- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen katılıyorum. Ben de seneye çalışmaya başlayacam kreş olcak inşallah, zaten aileler farklı şehirlerde. Ama kvye gel bak desem Can'ına minnet,bi ömür kalır. Aman aman..Sevmiyorum müdahaleyi . Allah kimseye muhtaç etmesin inşallah..Cocuk bakim isine ailelerden herhangi birini bulastirdiginiz vakit bunun boyle sonuçları olacagini dusunmelisiniz. Acikcasi sirf bu yuzden cocuk yapmaya cekiniyorum. Ablaminkine kendi annem bakiyor onda bile beklentiler degisiyor. Ne kendi anneme ne kayinvalideme çocuğa bak demek istemiyorum. Buyuttukleri cocukla ilgileri torun sevgisinin ekstra katlanmis hali oluyor cunku. Ben istemem evladimin eğitimine benden cok karisan kimse.
bizim de herkes farkli sehirde. Benim kayinvalidem de bakmayi cok istiyor. Hatta kp hala calisiyor bebek olursa emekli olacaklar buraya gelip bakacaklar. Onlari gercekten cok seviyorum, eminim cok da iyi bakarlar, kendi aileme guvenmem esimin ailesine guvenirim her konuda ama iste ne bileyim sanki bu büyü cok icli disli olunca bozulacak gibi geliyor. Cocuga kim bakacak derdinden cesaret edemiyorum doğurmaya. Hep mi dert bu isler be...Aynen katılıyorum. Ben de seneye çalışmaya başlayacam kreş olcak inşallah, zaten aileler farklı şehirlerde. Ama kvye gel bak desem Can'ına minnet,bi ömür kalır. Aman aman..Sevmiyorum müdahaleyi . Allah kimseye muhtaç etmesin inşallah..
Evet evet çok yüzgöz olmamak lazım. Çocuğu sahipleniyor ister istemez. Babanne ananneye çocuğunu bırakan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla böyle. Sen kendi kurallarını koyamıyorsun, sen cahil anne o tecrübeli anne oluyor. Sonra Başlasın bozuşmalar.. Gerek yok bence ya mümkün mertebe. Dediğim gibi Allah muhtaç etmesin, zorbizim de herkes farkli sehirde. Benim kayinvalidem de bakmayi cok istiyor. Hatta kp hala calisiyor bebek olursa emekli olacaklar buraya gelip bakacaklar. Onlari gercekten cok seviyorum, eminim cok da iyi bakarlar, kendi aileme guvenmem esimin ailesine guvenirim her konuda ama iste ne bileyim sanki bu büyü cok icli disli olunca bozulacak gibi geliyor. Cocuga kim bakacak derdinden cesaret edemiyorum doğurmaya. Hep mi dert bu isler be...
Ben emek verdim büyülüyorum diyosun ya. Karissalar dahami iyiydi. Bak ben kendi çocuğumun ilacını bile veremiyorum. Karisitlyorlar . Hangi dr a götüreceğim kadar aile toplanıp karar veriyoruz . Sizinki lüks geldi bana yani.Karışamazlarda onlar büyütmedi çocukları mi ben emek verdim büyütüyorum çok şükür Allahın izniyle.. Hakkınızda hayırlısı inşallah
Hayatım aynı senin gibi başladım bende. Emin ol o büyü bozuluyor.bizim de herkes farkli sehirde. Benim kayinvalidem de bakmayi cok istiyor. Hatta kp hala calisiyor bebek olursa emekli olacaklar buraya gelip bakacaklar. Onlari gercekten cok seviyorum, eminim cok da iyi bakarlar, kendi aileme guvenmem esimin ailesine guvenirim her konuda ama iste ne bileyim sanki bu büyü cok icli disli olunca bozulacak gibi geliyor. Cocuga kim bakacak derdinden cesaret edemiyorum doğurmaya. Hep mi dert bu isler be...
