Eşimle küsüz

Kapının açılmasını çok istiyorsa vakitlice eve gelsin ne dolanıyor sağda solda.
Anneni ararım diye tehdit etmek nedir ayrıca koca kadınsınız yahu.

Özür dilerim ama sizi böyle böyle küsmekle cezalandırıp terbiye etmeye çalışıyor.

Hiç bu kadar uzun süre küs kalmamanızın sebebi de sizin alttan alıp yanaşmanızdan yoksa kalırdınız yine.

Annem konusunda hassasım kavga ettıgımızı bılmesın üzülür diye anneme anlatmam hıcbıseyı onu bıldıgı ıcın kapıyı açıcagımdan emındı oyle soyleyınce , zaten annem ablam boşanınca baya yıkılmıştı bıdaha aynı şeylerı yaşatmak ıstemıyorum kadına napıcam bılmıyorum

Ahh yılların taktıgı hangımızın babası abisi kocası evi afedersin b.k goturse bıle kalkıp bısey yaptı ki...hiçbiri. kadınlar dayanamayıp kalkıp yıne kendı yapar . iş yapmak zoruma da gıtmıyo oyalanıyorum ve sevıyorum da yemek temzılk ıslerını ama insan herzamn aynı degıl hastalık yorgunluk vs o zman işte destek lazım o da erkeklerde yok yada varsa da bır elın pemagını gecmez

Acaba ailemın yanına mı gıtsem zaten uyumaya gelıyo eve boyle konusucagımız yok evde kendımı yemektense aılelemle vakıt gecırırım bısey soylemem onlara tartısmamızı falan ama yol yakın degıl bıde gıdersem nasıl döncem arayıp sormazsa

Yani beklenti insanı üzer. Genel olarak böyledir. Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk. geçmişte size tatlı yapmış olmalı ki tekrar beklentiye giriyorsunuz. Kaldı ki 5 dakika kapıyı açmamak tam çocukça. O arada her şey olabilir. Gidebilir dönmemek üzere. Herkese duyurabilir. Halbuki duyulmasını istemiyorsunuz ama bunu dile getirince ancak geri adım atıyorsunuz. Neyse gerçekten kendi kendimize yetebilmeyi oğrenmemiz her zaman bizi manen güçlü yapar.

Evet sufle yaptı bı kac kere kapıyı açmamak hataydı ama o an elımden baska bısey gelmıyodu ve yuzunu bıle gırmek ıstemedım yaptım

Ben destek verir anlamında söylememiştim ama neyse.

Diğer her huyu da bok gibi eşinizin ama bu nedir ya! Mal mal insanlar var valla sinirlerim bozuldu. Ne demek bebek mevlidine hamile karını 3 saat yola götürmeye zorlamak? Bebek mevlidi ne ya! Üstelik tanımıyorum diyorsunuz. Eh çüş yani.

Çok zor bir adam, maalesef böyle erkekler düzelmiyor. Keşke çocuk yapmasaydınız bu kadar sorumsuz bir adam nasıl bir baba olur bilemiyorum. Evlendikten sonra önceliği kurduğu aile olmayan adamları boşayın kızlar. Bir saniye bile düşünmeyin düzelir mi diye. Olan sizin gençliğinize olur.

Her konuya aynı yorumu yapasım geliyor. Kamu spotu gibi. Çocukla evlilik düzelmez, kocalarınız yola gelmez, eve daha çok bağlanmaz.

Kötü giden bir evlilikleri olan ya da sıkıntılı eşi olan insanların " çocuk çok istiyordum ondan yaptım çocuğu" söylemlerinin çoğunun altında evliligi kurtarmak, garantiye almak, kocayı düzeltmek amacı ve hayali oluyor.

Biraz usteleyince zaten itiraf ediyorlar, düzelir sandım, aslında çocuğu pek istemiyordu, kardeş olsun diye yaptım vs... bencillik bu bence. Çocuk böyle bir babayı hak ediyor mu yani sırf anası çocuk istiyor diye dünyaya geliyor

Bencillik tabi. Belki de kendi kaderine birini ortak etme çabası bilemiyorum. Olan her durumda o cocuklara hatta sadece onlara değil bütün çocuklarımıza oluyor.

Evin faturalarını falan aksatmasi, seni israr kıyamet mevlutlere sürüklemesi acilen düzeltmesi gereken şeyler ama annesi bi şey isteyince gidip halledebilir ya evlendik diye sadece karımızın kocamızın mulkiyetinde olmuyoruz böyle şeyler de aileci yapmaz adami. Ha her akşam her akşam ailesine koşturur baş başa akşam yemeği yemezsiniz orda noluyor der insan ama bana normal geldi. Kapıyı açmaman da hoş değil. Konuşarak çözebilirsin böyle davranarak çocuk gibi inatlaşırsiniz anca

Hassas dönemdesiniz sizi üzmek istemem ama bu söylediklerim kendinize yol çizmeniz içindir. Babam da aynen böyle idi ne eksik ne fazla. Öldüğü için arkasından da konuşmak istemiyorum ama bu evlilik olayında kardeşim ve ben yandık. Annemize olan öfkemizde bitmedi. Çünkü böyle bir adamdan iki kere çocuk yapmış bizi de bildiği bu sefil hayata ortak etmişti. Sanırım travmam tetiklendi bu konu beni ciddi etkiledi.

konu açıldı ve kavga ettık gerı adım atmıyo devam edıcem dıyo yaptıklarını savunuyo boyle kabul edemem dedım bılmıyorum belkı de sonumuz ıyı değil Allah bana sabır versin çatlicam

konu açıldı ve kavga ettık gerı adım atmıyo devam edıcem dıyo yaptıklarını savunuyo boyle kabul edemem dedım bılmıyorum belkı de sonumuz ıyı değil Allah bana sabır versin çatlicam
Neye devam edecekmis?

Adam elalem arasin kosucam yine diyo yani
Simdi daha hamilesin, dogumdan sonra o zorlugu gorunce gider anasinin evinde yatar bu
Adam evden gidemeyecegine o kadar emin ki agzina geleni soyluyor yapiyor tinlamiyor
Ben olsam ailemin evine gider "oncelikleri farkli, cok kizdim ona az kafa dinlemeye geldim akillansin biraz" derdim onlara da
Bi gozden gecirirdim herseyi
Izaya gelmeden de donmezdim
Aman ailem duymasin uzulur aman hamileyim vs vs modunda olursan bu adam daha cookkk tepene cikar

Bebeğinizin bezi - maması bitse, sağlık problemi olsa eşiniz mamayı bezi temin edip, doktora götürmeye karar verene kadar siz ruh hastası olursunuz, bebeğiniz de sefil ve perişan olur. Çok yazık doğmamış bebeğe

bazen anneme gıdıp evı terk etmek ıstıyorum akıllansın dıye ama gerı donusı olmaz dıye sabredıyorum
Yap bacım yap, senin kocadan sana şimdi hayır yok sen doğurunca hiç olmayacak annenin evine git geri dönüşü olmazsa ben ve bebeğim için hayırlısı buymuş dersin, annesi mutsuz olan hiçbir bebek sağlıklı büyüyemiyor.

`