Esimle konusmamiz

Yahu ne iyi iste
Adam ozel caba gerektirmiyor
Seni her halinle seviyor
Dert mi bu da

adama aşırı ve gereksiz geliyor demek ki üzülmeyin diye güzelce anlatmış. kafaya takılcak bir durum değil
bir de bazı gecelikler çok komik oluyor
Evet haklisiniz galiba. Giydigim komik degil de biraz fazlaaa acikti rahat rahat bakmiyormus bana

Canim rabbim gonlune gore versin biz ilk ikisini isteyerek yaptik rabbimin izniyle tabii. Ama 3.sune spiralle hamile kaldim nasip iste.

Bende tam tersi canim ya enerji patlamasi yasiyorum cocuklarimi uyutunca ya kendi bakimima vakit ayiriyorum ya da mutfaga dalip yemek yapiyorum. Seviyorum valla

Aaa maşallah ne diyeyim. 3 çocuğa yetebilmek başlı başına bir başarı zaten. İleride sizin gibi olurum umarım. İdolüm oldunuz artık

Dediginiz gini yapicam artik cok nadiren giyerim sanirim 3 ayda 1 ama bakimimi birakakmm istesemde

Aaa maşallah ne diyeyim. 3 çocuğa yetebilmek başlı başına bir başarı zaten. İleride sizin gibi olurum umarım. İdolüm oldunuz artık
Ay utandim tesekkur ederim yasimla alakali olabilir 21 yasindayim en deli enerjik zamanlarim diye zor gelmiyor sanirim :)))

Ay simdi giymek istesem bile aklima soyledikleri geliyor bosver diyorum 3 ayda bir giyicem artik bakalim ne tepki verecek

Hayir canim olmadi agri falan geciyor zaten 40 gune toparliyorsun epey

Giyinince sanki normal eşofman giymiş kadar rahat davran :)...ki sakil durmasin
Benim ev oyle sicak olucak...ohoooo :)
Ama gercekten onun icin degil
Kendim icin kesin giyerim kışın da
Bazen diyorum amann ona e ben seviyorum bazende diyorum ki simdi giyicem aklima geliyor konusmamiz bosver diyorum gayette cool takiliyordum aslinda demek olmamis:)))

Ayne guldum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…