Eşimle mutluyum fakat sürekli eski eşi

Konu Sahibi ayrı bir muamma. İnsan açıkça sorup, öğrenir sonra evlenir.demek ki hamilelik,aklını yerine getirmiş ama geç oldu:)))

söylediğiniz doğru.

ama eski eşi soyadının kullanmasına izin verirse.yasa böyle.

Kv niz gorumceniz bosanmalari konusnda bisey anlatmiyormu?
Esiniz onu sevseydi knjnla evli olurdu.onunla cocuk yapmamalari belki kadinin cocugu olmuyorudr.

Kaç yıl olmuş artık, aşamıyorsanız kendi başınıza bence de destek alın. Rüyalarınıza falan girmesi, bu kadar hayatınızın orta yerinde durması hiç iyi değil. Çoktan bitmiş gitmiş mesele, unutmayın ki, mutlu insanlar boşanmaz.
Muhtemelen zaten sizden öncesine dair olanları azıcık ucundan kıyısından arkadaşken bildiğiniz için bu haldesiniz şu an. Keşke hiç bilmeseymişsiniz. İnsan eşinin/sevgilisinin geçmişte kalan ilişkisinin ayrıntılarına gerçekten çok bulaşmamalı bence, iyi gelmez kimseye bu, sizin de daha fazlasını öğrenmenizin ruh halinize kötü geleceğini düşünüyorum. Ama yok, ne yaparsam yapayım aşamıyorum, beynimde çok kuruyorum artık, eşimle konuşmadan rahatlayamam diyorsanız, sakin bir anınızda eşinizle paylaşın durumunuzu isterseniz, umarım eşiniz geçmişe çok da girmeden size bu güveni verebilir. Ama hamilesiniz bir yandan da, normalden daha hassassınız, bu aşamada destek alsanız daha iyi olur sanki.

Son düzenleme:
Sırf Şu Konuya Yorum Yapmak İçin Giriş Yaptım Merak Ettiğim Şu; Eski Eş Nerden Biliyor Sizin Düğün Yerini-Tarihini de Çiçek Gönderiyor Veee Mail Adreslerini???? Kim Duyurmuş Ona
Ben eşin duyurma durumuna ihtimal vermedim çünkü insanlar davetiye göndermek yerine artık sosyal medyada etkinlik oluşturuyor malum. Öyle bir durum olabilir. Yeri saati her şeyi, kadın takipteyse öyle görmüştür, zaten nikaha çiçek gönderen bir kadından bahsediyoruz, öncesinde de takip ediyor olması muhtemel. Bu yüzden eşini zan altında bırakacak bir durum olmayabilir bu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…