sayısı var.

İlk yazdığın da bile 50 falandi...

Daha konu üyeler tarafından trend topic edilmeden önce.

Şu anda 100 küsür. .

Sanki kızlar yurdunda yazılmış bir senaryo...

Gogsum sizliyor sutum mu kesiliyor ??
Bu üye anne bile olmamış .Bir de komik olan sanki sutu kundakta ki bebesi için lazım.1.5 yaşında ki bi bıcır için anne düşünmeye başlar gündüz kessem mi nasıl birakcak vs vs.
Yoo bilinçli olarak 3 yaşına kadar emzirenler de var.
Yani konu doğru mu yalan mı bilemem de sizin sebepler çok saçma.

Hayırlısı olsun konu sahibi.
İnşallah içinizi ferahlatan bir konuşma yapıyorsunuzdur.

Bu üye anne bile olmamış .Bir de komik olan sanki sutu kundakta ki bebesi için lazım.1.5 yaşında ki bi bıcır için anne düşünmeye başlar gündüz kessem mi nasıl birakcak vs vs.
2 yaşına kadar emen bebekler var.
sana his geçmedi diye sahte konu diyemezsin. allah korusun bileğini kesip resmini mi atsın seni inandırmak için.
bak gerçekse konu sahibinin yazılarını okuduğunda durumunu düşün. fikirlerini kendine sakla lütfen. lütfen..

[/QUOTE] inFlamess inFlamess

Tamam sayin dedektiff , olayi cozdunuz konu fake, inananlar yazmaya devam etsin siz yazmayin lutfen, degerli vaktinizi harcamayin , birakin harcamak isteyenler harcasin...

Ilk yazıldığı andan beri takip ediyorum.
Ya
Çokkkk hızlı ilerliyor konu !!!!

Vee inanılmaz bir ziyaretçi sayısı var.

İlk yazdığın da bile 50 falandi...

Daha konu üyeler tarafından trend topic edilmeden önce.

Şu anda 100 küsür. .

Sanki kızlar yurdunda yazılmış bir senaryo...
Konu sahibinin açtığı bir konu daha var ordan anlayabilirsiniz öğrenci yurdundan yazmadığını

Ne kadar saçma bir yorum,anne bile olmamış ne demek yaaa,sen insan mısın acaba ? Bir buçuk yaşındaki çocuk emzirilmiyor mu? Neyse şimdi banlanacam gereksiz biri yüzünden

orda durun bence.
hissiz dediniz tamam, donuk dediniz tamam, inandırıcı gelmedi size, olabilir tamam.
anne olamamış ne demektir ya?!
Biri çıksa size hem sevgilin var cocukların onunla , hafta sonu eskı esınlesın cocuklar da onunla, sen ne biçim annesin dengeyi kuramamışsın dese, anneliginize laf söylese size kimse tutamaz.Haklı olarak sinirlenirsiniz.
Her seye tamam ama kimsenin anneligine laf etmeyin. Günahtır .

İyi akşamlar herkese ..
Nerdeyse 4 yıllık evliyim. 1 bucuk yaşında bebeğim var. Eşim le bugün ailecek AVM ye gittik gezdik alışveriş yaptık yemeğimizi yedik gayet mutlu şekilde evimize döndük..

Suratı düştü eşimin bı anda oldu herşey neyin var bitanem iyi misin diye soruyorum yok falan diyor ama var bişey belli. O an içim çok kötü oldu kalbim ağzımdan çıkarcasına soruyorum hissettim galiba bilmiyorum. Anlatmaya başladı ..

Bana sevgisinin bittigini 3 4 ay dır rol yaptığını söyledi normal bir konu konuşur gibi başladı arada ağlamaklı oldu hatta ağladı bende karşında sessizce dinleyip ağladım.. Arkadaş ina gidip dertlesecegini söyledi .. gece eve gelcek misin diye sordum evet deyip gitti asansör kapısı kapanırken ağlamaya başladı gördüm.

Ailem farklı şehirde arayamadim. Kv çok severim onu arayıp anlattım şok oldu bekle kızım biz konuşuruz dedi onlara da gidip anlatmamis.aradi az önce kv iyi misin diye beklememi söyledi eşim erkek kardeşi ni arayıp dertlesmis onu falan söyledi.

