Esimle konusmamiz

Bu gidişle 8 yılda 6 çocuk olur Cinsel hayat çok renkli

Ay ne güzel kisin ortasinda üsümeden hasta olmadan gecelikle evde dolasabiliyorsunuz. Bizim yerden isitmali ev sicacik ama ben hayatta dolasamam gecelikle üsürüm hemen hasta olurum.
Benim esimde sever ister kisa kisa gecelikle dolasmami uyumami yaz kis.....
Ama ben cok cabuk üsüdüyüm icin yapamiyorum. Ara sira yaparim ama rahatimada düsgünümdür. Salas salas oturup keyif yapmaya bayilirim cocuklar uyudugunda.
Bu arada benimde 3 evladim var bizde üc bucuk senede üc bebis yaptik

Sende kafana takma bosver giyin rahat ev kiyafetlerini keyif yap ohhhh mis.

4 sene -3 çocuk- uyuttuktan sonra duş -süslenme her gece oooo super woman... şöyle kocaman bir maşallah çektikten sonra
Vakti nasıl yetiştiriyorsunuz çok merak ettim 2 çocuk la hiçbişey yapamıyorum yaşları kaç cocuklarin

Bunda üzülecek ne var ki anlamadım.. ne güzel sade halini daha çok beğeniyorum iste. Bunda kötü birşey yok ki..

Benim eşimde ayıcıklı pijamalarımdan çok etkileniyor mesela. Bana da çok garip geliyor bu durum ama adam öyle yapacak bir şey yok :) kafanıza takmanıza gerek yok bence. Siz kendiniz seviyorsanız giyersiniz, sorarsa kendim sevdiğim için giyiyorum dersiniz olur biter. Zaten yatakta giyiyorsun normalde giyme demiş. Belki de siz normal zamanlar içinde öyle otururken adamın dikkati dağıldığı için istemiyor olabilir veya büyük çocuğunuz uyanır gelir de sizi öyle görür diye de istemiyor olabilir. Çünkü 4 yıldır ilk defa böyle dedi diyorsunuz. 4 yıldır değişen şeyler var mesele artık evde yalnız değilsiniz :)

Surekli yaptiginiz icin sıkılmis olmalı 3 ayda 1 yapin o suslenmeleri yada ozel gunlerde ozaman özlemis olur bence

adama aşırı ve gereksiz geliyor demek ki üzülmeyin diye güzelce anlatmış. kafaya takılcak bir durum değil
bir de bazı gecelikler çok komik oluyor

bence buna sevinin , kendinizi beğendircem diye uğraşmanıza gerek yok, adam sizi en salaş halinizle seviyor işte, hayatta giymemişimdir öyle seksi iç çamaşırı gecelik vs benim adamda hoşlanmaz, evde hep eşofman tayt takılırım dışarda da spor takılırım, ayda yılda bir özel gün olursa süslenirim o kadar....
sevişirkende direk soyunuruz çıplaklık en güzeli bence gerek yok öyle süslü püslü şeylere kendini yormaktan başka şey değil amam sanırım siz biraz fantazi seviyorsunuz eşiniz tek düzelikten yana...
birde bravo valla 3 çocukla nasıl her akşam süslenmeye enerjiniz kalıyor, bende her aksam dusumu alırım ama dus alınır saclar kurutulur sonra dırek uyku modu

Eşin ne güzel bir şey söylemiş aslında. Ben okuyunca 'ben seni en doğal halinle daha çok seviyorum, hiç çabalamadan çok daha güzelsin' mesajını aldım ben bu yazıdan. :)) yani boşu boşuna kendini üzme, arada gene istediğinde giy geceliğini tabii :)

Benim eşim de hiç öyle gecelikmiş vs önemsemez ki hiç de yoktur öyle şeylerim, sadece bir tane babydoll'um var, onu da en son bir sene önce falan giymişimdir (toplasan 3-4 kere anca giydim zaten). Dün tayt giydim ne güzel olmuşsun dedi direkt, düşün yani

bende ilk evlendiğimde öyle şeyler çok yapardım eşimin yanına oturur filmlerdeki gibi üstüme atlamasını beklerdim
sonra da üzülürdüm niye benim kadar düşünmüyor istemiyo mu beni diye.
halbuki onu giysen degiymesen de bazı erkekler önemsemiyor. kendiliğinden oluyor cinsel hayat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…