- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
- Konu Sahibi Uykulu limon
bu konuyu çocuk bakıcılarını pohpohlayanlar okusa keşke! ben size hak verdim. zira çalışırım diyorsunuz zaten. vardiyalı işi herkes yapamaz. hele çocuklu anne.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne alakası var ki pohpohlayanlarla onu anlamadımbu konuyu çocuk bakıcılarını pohpohlayanlar okusa keşke! ben size hak verdim. zira çalışırım diyorsunuz zaten. vardiyalı işi herkes yapamaz. hele çocuklu anne.
ne alakası var ki pohpohlayanlarla onu anlamadım
Benim çocugumda bakıcıda ve çalısıyorum
Burada kadının çalışması konusunda gördügü anlamsız baskıdan ve saatlerinin elverişsizliğinden bahsediyoruz
Ha anladım :)bakıcıya en az 2500 verilmeli sigorta yapılmalı günlük yemek yaparsa fazla para verilmeli diyenler vardı. ben konu açmıştım da orda. bakıyorum kadın vardiyalı çalışacak 1600 o da beden gücü. ona gönderme olarak yazdım.![]()
Ha anladım :)
Ben 600 veriyorum kendi evinde bakıyor
Okul başlayınca başka bakıcıya geçecek ona da yarım güne 500 verecegim, sigortası da olmayacak
Bi kere bile maddi konularda ağzımı açmadım hiç birşey istemedimÖnceki konunuza baktım da anneniz eşiniz ev alamıyor diye size baskı yapıyormuş keşke kuzenlerinden biriyle evlenseydin filan diyormuş. Eşinizin yaptığı çok yanlış tamam ama içinde bulunduğu şartları düşününce. Adamı da bir dinlemek lazım. Çok mu bunalttınız acaba.
ben de çalışıyorum. çocuğum tüm gün kreşte. seneye bakıcı ve yarım gün anaokulu düşünüyorum. bakıcı ücreti hakkında konu açtım. bakıcıya en az 2500 verilmeli sigorta yapılmalı günlük yemek yaparsa fazla para verilmeli diyenler vardı. ben konu açmıştım da orda. bakıyorum kadın vardiyalı çalışacak 1600 o da beden gücü. ona gönderme olarak yazdım.![]()
Bakin calismam demiyorsunuz sizde yardimci olma taraftarisiniz olmasaniz zaten cay yemek yapma isini kendiniz bulmazdiniz esiniz cok densiz cok egoist davraniyorBi kere bile maddi konularda ağzımı açmadım hiç birşey istemedim
baban sadece maddi destek mi?Ailem arkamda değil düşündüm boşanmayı herşeyiyle ama
Babam boşanma lafını bile geçirtmezbaban sadece maddi destek mi?
eve dönmezsen kovar mı?
ayrıca kocan kime kefil olduysa, kime para yedirdiyse gitsin alsın parasını.
sen çalışma çünkü senin maaşını da savurur, sen yine çocuğunla makarnaya talim edersin.
O maasi isteyen bakicinin donanimi ne mesela cocuk gelisiminden mi mezun emekli hemsiremi ogretmen mi? Cocuga dil egitimi verecekmi ?Gelisimine ne katkida bulunacakOnu diyen en az 5 bin tl maaş alıyo heralde 2500 tl bakıcıya verecek olsam bana 500 tl kalır oda yemeğe yola gider ne gerek var oturur kendim bakarım
o zaman maddi desteği kabul et biriktir.Babam boşanma lafını bile geçirtmez
Hayat müşterektir . Borcunuz varsa , geçiremiyorsanız mecbur çalışacaksınız . Tabii vardıya lı çalışıp çalışmamak sizin tercihiniz. Kendiniz iş bulun . Eşinize bırakmayın . Büyük ihtimalle siz iş bakmadığınız için , kendisi size iş bakıyordur. Asgari ücret tek maaş zor geçinmek .Dün eşim saat 11 gibi annesine gitti bende oğlanı da götür bende temizlik yapayım biraz dedim tamam dedi gittiler
Akşam 5 gibi geldi oğlum tutturmuş kalacağım diye eşimde annesine durmazsa arkadan getirirsiniz demiş
Bana kalsın bizde akşam film falan izler biraz dışarda gezeriz dedi tamam dedim
Sonra sana iş buldum dedi
1600 tl alacaksın
1hafta sabah 8 akşam 4
1 hafta akşam 4 gece 11
1 hafta gece 12 sabah 8 çalışacakmışsın dedi
Otomotiv sektöründe sanayide fabrika da çalışacakmışım
Ben de istemiyorum dedim iş yerinden aradılar az bir iş var diye bana giderken en fazla 2 saate gelirim dedi
Giderken işe girmek zorundasın dedi
Bana yarın babam seni görüşmeye götürecek diye mesaj attı
Bende istemiyorum diye mesaj attım
Telefonda tartıştık ve gece gelmedi
Bugünde hiç aramadı mesajda atmadı
Bu işi istemiyorum çünkü sağlığım da psikolojimde iyi değil ayrıca kayınvalide me çocuğumu bırakmak istemiyorum
Ne yapacağımı şaşırdım
Kadın is bulmuş zaten 1.200 tl'ye ama kabul etmiyormus efendiHayat müşterektir . Borcunuz varsa , geçiremiyorsanız mecbur çalışacaksınız . Tabii vardıya lı çalışıp çalışmamak sizin tercihiniz. Kendiniz iş bulun . Eşinize bırakmayın . Büyük ihtimalle siz iş bakmadığınız için , kendisi size iş bakıyordur. Asgari ücret tek maaş zor geçinmek .
Huyunu suyunu bilmiyorum ama cocuğu na bakan bir kayınvaliden varsa öp başına koy :)
O maasi isteyen bakicinin donanimi ne mesela cocuk gelisiminden mi mezun emekli hemsiremi ogretmen mi? Cocuga dil egitimi verecekmi ?Gelisimine ne katkida bulunacak
Bana gore bakicida tek kriter olmali oda cocuk bakmasi bakici cocuga bakar ev isi istenmemeli tum ilgi alaka oyun cocukta olmali ona gorede maasi olmali 700-800 verip ev isi bekleyende var oda yanlis
Ama insanlar calismaya mecbur diye bu kadar suistimal edilmemeli her iki taraf icinde 2500-3000 ne
Ozelde iki iniv mezunu gunumuz kosullarinda alamiyor o parayi suyu cikti
O zaman kocan çok anlayışsız çok düşünceniz bir insan ne diyim canım. Allah sana kolaylık versin. Vardiyalı işte çalışmak çok zor olur. Ben gündüz çalışıyorum o bile zor çocuk oluncaBi kere bile maddi konularda ağzımı açmadım hiç birşey istemedim