Eşimle konuşmamız

Erkeğin bir nefsi vardır , kadının dokuz tatlım kadın dokuzuna sahip çıkarken erkek birine sahip çıkamaz , ayrıca benim sözüm evli olduğunu bile bile adama kanca atanlara
Yazık bu erkeklere ya! O bir nefsi bile tutamayacak kadar dirayetsiz yaratmış Allah onları. Ne yapsınlar, Allah öyle yaratmış. Yoksa onlar da tutardı kendini. Kötü niyetten, erkek egemen toplumun onları şımartmasından, erkektir yapar diye pohpohlamasından falan değil yani zavallıların durumu; tamamen fıtrat, yaradılış:işsiz:

Oysa kadınlar öyle mi? Kendilerini tutabilecek güce sahiplerken tutmayıp o güçsüz, gariban, saf erkekleri yoldan çıkarıyorlar! Ayrıca kadınların kendini tutabilmesi toplum baskısından, aşka sevgiye inanmaktan, midesiz olmamaktan falan kaynaklanmıyor; tamamen yaradılıştan:işsiz:

Zaten kadın da kuyruk sallamasa erkek niye peşinden gitsin ki? Erkek kesinlikle rahatsız etmez kuyruk sallamayan kadını, örneğin küçük çocuklara, bebeklere, hayvanlara, damacanaya tecavüz etmelerinin sebebi de tüm bu saydıklarımın erkekleri rahat bırakmamasıdır! Erkeğin kendini kontrol etme iradesi yoktur çünkü ve kadınlar da bunu kullanır değil mi???

Hemcinslerinize bu kadar düşman olabilmeyi nasıl başarıyorsunuz çok merak ettim:kahve::kusmuk:

Erkeğin bir nefsi vardır , kadının dokuz tatlım kadın dokuzuna sahip çıkarken erkek birine sahip çıkamaz , ayrıca benim sözüm evli olduğunu bile bile adama kanca atanlara
Valla imzayı atarken sadakat sözü veren kimse sorumlu odur.
Bekar kadının sadece vicdanına karşı sorumluluğu vardır.
Evli erkeğin hem karısına hem de varsa çocuğuna sorumluluğu vardr.
Kadın kancayı takabiliyorsa demekki erkekte buna izin veriyor demektir.
Erkek izin vermese kadın yanaşamaz bile.

Kadın kancayı takıyor çünkü.
Napsın zavallı adam? :KK61:
Çok üzülüyorum şu erkeklere ya, keşke biz kadınlar hepimiz ölsek:KK53: Yok yok, ölürsek onlara kim hizmet edecek, perişan olur zavallılar. Ölmeyelim ama beynimiz çalışmasın, sorgusuz sualsiz sonsuz hizmet verelim bu eli öpülesi, varlıklarıyla dünyamızı onurlandıran, doğaüstü canlılara:KK45:

Boşanma sonrası şubesinden gönderildi en üst makamdan mezun olunduğunda sıradan bir şubeye nöbete gönderildi. Sonrasında da Doğu görevine gönderildi ipka vermesine rağmen. Henüz hayatımda biri olduğundan haberi Yok. Resmîye döküldüğünde evleniyorum diye haber vericem yalnızca.
Neye uğradığını şaşırmıştır.
Noldu havalı havalı geziyprdu.
Kenfini bi b.k sanmıştı.
Mal da geçici, mülk de. Makam da, güzellik de. Hiçbirseyi kalmadı elinde.
Evlilik ne zaman inşallah?

Senin adına çok sevindim Eylül. Zamanında daha buraya üye değilken içim cız ede ede okumuştum hikayeni. Şimdi mutlu olan, kazanan tarafın senin olduğunu duymak dünyaya karşı umutlarımı daha da yeşertti. Sana , oğlun ve müstakbel eşinle birlikte sonsuz mutluluklar diliyorum.:KK200:

Çok üzülüyorum şu erkeklere ya, keşke biz kadınlar hepimiz ölsek:KK53: Yok yok, ölürsek onlara kim hizmet edecek, perişan olur zavallılar. Ölmeyelim ama beynimiz çalışmasın, sorgusuz sualsiz sonsuz hizmet verelim bu eli öpülesi, varlıklarıyla dünyamızı onurlandıran, doğaüstü canlılara:KK45:
Evli kadınlar senin dediğini yapsın, bekarlar ölsün.:silah:

Herkese sevgiler :)

Boşanalı 1,5 sene olacak nerdeyse. Eskiden ne kadar da acıtasyon yapmışım boş yere değmeyecek biri için. Gelişmelere gelecek olursak oğlumuzu görmeye bir kez ailesiyle iki kez de yalnız geldi. İki üç saat vakit geçirdik birlikte çünkü oğlum yalnız gitmedi. Çok garip bir şey ama aralarında bir bağ Yok gibi. Ya da oğlum hissediyor ne bileyim.

Benim hayatımda Nisan ayında değişiklik oldu. Ondan önce de çevrem arkadaşlarım yeni ortamlar beni olumlu yönde etkiledi. Ve dediğim gibi Nisa’n ayında biriyle tanıştırıldım. Ve geçen hafta o kişiden evlilik teklifi aldım çokmkalabalık bir arkadaş grubumuzun içinde kardeşlerim de vardı ve tabiki oğlum da :) oğlum ona baba diyor ve elele tutuşup yürüyorlar üçümüz elele tutuştuğumuzda bakıp gülümsüyor. Her şey iyi gibi görünüyor. Ailem arkadaşlarım herkes haberdar durumdan. Merhametli bir adam ve onunda kızı var 7 yaşında.

Bir sene de insanın hayatı bambaşka oluyormuş. Boşandığım zaman her şey kötü gibi olsa da şuan çok mutluyum. Haberdar etmek istedim. Sevgiyle kalın hoşçakalın
Günaydın E Eylulm
canım benim nasıl sevindim anlatamam...
Allahım mutluluğunu devam ettirsin hayırlısıyla inşallah.
Dualarım tüm kadınlarla beraber...

Back
X