Hayır hiç sormadım benimle eski eşini kıyaslama olayını aklına sokmak istemedim eger ordan aklına kıyaslayabilecegi rahatlıgını verirsem benim kötü yaptıgım herhangi birşeydede kıyaslar ve sinirim bozulur die kendimle onu hiç teraziye koymadımSordun mu?
Eşine sorma tabi ama eski eşi tanıyanlar varsa sorabilirdiniz çaktırmadan.Hayır hiç sormadım benimle eski eşini kıyaslama olayını aklına sokmak istemedim eger ordan aklına kıyaslayabilecegi rahatlıgını verirsem benim kötü yaptıgım herhangi birşeydede kıyaslar ve sinirim bozulur die kendimle onu hiç teraziye koymadım
Teşekkür ederim tatlım yorum için bizde eski eşi ile farklı şehirlerdeyiz ilk başlarda baya tacizine uğradım :) ben eski eşimden boşandıktan sonra davada bana tekrae evlenecegiz görürsün dediğinde senin oldugun şehire dönüp uyumam bile demiştim bitekim öle oldu. bazı bayanlar o kadar gurursuz ki eger eşimin onu sevdiğini hissetmiş olsaydı daha nişanlı iken keserdim zaten şimdiki eşim ile ilişkimi enteresan ama konuyu açtıgım iyi oldu bir sürü değerli fikir verdi vogu kişiCanım durumlarımız benzer ben de çok takmıştım zamanında ağladığım bile olmuştur o derece. Tek fark bağlantı tamamen kopmuş. Farklı ıllerdeyız zaten. Bak sizin bebeğiniz olacak ne güzel senden önce 10 tane de eşi olsa en özeli sensin bence. Şimdi ben öyle düşünüyorum onlar da 9 yıl evli kalmışlar çocuğa sıra gelmedi sorunlarımızdan derdi eşim. Biz evlenir evlenmez hemen çocuk istedik yani bu başka aşktan da başka bi şey hani bazen bi şey olur anlarsın ki karşındaki doğru insandır bunca zaman başka ınsanlarla sadece oyalanmıssındır. Takma kafana bence. Geçmişi sılemeyız bi de erkekler bizim kadar düşünmüyorlar emin ol. O senin yanındaysa mutluysanız daha ne olsun...
Sormadım hiç nedense belki güsel derler die korkmuşumdurEşine sorma tabi ama eski eşi tanıyanlar varsa sorabilirdiniz çaktırmadan.
Bana hep kötülediler.bir şeyler bilseydiniz belki merakınız geçer ve bu konuyu kafanızdan atardınız.yeni mi evlisiniz?bu arada herşey güzellik değil insan güzel olunca tamam mıdır? Karakter,zeka,söz,davranış, iffet bunlardan daha önemli yani güzellik tek başına yetmez ki...Sormadım hiç nedense belki güsel derler die korkmuşumdur
Ne yapcan kız? Hangi fikirler bunlar?:)))Teşekkür ederim tatlım yorum için bizde eski eşi ile farklı şehirlerdeyiz ilk başlarda baya tacizine uğradım :) ben eski eşimden boşandıktan sonra davada bana tekrae evlenecegiz görürsün dediğinde senin oldugun şehire dönüp uyumam bile demiştim bitekim öle oldu. bazı bayanlar o kadar gurursuz ki eger eşimin onu sevdiğini hissetmiş olsaydı daha nişanlı iken keserdim zaten şimdiki eşim ile ilişkimi enteresan ama konuyu açtıgım iyi oldu bir sürü değerli fikir verdi vogu kişi
Hep eski es problemlidir bebegim. Hep kadin problemlidir. Ben de oyle biliyordum hep de kiziyordum kadina. Ben de sebebini bilmeden evlendim tiriviri biseyler soylendi gecildi, kurcalamadim. Ama eger biseylerin ustu kapatiliyorsa o kapatilan seyin altinda kesin pis kokan bi b.k vardir. Bil ki hep karsi taraf sucludur, dengesizdir, gecimsizdir, huzursuzdur.Insallah senin olay tam tersidir. Son konuma bak anlarsin..Benle onlar boşandıktan 5 sene sonra tanıştı benim olmam imkansız :) eski eşinde problem oldugunu biliyorum kadın beni de sürekli taciz ediyordu mailleri ile o benim olacak seni sevmiuor vs die eşim bir ara tedavi görmüş ayrıldıktan sonra psikolojik destek
Boyle bir yoruma sen de yorum yaparak parmaklarini yorma tatlim. Terbiyesiz kadin. Yasamayan bilemez senin hislerini ben anliyorum seni.Sanırım siz evde kaldınız boşanmış erkekler bile sizi tercih etmwmiş biraz seviyeli yorum yapın yada yapmayın
Eşimle 2013 de severek evlendim aynı yerde çalışıyoruz suan 4 aylık hamileyim fakat bir türlü benden önceki evliliğini unutamıyorum ilk başlarda eski eşi sürekli rahatsız edip düğüne cicek bile gönderdibi kaç defa mail ile taciz etti . Biz evlenmeden önce boşanmalarına ragmen eşimin soyadını kullanmaya devam etmiş bende eger o soyadını kullanacaksa evlenmiyorum dedim . Eski eşini arayıp söledi kadın sonra kendi soyadını kullanmaya başladı . Eşim beni cok sevdiğini söylüyor cok iyi anlaşıyoruz bir dediğimi 2 etmez fakat evliliklerinin neden bittiği 10 yılkık evliliklerinde neden bebek yapmadıkları büyük bi soru işareti hiç anlatmaz .Arkadaş oldugumuz dönemde sadece eski eşinin sürekli gece takılmak istediğini falan döylüyordu o kadar .şimdi sorunum su ben sürekli rüyalarımda bu kadını hiç görmesemde reelde yani görüyorum ve sürekli eski eşli uğraşıyorum sinirlerim bozuluyor sizce psikolojik destek almalımıyım bunu eşimle paylaşmalımıyım ?
