Eşimle konuşmamız

Kv mi aradım dün kurutemizlemeye ceketlerin i vermiştik. Onu unutmasin diye hatirlattim. Esimde basım catliyor diye ağrı kesici alıp uzanmış uyuyor dedi ya benim içim neden yanıyor. Güçlü ve dik olan arkadaşlar kesin gurursuz diyecekte ağlıyorum ya tshirt u var kokusunu içime çekiyorum neden hala bu kadar güzel kokuyor o benden nefret ederken ben nasıl koksunua agliyrm

Eşinizi çok seviyorsunuz ve duygusal, naif bir kadınsınız çok belli.

Yalnız bir şeyi merak ettim. Hayatında ya da aklında başka biri olabileceğine dair çokça yorum var. Siz bu konuda yorum yapmadınız ama ihtimal dahilinde görmediğinizi anlıyorum. Öyle ise özel bir sebebi var mı?

Kv mi aradım dün kurutemizlemeye ceketlerin i vermiştik. Onu unutmasin diye hatirlattim. Esimde basım catliyor diye ağrı kesici alıp uzanmış uyuyor dedi ya benim içim neden yanıyor. Güçlü ve dik olan arkadaşlar kesin gurursuz diyecekte ağlıyorum ya tshirt u var kokusunu içime çekiyorum neden hala bu kadar güzel kokuyor o benden nefret ederken ben nasıl koksunua agliyrm
Onu düşündüğünüzü bu kadar belli ederseniz, istediğim zaman dönebilirim rahatlığı olur adamda, pişmanlık hissetmez. Tabiki çok yeni daha 1 gün oldu, siz de haklısınız çok zor. Eğer boşanma gerçekleşirse, birkaç ay sonra çok daha iyi hissedeceğinize eminim.

Eşinizi çok seviyorsunuz ve duygusal, naif bir kadınsınız çok belli.

Yalnız bir şeyi merak ettim. Hayatında ya da aklında başka biri olabileceğine dair çokça yorum var. Siz bu konuda yorum yapmadınız ama ihtimal dahilinde görmediğinizi anlıyorum. Öyle ise özel bir sebebi var mı?
Eşim ahlaklı bir adam çünkü benden çok kendisine saygısı var 7 senedir tanıyorum evet başkasıni düşününce mutlu oluyor belki o yüzden bitirmek istiyor rahat bekar yaşayıp kendini bekar göstermek istiyor bilmiyorum

E Eylulm görevinizde başarılar diliyorum. Rabbim eksikliğinizi göstermesin, güç kuvvet versin inşallah.
Biraz detaylı bilgi almak adına, önceki konunuzu okudum. Kötü hissettiğinizi, yardım almayı düşündüğünüzü yazmışsınız.
Küçük de bir evladınız varmış allah bağışlasın, su gibi güzel bir ömrü olsun.
Zor bir dönem. Savrulan dağılan çok şey var çevremizde. Artık sivil asker polis vs.. hepimiz günlük hayatımızda nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.
Başka biri olsa, eşiniz bu olayda hemen anne babasını devreye sokmazdı diye düşünüyorum. Zira yoğun çalıştığınızı, birbirinize ve evladınıza zaman ayıramadığınızı belirtmişsiniz. Başka biri olmuş olsa eşiniz bunu söylemekten neden çekinsin.
Bu zor günlerde birbirimizin kıymetini bilmeli, ailemize sevdiklerimize daha çok sarılmalıyız. Sorunlarınızı biraz genel kaynaklı buldum. Eşinizin işiyle alakalı olumsuz bir gelişme olmuş ve sizinle paylaşmak istemiyor bile olabilir.
Hemen mahkeme salonlarına gitmeyin, anladığım kadarıyla şiddet aldatma yok evliliğinizde.
Bir süre ayrı yaşayın, sanki boşanmış gibi.
Mümkünse çocuğu her istediğinde göstermeyin. Bahaneler üretin mesela.
Ha deyince olmayacağını anlasın. Bir insan, öyle senin benim keyfimle yetişmiyor (sözüm beyfendiye)
Çocuğa verilecek en güzel hediye ailesidir.

