- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
Eşimle bir haftadır kavga edıyoduk sonunda ıkı gundur konuşmuyoruz.2 senedir evliyiz ve genelde aynı konulardan tartışıyoruz güzellıkle anlatıyorum susuyorum tartışıyorum ama aynı şekılde devam edıyor bır faydası yok şimdi hamıle oldugum için ekstra hassasım ve katlanamıyorum.eşim çok sorumsuz bana karşı ama başka insanlara kul köle olur bir dedıklerını ıkı etmez.kavgamızım başında yanı bır hafta önce o gun bıraz rahatsızdım canım tatlı ıstedı 15 dakkasını ayırıp yapmadı (zamanın olmadıgını soyleyıp ) ben de bıraz kırıldım tabı ama buyuk olay yapmadım ama ertesi gün kaynanamın bı akrabasının bebek mevludı vardı kaynanam hasta gıdemıcektı esım zorla benı oraya goturmeye calıstı ben de tanımadıgım ıcın ve yol 3 saat sürdüğü için istemedım sonrasında başladı benım annemlere gıdıldıgını onlarda kalındıgını falan kıyaslama yapmaya başladı aılem 5 saatlık mesafede gıdınce kaldık beraber en son.neyse bu konuları kapatamamışken barışır gıbı olduk,ben adım attım.ama küsmeden önce bebek için ultrasona gıttık sonrasında oturup bıseyler yıcektık telefon geldı uvey annesı arkadasının kızının eskı kıyafetlerını mi ne taşıtıcakmıs kocamdan ıstedı kocam tabı durur mu hemen beraber gıdelım dıyıp benı oturdugunuz yerden kaldırttı ve sakin kalıp benı eve bırakmasını soyledım bırakmicaktı aslında neyse bıraktı işini halledıp gelıcem dedı ben de evde bekledım konusuruz nebılım yemek yerız dıye eve geldı mılletın cocugunun eskı kıyafetlerınden bi kutu getırdı bunları tasıdım dedı.tam 10 koli taşımış bi depoya.benım sinir zıpladı tabı sonrasında beklıyorum yemek yerız diye pat anneme gıdıp ılac alıcam demez mı ben de bagırmaya başladım yuruyuse gıdıcem dedım sakınlesmek ıcın ızın vermedı geç oldugundan dolayı sonra tutamadı benı tabi cıktım yarım saat yurudum eve geldım kapıyı kıltledım arkadan gelınce acmadım 5 dakka durdu aç falan dıye sonra tehdıt ettı annenı arıcam dedı ben de duyulmasın dıye actım ama o gunden berı konusmuyoruz beyfendı akşam gec de gelıyo benım yaşadıgım yerde kımsem yok bı aktıvıtem işim zaten yok çok yalnız ve mutsuz hıssedıyorum bazen anneme gıdıp evı terk etmek ıstıyorum akıllansın dıye ama gerı donusı olmaz dıye sabredıyorum ama bu adam nasıl akıllanıcak ne zamn bıze daha cok kıymet verıcek ınsanlara kendını kullandırtmayı ne zamn bırakıcak bılmıyorum belkı haklıyken haksız duruma düştüm ama biriktiği için çıldırdım artık .normalde başkasına koşan bu adam elektrık faturasını elektrık kesılınce odeyen arac bakımını yapmadıgı ıcın sureklı ceza yiyen aracla yolda kalan evde çöp dahi atmayan market alısverısı ben demesem yapmayan bır ınsan.yoruldum artık