Esimle konusmamiz

4 yılda 3 çocuğu nasıl yaptınız, özel bi yönteminiz var mı.biz 5 yılda 1 tane bile yapamadık
eşimde sevmez hiç o tür gecelikleri. doğal seviyomuş. her erkek sever diye kandırmışlar bizi zamanında

Küsura bakmayın, konuya deyil de enerjinize takıldım. Maşallah. Biz de 4 yıl evliyiz. 1 çocuğum var. 2 ci yolda geliyor. İndiden iyice kafayı yedim. Mide bulantısı, çocuk bakımı. Hiç bir şeye hevesim kalmıyor.

Gecelikleri nese ben hiç sevmiyorum. Rahat olamıyorum.

Bence hiç kötü hissetme canım. Yatarken giymenizi bekleyebilir ama evin içinde tv filan izlerken rahat hissetmiyordur kendini. Bence iyi birşey bu. Bu arada izninle ben sana farklı birşey danışmak istiyorum, aklıma geldi. Çok afedersin ama doğum sonrası eşinle ilk yakınlaşmada ağrı filan oluyor mu?

tam olarak benim nişanlım adam sevmiyor ve sevmeyecek de ama ben çok seviyorum

Ahahah cok guzel yorumlar okudum yaaa cok tatlisiniz kizlar

Konu sahibi sizi de cok takdir ettim, anne olup da kendini salanlari gectim artik millet evlenir evlenmez kendini saliyor. İnsan kendisi icin bakimli olur. Siz bence aynen devam edin,kendiniz icin.

ayyy makyaj yapınca çirkin oluyosun diyo bana bazı erkekler böyle demek ki ben sadece bende var sanıyodum

Adam kendini Gayet güzel ifade etmiş. Kızacak üzülecek birşey yok. 4 yıldır ilk defa söylüyor diyorsun ya işte 4 yıldır sürekli giyiyorsan böyle alışmıştır adam artık sıradan geliyordur. Arada giy ki anlamı olsun. Ayrıca gerçekten her erkek öyle şeyler sevmiyorum.

Koptum walla

Eger cok nadir giyiyorsan garipsiyor olabilir...bazlari da oyle demek ki
Belki senin de duruşun degisiyor falan alisik olmadigindan...o yuzden boyle

O duş alınıyo bi de sonrasında tekrar duş hay maşallah cnm ne yiyip içiyosunuz 3 çocukla istesenizde çk zor yahu.kızlar yorumlara çk güldüm ya

Karı koca istemiş üç çocukları olmuş isterse beş olur. Kime ne . Sanki siz bakıyorsunuz.
Bunu mu sormus konusunda acaba.

Bunu 4 yil sonra soylemesi
Önceden hoşuna gidiyordur ama bıkmıştır belki artık. Bence böyle açık şekilde ifade eden biri önceden hoşlanmasa da söylerdi bunu. Üzülmeyin, giymek isterseniz kendiniz için yine giyin arada, her şeyi eşler için yapacak değiliz.

O suslu puslu dantelli falan gecelıklerden 1 kez bile gıymedım desem

Kendim seviyorum dogrusu keyif aliyorum bakimdan suslenmekten falan bundan sonra bende sizdenim tabii:))
helal olsun valla :) bende iki yıldır evliyim makyaj bile yapmam dışarı çıkncada yapmam evdeyken de yapmam o ne öyle sıkıcı her akşam süslen ıyyy.. Ama size saygı duyarım kişiden kişiye değişir benim eltim de var 4 çocuklu. Çocukları uyutur makyajını yapar süslenir eşiyle kahvelerin TV'lerini öyle izlerler.. Ben üşeniyorum da sevmiyorum da

Alinacak bi soru sormamissin ki canim benim. Dogrusunu soylemek gerekirse benim icin epey onemli ama onun icin onemli degil diye de bakimimdan ya da geceliklerimden vazgececek degilim siz anlayin ne denli onemli oldugunu. Cocuk konusuna gelince ikisini planli yaptik arkadas gibi buyusunler diye 3. Ye ise spiralle hamile kaldim. Hamileligimi ogrendigim de spiralinde dustugunu ogrendim zira icimde bulamadilar da :)))

Cocuklarim biri 3 digeri 2 sonuncu da 9 aylik :) herkes bu soruyu soruyor bana evim her daim evim piril piril olur yemegim misafirim eksik olmaz kuaforede giderim gezmeye de :) sirrim ise asiri enerjik ve planli olmam ve bebeklerimi uzun ugraslar sonucu 8 de uyumaya alistirmam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…