Ayrı yaşayıp gerçekten mutlu olursanız o zaman boşanacaksınız demektir.
Bu arada ne kadar üzüldüğümü de paylaşmak isterim :KK43:

Neden sorularla basbasasin.neden tek tek sormadin dun aksam.aklinda kalbinde baaka biri mi var bekarlik yasantisi mi istediğin evlilik sorumlulugundan mi uzaklasmak istiyorsun bana net olmalisin ki bilmek hakkim ailenle konustun oncelikle ona da tamam simdi karsimda durustce bi konus demeliydin.
Kendi kendine kurup aorup durmaz olayi bilir ve emin olurdun ne yapacagindan

Eşim ahlaklı bir adam çünkü benden çok kendisine saygısı var 7 senedir tanıyorum evet başkasıni düşününce mutlu oluyor belki o yüzden bitirmek istiyor rahat bekar yaşayıp kendini bekar göstermek istiyor bilmiyorum

Anladım. Bu soruyu biraz da yorum yapanların seçenekleri değerlendirebilmesi bakımından sormuştum.

Umarım her şey gönlünüzce olur.

işin içinde kavga yok , dayak yok , aldatma yok , parasızlıktan çıkan kavga yok kv kp sorunu yok ,

kusura bakmayın ama arkadaşlar okurken birden aklıma geldi filmmi bu diyeceksiniz ama

eşiniz hasta olabilir mi , bilerek sizden uzaklaşıyor olabilir mi ,

vallahi sabahtan veri çalışamıyorum bile aklımdan çıkmıyor , çok üzüldüm ,

E Eylulm görevinizde başarılar diliyorum. Rabbim eksikliğinizi göstermesin, güç kuvvet versin inşallah.
Biraz detaylı bilgi almak adına, önceki konunuzu okudum. Kötü hissettiğinizi, yardım almayı düşündüğünüzü yazmışsınız.
Zor bir dönem. Savrulan dağılan çok şey var çevremizde. Artık sivil asker polis vs.. hepimiz günlük hayatımızda nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.
Başka biri olsa, eşiniz bu olayda hemen anne babasını devreye sokmazdı diye düşünüyorum. Zira yoğun çalıştığınızı, birbirinize ve evladınıza zaman ayıramadığınızı belirtmişsiniz. Başka biri olmuş olsa eşiniz bunu söylemekten neden çekinsin.
Bu zor günlerde birbirimizin kıymetini bilmeli, ailemize sevdiklerimize daha çok sarılmalıyız. Sorunlarınızı biraz genel kaynaklı buldum. Eşinizin işiyle alakalı olumsuz bir gelişme olmuş ve sizinle paylaşmak istemiyor bile olabilir.
Hemen mahkeme salonlarına gitmeyin, anladığım kadarıyla şiddet aldatma yok evliliğinizde.
Ha deyince olmayacağını anlasın. Bir insan, öyle senin benim keyfimle yetişmiyor (sözüm beyfendiye)

Allah razı olsun çok güzel yazmissiniz

Allah razı olsun çok güzel yazmissiniz.. ben eşim gelsinde görevden konuşayım diyordum . Ya sehit lerin hayatına baktığımda hep kalbi yüzüne yansımış güzel kendi halinde saf masum .. ya benim eşim de sehit olursa diye kendi kendime hep kurdum üzerine titredim kabus gördüm oğlumla birlikte başıma kaldığımizi .. ona anlatıp üzmek istemedim bu korkularimi ama çok tuhaf bir şekilde yalnız bırakıldık. Oğlum için birşeyler yapmam gerek fırsat bdukca yazicam Allah a emanet olun

Ya kıyamam
Yanımda olsan sarılırdım cidden
Bu konu çok dokundu bana

Güçsüzlük değil ki bu
Esasında duygularından kaçmadığın, bunları yaşadığın için güçlüsün
Ağlamak, üzülmek güçsüzlük değildir

Ama garanti ediyorum 1 yıl sonra çok daha rahat olacaksın
O kadar bile sürmez belki

Sadece akışına bırak
Nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa şu an
Ne bileyim kendini şımart, nereye gitmek istiyorsan oraya git, ne yemek içmek istiyorsan onu ye iç
Seni mutlu edebilecek ne varsa onu yap

Allah razı olsun çok güzel yazmissiniz.. ben eşim gelsinde görevden konuşayım diyordum . Ya sehit lerin hayatına baktığımda hep kalbi yüzüne yansımış güzel kendi halinde saf masum .. ya benim eşim de sehit olursa diye kendi kendime hep kurdum üzerine titredim kabus gördüm oğlumla birlikte başıma kaldığımizi .. ona anlatıp üzmek istemedim bu korkularimi ama çok tuhaf bir şekilde yalnız bırakıldık. Oğlum için birşeyler yapmam gerek fırsat bdukca yazicam Allah a emanet olun
Acaba Doğuya gitmeyi özel harekat a filan katılmayı mı düşünüyor da ayrılayım kafam rahat olsun dedi. Sizi umutlandırmayım ama bu da bi ihtimal.

