Eşimle konuşmuyoruz

kocaya anac olunmaz kocaya es olunur sevgılı olunur kocamızın zaten bır anası var :)

bırde kocaya nutuk atar gıbı de konusulmaz aynen kurdugunuz cumlelerı bu sekılde kurmaya kalksa annesınden azar ısıten yaramaz cocuk gıbı hısseder kocası

bu kadar kucuk ve basıt konuyu bu cumlelerle konusarak cozmeye calısırsanız nur topu gıbı bır sorun elde edersınız aslında ortada sorun bıle yok kendı kendıne trıp atan bırı var. once beklersınız bır sorunu varsa kendısı konusur zaten, belkıde baska bırseye canı sıkkındır belkı o gun modu dusuktur belkı tamamen yanlıs anlasılmadır ... hersey olabılır. gormezden gelır umursamazsınız. baktınız kı surat asmaya devam edıyor yanı sahsınıza karsı bır sorunu var ve bunu surduruyor
hayırdır bugun gergınsın bır sorun mu var cozelım cay var ıcersen dersınız konusulacaksa konusulur ve konu kapanır.

yanı yaklasım onemlı yaklasım ıle kucucuk kıvılcım alev topuna donusebılır

konu sahıbı gaza gelmeyın
daha yenı evlısınız evlıyken bırbırınızı yenı tanıyorsunuz yenı evlıyken yanlıs anlasılmalar cok olur bır guc savasına gırer cogu cıft
kendı halıne bırakırsanız daha ıyı olacaktır

Teşekkür ederim söyledikleriniz için silkelendim diyebilirim dediğiniz gibi yapıcam ve kısasa kısas o gidelim dediğinde ben gelmek istemiyorum diyicem bakalım bu sefer tavrıı ne olucak
ama bunu nasıl soyledıgınız onemlı
hah sen gelmıyorsun bende gıtmıcem ıste ımajıyla degıl oyle yaparsanız ınada bındırır haklıyken haksız durumuna dusersınız

canınız gıtmek ıstemıyorsa gercekten gıdesınız yoksa canım ben gelmesem olur mu ya kendıme zaman ayırmayı planlamıstım sen aılenle vakıt gecır keyfıne bak deyıp opucuk atarsınız

Benim o yüzden sevgilim olmuyo. Sanırım baskın karakterim ve bu hiç umrumda değil. Daha evlenme zamanım gelmemiş benim

İlk başta düşüncen yanlış düşüncende davranışlarına yansımış olan bu
Ne demek ilk onun ailesi gelir?
İngiliz kraliyet ailesi mi bu aile?
Sen böyle davranırsan oda ben çok önemliyim ailem çok önemli, istediğim yere gitmem istediğime giderim.
Eşimin ailesi kim ki davranışlarına girer elbette

Yemeğe gelmek istemeyen adama niye yemek yapıyorsunuz ki? Kahve meselesini söylemiyorum bile, çok üzülürsünüz bu kadar ponçik olursanız
İşin birde o kısmı var.
Yemeğe gelmiyorsa oturup ne yiyeceğini kendisi düşünsün.
Evde hazır yemek, kadın dışarıda adam tabii yatar uyur.
Zaten bir hödük

Bütün cümleler birbirine girmiş, araya bir nokta paragraf falan koysaydınız keşke
Konuyla bağımsız ama sizin gibi "doğumdan sonra şu kadar zaman geçti" yazanları görünce acaba benim de sağ salim o zamanım gelicek mi artık diye düşünüyorum Ağrı şancı çok korkutuyo beni. Sizin gibi o günleri geçirenleri görünce ben de "o ağrılı günler gelse geçse hemen" diyorum

Koca sendromu hastalığınızın adı uzmanıyım bu konunun.
Bu kadar bulunmaz hint kumaşı gibi davranırsan adam da böyle davranır. Valla hak ediyorsun.
Sürekli ağlayan bir kişiyi ben çekemem mesela. Ve eşinin ailesine gitme diyeceğim ama asla yapamazsın. Boşver sen kek, börek bişiler yap koş kaynanana. Eşin daha çok sever seni öyle.

O trip atmasına rağmen kahvesini yapmak sorun yokmuş gibi davranmak doğru mu. Bi kere adam yaptığının saygısızlık olduğunu bilmiyor sayenizde de farketmiyor ama yaptığı sadece size değil ailenize de yapmış oluyor insan mahcup olur on kat ele de gitse soz verilmiş aileniz yemeğe bekliyor siz sadece kendinize değil ailenize de bunu reva görüyorsunuz neden? Aileniz bu muameleyi hak ediyor mu?

Siz onun ailesine huzur bozulmasin gelin geldi ara açılmasın diye yapmıyorum diyorsunuz peki neden o sizi bu şekilde düşünmüyor . Sorun olmasını neden sadece siz onemsiyorsunuz

Konu kapandı demissiniz aslında bu bir konu degl tarz tavır. Bugün kapanır yarin yine açılır

Tel taraflı bi caba var. Cok daha yıpranacaksınız ben kavga edin demem fakat yemeğe gelmiyor aramıyor eve geliyorsunuz trip yapıyor ve bişey olmamıs gibi kahve teklif ediyorsunuz ama kendi başına içiyor.burdan bakınca normal mi lütfen kendinize ailenize değer verin çünkü böylesi sağlıkli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…