@goha bu yorumu ilk sayfada yazmıştı, siz de anlayamadım yazmıştınız
aynen katılıyorum
bence sizin kv veya aileye karşı tepkiniz çocuk yüzünden değil
(ya da sorun sizde)
"kayınvalidem" yerine "anası"
kızının evine gidememesine verdiğiniz tepki "çok iyi ayarlıyor"
çok iyi ayarlıyor demişsiniz de, bir kadının (çok kötü kalpli olanlar müstesna) kendi kızının evine hiç gidememesi "çok iyi ayarlanmış" birşey olmamalı, böyle tabir edilmemeli, yazık...
Ne diyeceğim ki. Karışma mı?Tavrın tarzın kayınvalidene güzel bir buket çiçek yaptırıp sonra onu alıp karşına sakin sakin konuşman. Aklıma başka birşey gelmiyor.
iste bende o korkudan bakarim ben sen yap çocuğu telkinlerine kulak asmiyorumHayatım aynı senin gibi başladım bende. Emin ol o büyü bozuluyor.
"Annecim ben anneyim, biraz da cocugum hakkındaki kararları bana bırakın ki anne olduğumu bileyim. İyi niyetli olduğunu biliyorum ama lütfen sen de beni anla" gibi mesela.Ne diyeceğim ki. Karışma mı?
Doğru diyosun. Dişimi sıkmam lâzım. Ama birgün pat diye bu kış buradayım diye gelecek kaygısı var bendeÇocuğa tel alin okul dışında kullanabilecegini sürekli elinde gormeyeceginizi vs söyleyin özledikçe arasın konussunlar
Ayrı oturuyomussunuz madem iki üç haftada disinizi skn nolacak
Benim annem yok arkadaşım. Ben fazla iyi niyeyliyim ve anne olmasını bekledim hep. Malesef. Onlar beni hiç beğenmedi. Hep bir kardeşler grubu karşımda. Demedilerki bu kızın anası yok . Hep eleştiri gibi dışarda tutulmalar. Sevemedim ben de onları.O kadar yıl olmuş evleneli hala onun ailesi demen garibime gitti, bende yaklaşık senin kadar evliyim artık belirli şeyleri atlattık onlarda benim ailem ben rahatsız olduğum şeyleri her iki annemede eşimi hiç haberdar etmeden kendim söyler hallederim sende kendin söyle kv rahatsız olduğun şeyleri yada telefonu direk oğluna ver.
Ben emek verdim büyülüyorum diyosun ya. Karissalar dahami iyiydi. Bak ben kendi çocuğumun ilacını bile veremiyorum. Karisitlyorlar . Hangi dr a götüreceğim kadar aile toplanıp karar veriyoruz . Sizinki lüks geldi bana yani.
Benim annem yok arkadaşım. Ben fazla iyi niyeyliyim ve anne olmasını bekledim hep. Malesef. Onlar beni hiç beğenmedi. Hep bir kardeşler grubu karşımda. Demedilerki bu kızın anası yok . Hep eleştiri gibi dışarda tutulmalar. Sevemedim ben de onları.
Dertlestim bu arada senle :)
Kusura bakma canım benim, anneciğin olmadığını bilmiyordum özür dilerim seni kırdıysam. Sende haklısın, sen elinden geleni yapmışsın ama işte maalesef herzaman karşındaki senin kadar ince iyi niyetli olamıyor.Benim annem yok arkadaşım. Ben fazla iyi niyeyliyim ve anne olmasını bekledim hep. Malesef. Onlar beni hiç beğenmedi. Hep bir kardeşler grubu karşımda. Demedilerki bu kızın anası yok . Hep eleştiri gibi dışarda tutulmalar. Sevemedim ben de onları.
Kusura bakma canım benim, anneciğin olmadığını bilmiyordum özür dilerim seni kırdıysam. Sende haklısın, sen elinden geleni yapmışsın ama işte maalesef herzaman karşındaki senin kadar ince iyi niyetli olamıyor.Benim annem yok arkadaşım. Ben fazla iyi niyeyliyim ve anne olmasını bekledim hep. Malesef. Onlar beni hiç beğenmedi. Hep bir kardeşler grubu karşımda. Demedilerki bu kızın anası yok . Hep eleştiri gibi dışarda tutulmalar. Sevemedim ben de onları.