3 sene olacak evlenwli kasımda . Zaten öle cok fazla vaktim falanda okmuyor kendime bakmaya işimiz cok yogun bu araya birde cocuk sıkıştırdım hayırlısı inşallahBana hep kötülediler.bir şeyler bilseydiniz belki merakınız geçer ve bu konuyu kafanızdan atardınız.yeni mi evlisiniz?bu arada herşey güzellik değil insan güzel olunca tamam mıdır? Karakter,zeka,söz,davranış, iffet bunlardan daha önemli yani güzellik tek başına yetmez ki...
Ortak kimse yok onunla görüşüp arkadaşımız olanda eşim ondan boşandıktam sonra arkadaşları da ilişkiyi kesmiş cocuk meselesinde çnceleri acaba eşim kısır mı die düşündüm :) ama ben hamile olduguma göre değilmişNeden boşandıklarını hiç sormadınız mı ? Her şey olabilir.Siz neden boşanırdınız mesela ?
Yani ne bileyim şiddet bile olabilir neden olmasın ? Belki çocuğu olmuyor diyedir.
Nasıl dedikodusu gelmedi hayret.
Cunku kadini kesin delirtmislerdir!!! Bosandiktan sonra herkes kusursuz, saygili, sevecen, mukemmel aile oluyor. O zaman bu kadinlar niye gidiyor!!Bosanmalarinin hic sözkonusu olmamasi garip.
Bosanma nadeni kadinla ilgili olsaydi, esinin
Ailesi elli kere anlatirdi bence.
Ayrildiktan sonra neden tedavi görmüs?
Eşimle 2013 de severek evlendim aynı yerde çalışıyoruz suan 4 aylık hamileyim fakat bir türlü benden önceki evliliğini unutamıyorum ilk başlarda eski eşi sürekli rahatsız edip düğüne cicek bile gönderdibi kaç defa mail ile taciz etti . Biz evlenmeden önce boşanmalarına ragmen eşimin soyadını kullanmaya devam etmiş bende eger o soyadını kullanacaksa evlenmiyorum dedim . Eski eşini arayıp söledi kadın sonra kendi soyadını kullanmaya başladı . Eşim beni cok sevdiğini söylüyor cok iyi anlaşıyoruz bir dediğimi 2 etmez fakat evliliklerinin neden bittiği 10 yılkık evliliklerinde neden bebek yapmadıkları büyük bi soru işareti hiç anlatmaz .Arkadaş oldugumuz dönemde sadece eski eşinin sürekli gece takılmak istediğini falan döylüyordu o kadar .şimdi sorunum su ben sürekli rüyalarımda bu kadını hiç görmesemde reelde yani görüyorum ve sürekli eski eşli uğraşıyorum sinirlerim bozuluyor sizce psikolojik destek almalımıyım bunu eşimle paylaşmalımıyım ?
Eşimde suç okdugunu düşünmüyorum nedense ama tabiki oda olabilir bazen kadın da haklı olabilir die de düşünüyorum.Cunku kadini kesin delirtmislerdir!!! Bosandiktan sonra herkes kusursuz, saygili, sevecen, mukemmel aile oluyor. O zaman bu kadinlar niye gidiyor!!
Evet haklısınız eşimin ikinci eşiyim şiddetten kaçmış eski eşi ben de şiddet gördüm defalarca.kısaca çoğu kadın boşuna gitmez.Cunku kadini kesin delirtmislerdir!!! Bosandiktan sonra herkes kusursuz, saygili, sevecen, mukemmel aile oluyor. O zaman bu kadinlar niye gidiyor!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?