Eşimle konuşmuyoruz

ayyyyyy harikaaaaa :)
maşallah size Boleyn
bazılarını bende uygulamaya çalışırım ama tutarlı olamam

Ona yemek yapmak zorunda mısınız bir yere gitmeden önce? Çocuk mu bu? Ne diye ağlayıp içinize atıyorsunuz çıkın karşısına sorun siz ona trip atın o ağlasın ya. Herifi çok tepenize çıkarmışsınız cidden. Onunla muhatap olmayın gelip özür dileyene kadar. Yemek falan da yapmayın. O size tavır yaptığı halde onu düşünerek bir yere varamazsınız, sadece sizi daha çok ezmeye başlar. Ne korkuyorsunuz erkek milletinden ya

Mavimilenam merak ettim ne yaptınız sabah?
Kahve mi içersin hayatım yoksa çay mı?

Su böreği mi yapayım sana yoksa poğaça mı?

Kuş sütü alip geleyim mi yoksa olmasa da olur mu?

Benim konu sahibinden aldığım izlenim bu oldu.

Adam çok çakal. Siz gelmedi diye arıza çıkarmayın diye kendisi arıza çıkarıyor. Ben olsam oturup ağlayacağıma gidip haşlardım. Geleceğim diyip gelmediği üstüne üstlü haber vermeye bile tenezzül etmediği için saygısızlık ettiğini söylerdim. Sonra da tribin alasını yapardım.

Hey yaaa
Boleyn okulunda okumadan mezun olmuşum yaa
Bu sistem tam benim sistemim,amatör olarak ilgileniyordum,meger okulu da varmis

Buz gibi duvar,gorunmez,sogugu hissedilir,asla ispatlanamaz,varligi iddia bile edilemez

Konu sahibi,denenmistir,adami gerer,goz ucuyla takip ettirir,soguk ruzgarlar estirir,kendini sorgulattirir,elini ayagini toplattirir

iş yerimden yazdım. o kadar soluksuz okudum ki hemen başladım yazmaya caps look açıkmış. silemedim de geri. zaten yorumu da sildim. meme büyütme daha çok ilgi alanım. recizyon olcam onun için burdayım.

Evet kahvesini çayını hep düşünürüm yemek yedi mi naptı

Doğurdunmu, evlendinmi belli değil. Eşin o. Eş. Eşitlik. Anlatabildimmi? Evlilik, bedava kölelik değildir. Seni cay yapmadin diye sevmeyecekse, zaten hiçbir zaman sevmemiştir demek

Yani annenlere giderkende "yemeğini yapayim" deme. Sende 2 göz, 2 kol varsa, ondada var. Oda yemek yapsin, gerekirse dişardan yesin. Yetişkin bir insan kendine bakabilmeli.

Daha 22 yaşındasın ufacıksın. Lütfen bebek için acele etme.Bi evliliğin otursun. Hamile kalamadın diye üzülüyorsun. Bi düzeniniz otursun. Bebekte işin içine girerse evliliğiniz iyice sarpa sarar. Ayrıca dünya eşinin etrafında dönmüyor. Çok pohpohluyorsun onu.

Kayınvalideniz iyi bir kadın ise onunla konuşabilirsiniz. Belki paşa oğlunjn kulağjnı ceker.

