- Konu Sahibi Mavimilenam
-
kocaya anac olunmaz kocaya es olunur sevgılı olunur kocamızın zaten bır anası var :)Ayrıca tavsiye veremem ama anaç olmanız üstüne düşmenizin nesi kötü? Sizin karakteriniz böyleyle bunu tabiimde değiştirmeyeceksiniz. Ama aynı zamanda gururunuzu kıran birisi varsa eğer yine o anaçlığı kullanıp karşısına oturup paşa gibi böyle böyle yapıyorsun evli olmamız birşeyi değiştirmez ben sana saygısızlık yapmıyorsam sen de yapmamalısın. Ben e çevremdeki herkesle saygılı geçinmelisin. Eğer yok yapamam diyorsan bugün annemlerle gelmemek için yaptığın o hallerini bırakıp evlendiğim adam gibi direk söylesen iyi olur çünkü gözümde küçülmen hiç hoş değil.” Gibi cümle ile onun bütün gece bu sözleri düşünmesini sağlayabilirsiniz.
konu sahıbı gaza gelmeyınkesinlikle size karşı sevgisi bitmiş eğer sizi sevseydi böyle kaba davranmazdı üstelik 6 aylık evlisiniz sizin şu an cilveleşmeniz gerekiyorken!
Üzgünüm ama 2,5 yıllık sevgilim beni aldatırken son 3-4 aydır bana karşı daha az ilgili, umursamaz, kaba, kırıcıydı. Bu ihtimali de değerlendirin.
Ama kesinlikle taviz vermeyin. Bırakın o peşinizden koşsun.
ama bunu nasıl soyledıgınız onemlıTeşekkür ederim söyledikleriniz için silkelendim diyebilirim dediğiniz gibi yapıcam ve kısasa kısas o gidelim dediğinde ben gelmek istemiyorum diyicem bakalım bu sefer tavrıı ne olucak
Benim o yüzden sevgilim olmuyo. Sanırım baskın karakterim ve bu hiç umrumda değil. Daha evlenme zamanım gelmemiş benimkocaya anac olunmaz kocaya es olunur sevgılı olunur kocamızın zaten bır anası var :)
bırde kocaya nutuk atar gıbı de konusulmaz aynen kurdugunuz cumlelerı bu sekılde kurmaya kalksa annesınden azar ısıten yaramaz cocuk gıbı hısseder kocası
bu kadar kucuk ve basıt konuyu bu cumlelerle konusarak cozmeye calısırsanız nur topu gıbı bır sorun elde edersınız aslında ortada sorun bıle yok kendı kendıne trıp atan bırı var. once beklersınız bır sorunu varsa kendısı konusur zaten, belkıde baska bırseye canı sıkkındır belkı o gun modu dusuktur belkı tamamen yanlıs anlasılmadır ... hersey olabılır. gormezden gelır umursamazsınız. baktınız kı surat asmaya devam edıyor yanı sahsınıza karsı bır sorunu var ve bunu surduruyor
hayırdır bugun gergınsın bır sorun mu var cozelım cay var ıcersendersınız konusulacaksa konusulur ve konu kapanır.
yanı yaklasım onemlı yaklasım ıle kucucuk kıvılcım alev topuna donusebılır
Esiyle konusmasi da bir sey degil de,arkadas sanirim kendi resmi ve ismiyle açmıştı konuyu.Uyardim degistirdi ama insallah taninmamistir:/
İlk başta düşüncen yanlış düşüncende davranışlarına yansımış olan buBenim hep kuzenlerim erkek ailede tek kız torunum ailemden hep böyle gördüğüm için hep onun ailesini tuttum hani gelin geldi arayı bozdu olmasın gibisinden bilmiyorum yanlış yaptım sanırım oda 5 kızın içinde tek erkek bilemiyorum yanlış yapmışım evet 6 aydır hep sustum bu konuda çok şükür başka sorunumuz olmadı hiç ama bu sorun beni yıprattı
İşin birde o kısmı var.Yemeğe gelmek istemeyen adama niye yemek yapıyorsunuz ki? Kahve meselesini söylemiyorum bile, çok üzülürsünüz bu kadar ponçik olursanız
Aynen öyle. Üstüne kahve de yapmak istemiş hani tüy dikmek ister gibiİşin birde o kısmı var.
Yemeğe gelmiyorsa oturup ne yiyeceğini kendisi düşünsün.
Evde hazır yemek, kadın dışarıda adam tabii yatar uyur.
Zaten bir hödük
Konuyla bağımsız ama sizin gibi "doğumdan sonra şu kadar zaman geçti" yazanları görünce acaba benim de sağ salim o zamanım gelicek mi artık diye düşünüyorumBütün cümleler birbirine girmiş, araya bir nokta paragraf falan koysaydınız keşke
başnız sağolsun sormaya korkuyorum ama kim vefat ettiO gün sabaha karşı cenazemiz oldu konu o gün kapandı konuşmaya kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?