- Emoji Skoru
- 15.892
- Puanlar
- 408
Kapının açılmasını çok istiyorsa vakitlice eve gelsin ne dolanıyor sağda solda.Evet ozellıkle 2 gündür yaptıkları çok ağrıma gıdıyo ınsan haklı da olsa benı boyle bu halımle bırakmaz kapıyı açmadım dıye belkı de bu tavrı yoksa bı adım atabılırdı bu kadar uzun süre küs kalmadık hiç
Annem konusunda hassasım kavga ettıgımızı bılmesın üzülür diye anneme anlatmam hıcbıseyı onu bıldıgı ıcın kapıyı açıcagımdan emındı oyle soyleyınce , zaten annem ablam boşanınca baya yıkılmıştı bıdaha aynı şeylerı yaşatmak ıstemıyorum kadına napıcam bılmıyorumKapının açılmasını çok istiyorsa vakitlice eve gelsin ne dolanıyor sağda solda.
Anneni ararım diye tehdit etmek nedir ayrıca koca kadınsınız yahu.
Özür dilerim ama sizi böyle böyle küsmekle cezalandırıp terbiye etmeye çalışıyor.
Hiç bu kadar uzun süre küs kalmamanızın sebebi de sizin alttan alıp yanaşmanızdan yoksa kalırdınız yine.
Ahh yılların taktıgı hangımızın babası abisi kocası evi afedersin b.k goturse bıle kalkıp bısey yaptı ki...hiçbiri. kadınlar dayanamayıp kalkıp yıne kendı yapar . iş yapmak zoruma da gıtmıyo oyalanıyorum ve sevıyorum da yemek temzılk ıslerını ama insan herzamn aynı degıl hastalık yorgunluk vs o zman işte destek lazım o da erkeklerde yok yada varsa da bır elın pemagını gecmezO zaman hemen aksatmaya, üzerimizden yükleri indirmeye başlayın. Hamileyim deyin, başım ağrıyor deyin, zaman bulamadım deyin. Evde kendi istekleri ve kararları olan bir bireyle yaşadığının bir an önce farkına varsın. Hazır asker değilsiniz
Evet sufle yaptı bı kac kere kapıyı açmamak hataydı ama o an elımden baska bısey gelmıyodu ve yuzunu bıle gırmek ıstemedım yaptımYani beklenti insanı üzer. Genel olarak böyledir. Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk. geçmişte size tatlı yapmış olmalı ki tekrar beklentiye giriyorsunuz. Kaldı ki 5 dakika kapıyı açmamak tam çocukça. O arada her şey olabilir. Gidebilir dönmemek üzere. Herkese duyurabilir. Halbuki duyulmasını istemiyorsunuz ama bunu dile getirince ancak geri adım atıyorsunuz. Neyse gerçekten kendi kendimize yetebilmeyi oğrenmemiz her zaman bizi manen güçlü yapar.
Ben destek verir anlamında söylememiştim ama neyse.Ahh yılların taktıgı hangımızın babası abisi kocası evi afedersin b.k goturse bıle kalkıp bısey yaptı ki...hiçbiri. kadınlar dayanamayıp kalkıp yıne kendı yapar . iş yapmak zoruma da gıtmıyo oyalanıyorum ve sevıyorum da yemek temzılk ıslerını ama insan herzamn aynı degıl hastalık yorgunluk vs o zman işte destek lazım o da erkeklerde yok yada varsa da bır elın pemagını gecmez
kaynanamın bı akrabasının bebek mevludı vardı kaynanam hasta gıdemıcektı esım zorla benı oraya goturmeye calıstı ben de tanımadıgım ıcın ve yol 3 saat sürdüğü için istemedım sonrasında başladı benım annemlere gıdıldıgını onlarda kalındıgını falan kıyaslama yapmaya başladı
Çok zor bir adam, maalesef böyle erkekler düzelmiyor. Keşke çocuk yapmasaydınız bu kadar sorumsuz bir adam nasıl bir baba olur bilemiyorum. Evlendikten sonra önceliği kurduğu aile olmayan adamları boşayın kızlar. Bir saniye bile düşünmeyin düzelir mi diye. Olan sizin gençliğinize olur.Eşimle bir haftadır kavga edıyoduk sonunda ıkı gundur konuşmuyoruz.2 senedir evliyiz ve genelde aynı konulardan tartışıyoruz güzellıkle anlatıyorum susuyorum tartışıyorum ama aynı şekılde devam edıyor bır faydası yok şimdi hamıle oldugum için ekstra hassasım ve katlanamıyorum.eşim çok sorumsuz bana karşı ama başka insanlara kul köle olur bir dedıklerını ıkı etmez.kavgamızım başında yanı bır hafta önce o gun bıraz rahatsızdım canım tatlı ıstedı 15 dakkasını ayırıp yapmadı (zamanın olmadıgını soyleyıp ) ben de bıraz kırıldım tabı ama buyuk olay yapmadım ama ertesi gün kaynanamın bı akrabasının bebek mevludı vardı kaynanam hasta gıdemıcektı esım zorla benı oraya goturmeye calıstı ben de tanımadıgım ıcın ve yol 3 saat sürdüğü için istemedım sonrasında başladı benım annemlere gıdıldıgını onlarda kalındıgını falan kıyaslama yapmaya başladı aılem 5 saatlık mesafede gıdınce kaldık beraber en son.neyse