Bu gece eve gelir mı bilmiyorum kardeşine arkadaşımda kalacağını söylemiş.. bebeğimi uyuttum bekliyorum napacagimi bilmiyorum
Herşey güzel ,gezdiniz ,yemek yediniz ,alışveriş yaptınız ,eve geldiniz ve bunu mu söyledi ? Sevmeyen rol yapan bir adam bu kadarına katlanamaz bence . Katlaniyorsa altında çirkin şeyler yatıyordur. Birincisi cinsel ihtiyaç ,ikincisi başka bir kadın ...çocuğu düşüneceğini hiç sanmıyorum , o sebeple es geçtim . Belli ki sen hala seviyorsun ,kolay atlatmanı dilerim .yalnız ,beni sevmeyen adamı ,başkalarının yardımlarıyla geri istemezdim. Sen de öyle yap .bekleme ,umut bağlama ..gayet net ifade etmiş ..bundan sonrası senin için eziyet olur ..

abartmasanız?
Tamam bende oek inandırıcı bulamadım ne yalan söyleyeyim.
Ama bu senep çok saçma. 2 yaşı doldurmadan bırakmayacağım diye diretmiştim ben mesela. 27 aylıkkrn bırakabildik.
Azaldığını farketsem bol bol arttırıcı şeyler yapmaya başlıyordum. Sizinle benzer tepkileri vermeemiş olması yalan olduğunu göstermez ki

gercekten cok aşagılayıcı ve kırıcı yazmışsın.
konu sahibi yazar. sütün gidecek diye ama sen yazamazsın.
konusu dogru yada degil. kadın yazmış acılıyım demiş.
sen anne bile olmamış. sütü sanki bebegi için ? nasıl yazarsın. ??? ya kimin için ?? kadının gögsünden süt neden gelir ?? kayınvalidesi için mi ?
gercekten artık bir sus. lütfen

orda durun bence.
hissiz dediniz tamam, donuk dediniz tamam, inandırıcı gelmedi size, olabilir tamam.
anne olamamış ne demektir ya?!
Biri çıksa size hem sevgilin var cocukların onunla , hafta sonu eskı esınlesın cocuklar da onunla, sen ne biçim annesin dengeyi kuramamışsın dese, anneliginize laf söylese size kimse tutamaz.Haklı olarak sinirlenirsiniz.
Her seye tamam ama kimsenin anneligine laf etmeyin. Günahtır .
Anneliğine laf etmemiş, anne olmadığını iddia etmiş.

1,5 yaşında çocuğu varsa sütü kesilecek diye endişelenemezmiş.

saçma sapan konulara yüzlerce sayfa yorum yapılırken sorgulamıyorsunuz da, bunu mu sorguluyorsunuz.
olaylar çok hızlı gelişiyor demiş biri. Olayların gelişmesinde hiçbir absürdlük yok.
biraz empati allah aşkına

ciddi ciddi bilmedigimden soruyorum, mesela ben konu açsam 200 ziyaretçisi olsa kazancım ne oluyor? Hani neden suphe duydunuz , konu ilgi çekmiştir diye dusunmedınız?
Genelde fake oluyor ziyaretçi sayısı çok olan konular. Bir sürü hikaye uydurup sahte kimlik yaratanlar ne kazandı bilmiyorum açıkçası. Ben uzaktn izleyeceğim sadece konuyu bundan sonra.

Fake diyosanız kazene mune'ye sikayet edersiniz. Çok bilmislik aman acayip zekiyim tavırlarınıza gerek yok.

Konu sahibi sen de cift terapisi önerebilirsin esine bence, belki cocugunuz icin denersinjz.

Baska bi kadin var ona gitmis. Kadin sana soylemekle tehdit etti buyuk ihtimalle o yuzden aglayarak ve ani bi sekilde gitti

ciddi ciddi bilmedigimden soruyorum, mesela ben konu açsam 200 ziyaretçisi olsa kazancım ne oluyor? Hani neden suphe duydunuz , konu ilgi çekmiştir diye dusunmedınız?
Aynı şeyi düşünüyorum, trend topic olunca para mı veriyorlar, gerçekten merak ediyorum , ne kazanacak

Fake diyosanız kazene mune'ye sikayet edersiniz. Çok bilmislik aman acayip zekiyim tavırlarınıza gerek yok.

Konu sahibi sen de cift terapisi önerebilirsin esine bence, belki cocugunuz icin denersinjz.
Yo ben buraya yazma gereği duydum. Yönetici gerekirse banlar beni. Üyeler karışamaz bana.

Back
X