Ben zamanında bunu denedim ,kv dem iyidir severim sayarım kendisini ama inanın buna benzer bir konuda kendisi ile konuştuğum andaki tepkisi "tamam kızım sen beni istemiyorsun" oldu. Eşim babasını kaybetmişti ve kv dem evinde yalnız kaldı bu süreçte , kpderimin vefatından 1,5 ay sonra ben 19 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim , bundan 1,5 ay sonra benim babam felç geçirdi , yani bütün kötü olaylar peşpeşe gelmişti bizim için. Bu süreçte ben hem eşimi toparlamaya çalıştım hem kendimi hem babamı. Eşim ise beni anlamayıp sadece kendi acısı varmış gibi davranarak her hafta sonu annesine gitmeyi istedi , hayhay dedim gidelim ki çok yoğun çalışmama ve az önce bahsettiğim durumları yaşamam rağmen. Kp derimin vefatının 8. ayı bitmek üzereydi ki bu gitmeler 3 güne bir inmeye başladı. Eşim "gidelim" dediği anlarda benim " işim var , dersim var , sporum var, yorgunum" şeklindeki söylemlerim oluyordu ve eşimin yüzü düşüyordu sen git dediğimde. 1 pazar yine gidelim dedi ve ben dedim ki artık seninle bu konuyu konuşmalıyız. Eşimin içinden başka biri çıktı ve kapıyı çekti gitti. Düşünün tek cümlemle üstelik. Aradım annesini dedim ki anne durum bundan bundan ibaret ben artık bu durumla başa çıkamıyorum lütfen sen bir çözüm bulur musun ?

6 yıllık evliyim , kv demi her gün ama her gün ararım , halini hatrını sorarım , 2 haftada bir giderim ya da bana gelir kendisi , aramda gayet iyidir. Ben kendisini severim kendisi de beni sever bilirim. Hatta bazen derim ki ben senin kızın olmalıymışım , eşimde annemin oğlu , çünkü o kadar benzer huylarımız vardır kv ile. Bakın bu kadar iyiyken aramız , yukarıda bahsettiğim eşimin çıkıp gitmesinden sonra kv dem bana geldi , o gün annem de bana geldi , derken eşimle bizi aldılar karşılarına nedir konu şeklinde. Ben anlattım durumu , kv deme dedim ki "anne ben seni her gün arıyor muyum , anne ben sana 2 haftada bir geliyor muyum hatta eşim olmadan da gelip gidiyor muyum , ben seni kendi annemden ayırt ediyor muyum da senin oğlun bana böyle davranıyor , ben de bir evlat kaybettim bir baba kaybettim neden beni kimse anlamadı , anne ben sana 3 güne bir gelmeye mecbur muyum dediğim anda kv dem bana tamam kızım sen beni istemiyorsun dedi. O anki hayal kırıklığını unutamam da anlatamam da. Diyeceğim o ki kimse yoğurdum ekşi demez.

Ben nasıl mı çözdüm olayı , yukarıda bahsettiğim durum sonrasında dedim ki o ortamdayken , ya beni bana bırakırsınız ya da bu evden oğlunu da alır gidersin anne.

Şimdi Allah'a şükür ne bir zorlama ne bir baskı hiç bir şey kalmadı. Ama diş göstermesi gerekli konu sahibinin.

5 kiz kardesi mi var?
Oyleyse ailenin nazli ogludur o,yavas yavaş balans ayarini yapmalisin,yoksa bu citkirildimla isin var:)

+1

Cicegim ya,cok gencsin,cok tatlisin,cokta naifsin
Bebek için acele etme,annelik güzel,ama bir daha asla bugunku haline donemeyeceksin,annelik,bitmeyen sorumluluk.
Akisina birakman bile erken olur,sen bir de acele ediyorsun.
Biraz evliligini yasa,yoksa insan esinin koynunda film izlemek varken lavabo basinda kusmuk nobeti tutuyor

su bebelerı alıp buyutup koca yapıyorsunuz

annenıze her seferınde gelmek zorunda degıl sızde onun aılesıne her seferınde gıtmek zorunda degılsınız
fakat o kesın konusmamaları gelmem gerı gelırım gelmıcem demesı sonra trıp atmalar falan ınanılmaz ergence ve sınır bozucu
hıc ugrasılmaz boylelerıyle

yuz vermeyın umursamayın ne aglıyorsunuz acayıp sacma aglamanız
sızde kendı kahvenızı yapın yokmus gıbı oturup kahve ıcıp sonra gecın ıcerı umursamayın kendı bılır varsa bır sorunu kendı soylesın ne dusunuyorsunuz kı bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…