Esimle konusmamiz

Bende cok nadiren giycem ozler belki o hallerimi

Ay yok benim uykum aciliyor daha fena:))

Canim sutun acilamasi konusunda bir sure sonra aciliyor ama cocuga bagli benimkisi emmedi 2.si emdi.

Hayir canim olmadi agri falan geciyor zaten 40 gune toparliyorsun epey
Çok sağol ben de yine kendimi toparlarım inş. Ben kendimi de saldım. Bakım filan zar zor. Ev desen bir odayı temizlesem diğerleri toz ve dağınıklık içinde. Yemek yapıyorum bi. Zaten kilo da aldım. Önerilerin var mı canım çabuk toparlanma için

Soyle soyleyeyim 4 yillik evliyiz dusan sonra yanimda giyinmez cibildak olmaz yani. Ama cinsel anlamda da tam tersi o zaman hic umursamiyr gayet rahat kendisi

Evlendigimde 49 kiloydum dogurmaktan 88 e ciktim diyet ve platesle 65 e indim esim daha zayiflamami istemiyor ben istiyorum 55 olayim ama yok ona kalsa 70 iyi diyo. Toparlayabimen icn dinlenmen sart canim yemene icmene dikkat etmelisin abur cubur degilde protein agirlikli beslenebilirsin rabbim kolaylik versin sana da:)

Masallah bebislere :) eskiden bana anlamsiz gelirdi sacma gelirdi cocuklardan sonra eslerin karilarini daha cok anne gibi gormeleri vs.
Yani acaba o eski cazibe kalmiyo mu? Ki bencede ayni olmuyor... 3 cocuktan sonra ne bekliyoruz dimi:)

Bi ara benimde yapmisligim var oyle gecelik mecelik entel dantel :) arada yapinca kesin ise yariyo ama her zmn gereksiz bi ozelligi kalmaz bencede.

Canım .. Benim eşim çok gereksiz buluyor böyle şeyleri. Çeyiz zamanı Aldırmadı bile. Ben de hoşlanmıyorum kendimi pazarlıyor gibi bir his veriyor...

Bende tam tersi canim ya enerji patlamasi yasiyorum cocuklarimi uyutunca ya kendi bakimima vakit ayiriyorum ya da mutfaga dalip yemek yapiyorum. Seviyorum valla
Masallah çok seviyorum aslında enerjik insanları. Ben tez yoruluyorum hamilelikde. Adi zamanlarda o kadarda olmasamda bir şeyler yapıyorum

Aslinda cocugum olmadan once de makyaj yapinca yapma bence dogal halin cok daha guzel diyordu ordan anlamaliydim anne gibi gordugunu sanmiyorum hic 3 cocuk annesi gibi durmuyorsun der durur. Ammaaaa su sık giyme konusunda haklisiniz bende bi sinir koyacagim canim kesin

Canım .. Benim eşim çok gereksiz buluyor böyle şeyleri. Çeyiz zamanı Aldırmadı bile. Ben de hoşlanmıyorum kendimi pazarlıyor gibi bir his veriyor...
Evet boyle hisseden bi kac kisiyi daha duymustum ben kendimi begenmeyi seviyorum sanirim yakisan seyleri giymeyi seviyorum bu bazen pijama bazen tayt bazen gecelik vs oluyor yani esimden ziyade ben seviyorum giyinmeyi esimde oyle soyleyince hevesimde kirildi acikcasii

Kuzenim tıpkı siz gibi(onun kocası odunsu bitki ama) güzel bir gecelik almış,dekolteli falan...
giyinip süslenmiş kocası gelmiş kapıyı açınca kuzenime bakmış bakmış bakmış,
“balkon kapısı açık kalmış üşütürsün git üstüne bir şey giy.”demiş
O gün bugündür asla giymedi gecelik,resmen şalvarla dolaşıyor evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…