çok dirayetlisiniz maşallah ayrıca empati kurup her şeyi düşünen bi yapınız var en azından yazdıklarınızdan onu anladım Rabbim sabır versin çok yıpratıcı bi dönem aman dikkat edin hasta olmayın sizin gibi insanlar içten içe yer kendisini

benim de oğlum 1,5 yaşında. Ve bazen sadece onun güldüğünü görebilmek için bile eşim bi an çıkıp eve gelsin istiyorum. O çocuğunuzun babası. Ne olursa olsun, sadece bu sebepten bile saygıyı hakediyor.
Bekar olsam ve anne olmasam daha farklı şeyler yazardım bende inan.

tabii ki üzüleceksiniz, ama onu zorlamayın. bu onu daha çok itecektir.

Biraz bıçaksırtı bu durum, ama bolca dua edin ve inancınızı kaybetmeyin.
Şu noktaya kadar yazdıklarınıza ve üslubunuza zaten hayran kaldım. Burda gereksiz polemiğe bile girmediniz.
Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah güzel haberler verirsiniz.

İyilik Yapmaya Devam Ediniz ..
Karşınızda ki O İyiliğe Layık Olmasa Bile Siz O İyiliğe Layıksınız ..

Nasil ya sevgim.bitti diyip ciktimi evden.
Siz sogukkanli olun su asamada gecici bir depresyon da olabilir baska bir kadinda

Acaba Doğuya gitmeyi özel harekat a filan katılmayı mı düşünüyor da ayrılayım kafam rahat olsun dedi. Sizi umutlandırmayım ama bu da bi ihtimal.

valla bende böyle şeyler düşündüm yani işle alakalı eşini ve çocuğunu koruma altına alıyor gibi bi nevi...kendince.
telefonu hep masada, normalde çok mutluyuz tartışmayız filan demiş. Başka biri olsa nasıl anlamaz insan?..

Tartışma olmaması da iyiye yorulmayabilir ama.. bilemedim.

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm
Ağlamanız şuan kendinizi çökmüş hissetmeniz herşey çok normal zamanla öfkelenip dibe batmış gibi de hissedebilirsiniz
Ben bir dönem görüşmeyin diyorum belki buhranlı bir dönemden geçiyor aldatsa hissederdiniz sanırım
Aldatan erkekler genelde suçluluk duyup eşlerini bırakmıyorlar ama şu durum için bişey diyemiyorum
Biraz zaman verin hem kendinize hem ona
Ortada çocuk varken evliliğin böyle bitmesini istemek de normal değil ama bekleyin zaman herşeyin ilacı

Ilk kez bir konudan bu kadar etkilendim.. Ne evliyim ne de anneyim. Benim bile cok zoruma gitti.
Adam musvettesi de hala anasina gidip rahat uyku uyuyabiliyor.
O ozledigi bekar hayati elinde patlayacak ama cok gec olacak.
Konu sahibi umarim oglunla cok mutlu olursunuz.

valla bende böyle şeyler düşündüm yani işle alakalı eşini ve çocuğunu koruma altına alıyor gibi bi nevi...kendince.
telefonu hep masada, normalde çok mutluyuz tartışmayız filan demiş. Başka biri olsa nasıl anlamaz insan?..

Tartışma olmaması da iyiye yorulmayabilir ama.. bilemedim.
Burda yorumlarda aynı konu sahibinin yaşadığı şekilde çok örnek verilmiş, o kadınlar da anlamamış bilemiyorum ki. Benim bi arkadaşımın da başına geldi ama o adam aldatmıyordu da, psikolojik olarak iyi değildi, seni istemiyorum dedi ayrıldılar. Arkadasım çok dibe vurdu ama birkaç yıl sonra başkasıyla evlendi, çocukları da oldu, Mutlu şimdi.

Benim eşim de geçenlerde "özel kuvvetlere başvurmuştum kabul edilmedim, edilsem evlenmeyecektim" dedi o geldi şimdi aklıma , bilmiyorum hayırlısı olsun konu sahibi için.

Back
X