bu konuları kapatamamışken barışır gıbı olduk,ben adım attım.ama küsmeden önce bebek için ultrasona gıttık sonrasında oturup bıseyler yıcektık telefon geldı uvey annesı arkadasının kızının eskı kıyafetlerını mi ne taşıtıcakmıs kocamdan ıstedı kocam tabı durur mu hemen beraber gıdelım dıyıp benı oturdugunuz yerden kaldırttı ve sakin kalıp benı eve bırakmasını soyledım bırakmicaktı aslında neyse bıraktı işini halledıp gelıcem dedı ben de evde bekledım konusuruz nebılım yemek yerız dıye eve geldı mılletın cocugunun eskı kıyafetlerınden bi kutu getırdı bunları tasıdım dedı.tam 10 koli taşımış bi depoya.benım sinir zıpladı tabı sonrasında beklıyorum yemek yerız diye pat anneme gıdıp ılac alıcam demez mı ben de bagırmaya başladım yuruyuse gıdıcem dedım sakınlesmek ıcın ızın vermedı geç oldugundan dolayı sonra tutamadı benı tabi cıktım yarım saat yurudum eve geldım kapıyı kıltledım arkadan gelınce acmadım 5 dakka durdu aç falan dıye sonra tehdıt ettı annenı arıcam dedı ben de duyulmasın dıye actım ama o gunden berı konusmuyoruz beyfendı akşam gec de gelıyo benım yaşadıgım yerde kımsem yok bı aktıvıtem işim zaten yok çok yalnız ve mutsuz hıssedıyorum bazen anneme gıdıp evı terk etmek ıstıyorum akıllansın dıye ama gerı donusı olmaz dıye sabredıyorum ama bu adam nasıl akıllanıcak ne zamn bıze daha cok kıymet verıcek ınsanlara kendını kullandırtmayı ne zamn bırakıcak bılmıyorum belkı haklıyken haksız duruma düştüm ama biriktiği için çıldırdım artık .normalde başkasına koşan bu adam elektrık faturasını elektrık kesılınce odeyen arac bakımını yapmadıgı ıcın sureklı ceza yiyen aracla yolda kalan evde çöp dahi atmayan market alısverısı ben demesem yapmayan bır ınsan.yoruldum artık
Biraz usteleyince zaten itiraf ediyorlar, düzelir sandım, aslında çocuğu pek istemiyordu, kardeş olsun diye yaptım vs... bencillik bu bence. Çocuk böyle bir babayı hak ediyor mu yani sırf anası çocuk istiyor diye dünyaya geliyorHer konuya aynı yorumu yapasım geliyor. Kamu spotu gibi. Çocukla evlilik düzelmez, kocalarınız yola gelmez, eve daha çok bağlanmaz.
Kötü giden bir evlilikleri olan ya da sıkıntılı eşi olan insanların " çocuk çok istiyordum ondan yaptım çocuğu" söylemlerinin çoğunun altında evliligi kurtarmak, garantiye almak, kocayı düzeltmek amacı ve hayali oluyor.
Biraz usteleyince zaten itiraf ediyorlar, düzelir sandım, aslında çocuğu pek istemiyordu, kardeş olsun diye yaptım vs... bencillik bu bence. Çocuk böyle bir babayı hak ediyor mu yani sırf anası çocuk istiyor diye dünyaya geliyor
Neye devam edecekmis?konu açıldı ve kavga ettık gerı adım atmıyo devam edıcem dıyo yaptıklarını savunuyo boyle kabul edemem dedım bılmıyorum belkı de sonumuz ıyı değil Allah bana sabır versin çatlicam
Adam elalem arasin kosucam yine diyo yanikonu açıldı ve kavga ettık gerı adım atmıyo devam edıcem dıyo yaptıklarını savunuyo boyle kabul edemem dedım bılmıyorum belkı de sonumuz ıyı değil Allah bana sabır versin çatlicam
Bebeğinizin bezi - maması bitse, sağlık problemi olsa eşiniz mamayı bezi temin edip, doktora götürmeye karar verene kadar siz ruh hastası olursunuz, bebeğiniz de sefil ve perişan olur. Çok yazık doğmamış bebeğeYa evet boyle bı adamı baba yaptım dönüşü yok benı kınamayın sız daha mantıklı kararlar verırsınız ama evlı olanlar bılır boyle seyler bırıktıkce sorun olur zman ıcınde cok farketmezsınız ama sınunda patlarsınız alttan alamamaya başlarsınız ama silip de atamam çocuk olsa da olmasa da emek vermeyı düşünüyorum bi ilişki oyle cabuk kurulmuyo ki hemen yıkayım zamana bırakıp düzelmesını bekleyıp cocuğu oyle mı yapsaydım ama düzelmese de yıllarımı verıcem bellkı düzeltmek ıcın , peki bu sırada benım bebek sevgım anne olma ıstegıme nolcak yıllar beklemez ki doğurganlık gecıyor
Yap bacım yap, senin kocadan sana şimdi hayır yok sen doğurunca hiç olmayacak annenin evine git geri dönüşü olmazsa ben ve bebeğim için hayırlısı buymuş dersin, annesi mutsuz olan hiçbir bebek sağlıklı büyüyemiyor.bazen anneme gıdıp evı terk etmek ıstıyorum akıllansın dıye ama gerı donusı olmaz dıye sabredıyorum