Eşimle mutluyum fakat sürekli eski eşi

Canım durumlarımız benzer ben de çok takmıştım zamanında ağladığım bile olmuştur o derece. Tek fark bağlantı tamamen kopmuş. Farklı ıllerdeyız zaten. Bak sizin bebeğiniz olacak ne güzel senden önce 10 tane de eşi olsa en özeli sensin bence. Şimdi ben öyle düşünüyorum onlar da 9 yıl evli kalmışlar çocuğa sıra gelmedi sorunlarımızdan derdi eşim. Biz evlenir evlenmez hemen çocuk istedik yani bu başka aşktan da başka bi şey hani bazen bi şey olur anlarsın ki karşındaki doğru insandır bunca zaman başka ınsanlarla sadece oyalanmıssındır. Takma kafana bence. Geçmişi sılemeyız bi de erkekler bizim kadar düşünmüyorlar emin ol. O senin yanındaysa mutluysanız daha ne olsun...

Eşine sorma tabi ama eski eşi tanıyanlar varsa sorabilirdiniz çaktırmadan.

Teşekkür ederim tatlım yorum için bizde eski eşi ile farklı şehirlerdeyiz ilk başlarda baya tacizine uğradım :) ben eski eşimden boşandıktan sonra davada bana tekrae evlenecegiz görürsün dediğinde senin oldugun şehire dönüp uyumam bile demiştim bitekim öle oldu. bazı bayanlar o kadar gurursuz ki eger eşimin onu sevdiğini hissetmiş olsaydı daha nişanlı iken keserdim zaten şimdiki eşim ile ilişkimi enteresan ama konuyu açtıgım iyi oldu bir sürü değerli fikir verdi vogu kişi

Sormadım hiç nedense belki güsel derler die korkmuşumdur
Bana hep kötülediler.bir şeyler bilseydiniz belki merakınız geçer ve bu konuyu kafanızdan atardınız.yeni mi evlisiniz?bu arada herşey güzellik değil insan güzel olunca tamam mıdır? Karakter,zeka,söz,davranış, iffet bunlardan daha önemli yani güzellik tek başına yetmez ki...

Ne yapcan kız? Hangi fikirler bunlar?:)))

Hep eski es problemlidir bebegim. Hep kadin problemlidir. Ben de oyle biliyordum hep de kiziyordum kadina. Ben de sebebini bilmeden evlendim tiriviri biseyler soylendi gecildi, kurcalamadim. Ama eger biseylerin ustu kapatiliyorsa o kapatilan seyin altinda kesin pis kokan bi b.k vardir. Bil ki hep karsi taraf sucludur, dengesizdir, gecimsizdir, huzursuzdur.Insallah senin olay tam tersidir. Son konuma bak anlarsin..

Sanırım siz evde kaldınız boşanmış erkekler bile sizi tercih etmwmiş biraz seviyeli yorum yapın yada yapmayın
Boyle bir yoruma sen de yorum yaparak parmaklarini yorma tatlim. Terbiyesiz kadin. Yasamayan bilemez senin hislerini ben anliyorum seni.

10 yillik bir evlilik akdi icerisinde o kadinin var ettigi kariyer esinizin soyadiyla. dolayisiyla bu soyad ile var ettigi seyler sebebiyle bu soyadini kullaniyordur, esinize merakindan degil.
bir erkege zaten kesinlikle yakismayacak bir sey olurdu ayrilik nedenini ve cocuk yapilmama sebebini size yahut baskasina desifre etmek.
siz kendi iliskinize odaklanip bebeginizi sihhatle kucaginiza almaya bakin.

Neden boşandıklarını hiç sormadınız mı ? Her şey olabilir.Siz neden boşanırdınız mesela ?
Yani ne bileyim şiddet bile olabilir neden olmasın ? Belki çocuğu olmuyor diyedir.
Nasıl dedikodusu gelmedi hayret.

3 sene olacak evlenwli kasımda . Zaten öle cok fazla vaktim falanda okmuyor kendime bakmaya işimiz cok yogun bu araya birde cocuk sıkıştırdım hayırlısı inşallah

Ortak kimse yok onunla görüşüp arkadaşımız olanda eşim ondan boşandıktam sonra arkadaşları da ilişkiyi kesmiş cocuk meselesinde çnceleri acaba eşim kısır mı die düşündüm :) ama ben hamile olduguma göre değilmiş

Boşanma nedeni vs. neden anlatılmamış, bence anlatılmalı. Hiç hoş bir sır değil.
Eşiniz mi kötü olandı acaba, belki tövbe etti ve aklınızın karışmasını riske girmeyi istemedi.
Başka ne olur acaba diye düşünüyorum, bilemedim...
Hani taciz eden de kadın aslında adam kötü olsa kadın neden ister diye düşünüyorum?
Belki de sadece hırsından, kıskançlığından..
Şu da var, eşinizde bir şey olsa kadın sizi ayırmak huzursuz etmek istiyorsa gerçekten onun yaptıklarını size anlatırdı diye de düşünüyorum, ama size ulaşamamıştırdır belki de.
Ama bu konu sır olmamalı bence ya. Bir şey yapıp tövbe ettiyse de böyle desin yani. Belirsiz şeylerden hiç hoşlanmam şahsen...

Bosanmalarinin hic sözkonusu olmamasi garip.
Bosanma nadeni kadinla ilgili olsaydi, esinin
Ailesi elli kere anlatirdi bence.

Ayrildiktan sonra neden tedavi görmüs?
Cunku kadini kesin delirtmislerdir!!! Bosandiktan sonra herkes kusursuz, saygili, sevecen, mukemmel aile oluyor. O zaman bu kadinlar niye gidiyor!!

Gidin kadın hakkında suç duyurusunda bulunun. Rahatsız eden eski eş, evliliğinize zarar veriyor, sizi taciz ediyor. 10 yıllık evlilikde çocuk yapmamalarını vs sorgulama. Bu onların özeli. Belki olmadı çocukları.

Cunku kadini kesin delirtmislerdir!!! Bosandiktan sonra herkes kusursuz, saygili, sevecen, mukemmel aile oluyor. O zaman bu kadinlar niye gidiyor!!
Evet haklısınız eşimin ikinci eşiyim şiddetten kaçmış eski eşi ben de şiddet gördüm defalarca.kısaca çoğu kadın boşuna gitmez.

konusahibi de ilginç nasıl boşanma sebeplerini bilmiyormuş hayret doğrusu.bu işte bir tuhaflık var.yani bir şeyler normal akışında gitmemiş ya da eksik anlatılıyor.

Arkadaşlar herkese cok teşekkür ederim eşime konuyu acıp en azından beni biraz rahaylatmasını isteyeceğim belki bazı arkadaşların dediği gibi hamilelik hormonlarımdan kaynaklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…