- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
- Konu Sahibi gencanneee
-
4 senedir bunu bana soylememis kirilmayayim diye bari boyle devam etseymis haspamValla geceliğe sağlık 4 yılda 3 cocuk.. cinsel hayat yolunda tabi olmaz mı benımkı de sevmıyor bosweeer
Aslinda surekli yapmam ama hesaplarsak ayda bi 7 8 defa yaparim. Dediginiz gibi yapicam bakalim nasil olucak.Surekli yaptiginiz icin sıkılmis olmalı 3 ayda 1 yapin o suslenmeleri yada ozel gunlerde ozaman özlemis olur bence
Ayy aslinda haklisiniz ama 4 yilin ustune bana yeni soyleemesi bunu sasirtti beni alindim birazcik yuzumde sahte bi gulumsemeyle odaya gidip pijamalarimi giydim kirildimYahu ne iyi iste
Adam ozel caba gerektirmiyor
Seni her halinle seviyor
Dert mi bu da
:))) gecelik giymesem de pek bisey farketmiyor desem :)))4 yılda 3 çocuk.. Zaten artık giymeseniz mi o gecelikleri:)
Evet haklisiniz galiba. Giydigim komik degil de biraz fazlaaa acikti rahat rahat bakmiyormus banaadama aşırı ve gereksiz geliyor demek ki üzülmeyin diye güzelce anlatmış. kafaya takılcak bir durum değil
bir de bazı gecelikler çok komik oluyor
Ay bende sesli guldum
Eheueheheh masallah:))) gecelik giymesem de pek bisey farketmiyor desem :)))
Canim rabbim gonlune gore versin biz ilk ikisini isteyerek yaptik rabbimin izniyle tabii. Ama 3.sune spiralle hamile kaldim nasip iste.4 yılda 3 çocuğu nasıl yaptınız, özel bi yönteminiz var mı.biz 5 yılda 1 tane bile yapamadık
eşimde sevmez hiç o tür gecelikleri. doğal seviyomuş. her erkek sever diye kandırmışlar bizi zamanında
Bende tam tersi canim ya enerji patlamasi yasiyorum cocuklarimi uyutunca ya kendi bakimima vakit ayiriyorum ya da mutfaga dalip yemek yapiyorum. Seviyorum vallaKüsura bakmayın, konuya deyil de enerjinize takıldım. Maşallah. Biz de 4 yıl evliyiz. 1 çocuğum var. 2 ci yolda geliyor. İndiden iyice kafayı yedim. Mide bulantısı, çocuk bakımı. Hiç bir şeye hevesim kalmıyor.
Gecelikleri nese ben hiç sevmiyorum. Rahat olamıyorum.
Cocuklarim biri 3 digeri 2 sonuncu da 9 aylik :) herkes bu soruyu soruyor bana evim her daim evim piril piril olur yemegim misafirim eksik olmaz kuaforede giderim gezmeye de :) sirrim ise asiri enerjik ve planli olmam ve bebeklerimi uzun ugraslar sonucu 8 de uyumaya alistirmam:)
Dediginiz gini yapicam artik cok nadiren giyerim sanirim 3 ayda 1 ama bakimimi birakakmm istesemdeAdam kendini Gayet güzel ifade etmiş. Kızacak üzülecek birşey yok. 4 yıldır ilk defa söylüyor diyorsun ya işte 4 yıldır sürekli giyiyorsan böyle alışmıştır adam artık sıradan geliyordur. Arada giy ki anlamı olsun. Ayrıca gerçekten her erkek öyle şeyler sevmiyorum.
Ay utandim tesekkur ederim yasimla alakali olabilir 21 yasindayim en deli enerjik zamanlarim diye zor gelmiyor sanirim :)))Aaa maşallah ne diyeyim. 3 çocuğa yetebilmek başlı başına bir başarı zaten. İleride sizin gibi olurum umarım. İdolüm oldunuz artık
Olabilir belki de ondandirEger cok nadir giyiyorsan garipsiyor olabilir...bazlari da oyle demek ki
Belki senin de duruşun degisiyor falan alisik olmadigindan...o yuzden boyle
Ay simdi giymek istesem bile aklima soyledikleri geliyor bosver diyorum 3 ayda bir giyicem artik bakalim ne tepki verecekÖnceden hoşuna gidiyordur ama bıkmıştır belki artık. Bence böyle açık şekilde ifade eden biri önceden hoşlanmasa da söylerdi bunu. Üzülmeyin, giymek isterseniz kendiniz için yine giyin arada, her şeyi eşler için yapacak değiliz.
Giyinince sanki normal eşofman giymiş kadar rahat davran :)...ki sakil durmasinOlabilir belki de ondandir
Hayir canim olmadi agri falan geciyor zaten 40 gune toparliyorsun epeyBence hiç kötü hissetme canım. Yatarken giymenizi bekleyebilir ama evin içinde tv filan izlerken rahat hissetmiyordur kendini. Bence iyi birşey bu. Bu arada izninle ben sana farklı birşey danışmak istiyorum, aklıma geldi. Çok afedersin ama doğum sonrası eşinle ilk yakınlaşmada ağrı filan oluyor mu?
Bazen diyorum amann ona e ben seviyorum bazende diyorum ki simdi giyicem aklima geliyor konusmamiz bosver diyorum gayette cool takiliyordum aslinda demek olmamis:)))Giyinince sanki normal eşofman giymiş kadar rahat davran :)...ki sakil durmasin
Benim ev oyle sicak olucak...ohoooo :)
Ama gercekten onun icin degil
Kendim icin kesin giyerim kışın da
Ayne guldum yaabende ilk evlendiğimde öyle şeyler çok yapardım eşimin yanına oturur filmlerdeki gibi üstüme atlamasını beklerdim
sonra da üzülürdüm niye benim kadar düşünmüyor istemiyo mu beni diye.
halbuki onu giysen degiymesen de bazı erkekler önemsemiyor. kendiliğinden oluyor cinsel hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?